Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da ćemo videti dva scenarija o kojima smo pričali: Scenario u kome BTC ide u nebo ako pobedi Trump i scenario u kome BTC ide u nebo ko god da pobedi. Ovaj drugi ipak nije potvrđen, jer je bila potreban pobeda Harisove za to.
Elem, mene zanima nešto drugo, obzirom da sam par puta imao pogrešnu procenu, ali sam poslušao savete kolega sa foruma i nisam konvertovao. Do koje cifre vidite pad ETH/BTC odnosa?

Ljudi polako, ajmo da navijamo za kripto. Sve je ovo lepo, ali portfolio i dalje tek na pola u minusu. Morace malo da se pojaca zelena boja da dodjemo na prolece 2024, pa onda jos toliko jace na gore da se zaradi nesto. Valjda cemo krenuti ka tome.

DOGE jutro 0.2$
tako je kada se dozvoli emocijama da prevlada mesto hladne analiticne glave. Iz avoina se videlo da doge jase talasima navise.

Meni je portfolio i dalje u plusu. Jedina dilema koju imam je da li opet prodati dobar deo u maju, ili čekati zbog bull godine do oktobra?

SOL standardno skace lepo, zaglavio sam se u avaxu-u, cim dodje do cifre koja me vadi iz minusa, prebacujem u eth ili sol.

SOL standardno skace lepo, zaglavio sam se u avaxu-u, cim dodje do cifre koja me vadi iz minusa, prebacujem u eth ili sol.
BTC+
ETH majnovan
SOL majnovan (transfer HNTa)
..........
od ostalih novcica
jedino je TRON+ dobar ulaz na 0.11
...........
sve ostalo isto dobri ulazi , minus
npr. NEAR 4,6 itd
malo ta AI prica vise ne pije vodu...... propustio sam TAO , nisam imao vise kesha:cry:
splitovao sam na puno novcica , ipak to nije dobro.

Neverovatno je kako te novčići lako navuku da ih kupiš, pa kad pogledaš portfolio imaš 30 različitih na stanju. Ja sam takođe rešio da drstično smanjim raznovrsnost.

Dobra fotka :D

Ostaje da vidimo da li je realan i šta će se sve tu dešavati, neke stvari će već odmah biti jasne u januaru jer je rekao da će prvog dana smeniti Gary Genslera i osloboditi bitcoin legendu Ross Ulbrichta koji čami u zatvoru već 11 godina...

144337.png

Dobra fotka :D
Ostaje da vidimo da li je realan i šta će se sve tu dešavati, neke stvari će već odmah biti jasne u januaru jer je rekao da će prvog dana smeniti Gary Genslera i osloboditi bitcoin legendu Ross Ulbrichta koji čami u zatvoru već 11 godina...

To je onaj što je radio sa narkoticima online.

To je onaj što je radio sa narkoticima online.
Taj, da su samo narkotici ne bi bio toliki problem, naručivanja ubistava online su ga koštale doživotne robije.
Ima film o tome, dobar je, gledao sam ga kad je izašao, već sam ga zaboravio skroz, moraću ponovo da ga odgledam sad kad znam mnogo više o bitkoinu :D
Tad sam gledao film radi filma, bitkoin mi je bio nebitan.
Kako god bilo, dovoljno je odslužio, doživotna je mnogo robije za to delo.

Doge čekam na 1$. Pa da vidimo..pukovnik ili pokojnik 😬

Ocekuje li neko dump kada euforija splasne ili samo raketica? Sto se mene tice nisam menjao order koji je postavljen na 2843$. I dalje je ideja da prodam na 2800+.

Ja sam danas debelo u plusu sa altovima ali ovaj mrtvi ETH nema sanse da krene crko dabogda haha

Pa mora mali damp kao sell the news ali kontam ništa drasticno neće biti.

Znaš kako se kaže "nisi zaradio dok nisi prodao" (y)

Doge čekam na 1$. Pa da vidimo..pukovnik ili pokojnik 😬

Auuu, a ja sam mislio da sam ja optimista na Doge. Sad kad se Debeli Don opet uvali u Belu Kuću, njegova glavna šlihtara Musk više ne mora da se plaši šta piše po Twitteru, pa će opet da pokrene svoje pump'n'dump šeme sa kučićima. ***, u takvom svetu živimo.

RAY ako nastavi ovim tempom ima d'izbije u prvih 20es lagano.
Kumara Trampara dobro pogurao zeleniš.

Ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je Trump pogurao market, ili je sam završetak izbora pogurao market.

Auuu, a ja sam mislio da sam ja optimista na Doge. Sad kad se Debeli Don opet uvali u Belu Kuću, njegova glavna šlihtara Musk više ne mora da se plaši šta piše po Twitteru, pa će opet da pokrene svoje pump'n'dump šeme sa kučićima. ***, u takvom svetu živimo.
Pa i ti si rekao da si shvatio kako ova igra funkcioniše i da si zato u doge-u 🙂
Pa što onda ne zajahati talas..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno