Bitno je da ti drzis balans.Kako stvari stoje ti si na pogresnoj. 😀
Ovaj savetuje da se obrišu svi indikatori .Cetvorocasovni i dnevni chart mi izgledaju bas lose, naravno morate da upalite MA, EMA, i WMA 100 i 200 da biste uopste videli o cemu pricam 😃.
Ovaj savetuje da se obrišu svi indikatori .
Njegova priča čini mi se da ima logike, na 4h chartu stvarno se vide faze ciklusa. Sudeći po tome sada smo u fazi distribucije, predstoji nam da prepoznamo kada nastupa faza akumulacije pa da se pridružimo akciji.
Mislim da bi to bilo na 52-54k, sudeći po trendu od početka godine (trend is your friend).
da btc bi presisao 100k ali jos 2020-te . Ludak postoji ali je pogresna lokacija i nema ih dva nego samo jedan. Ludak vuce za nos ceo svet i prstom fura u ocno dno ocigledno od 2020.Da nije ludaka sa Bliskog istoka, i jednih i drugih, BTC bi odavno prešišao 100K. Naravno vrlo žalosno za obične ljude tamo, šta se dešava kod njih, pogotovo zadnje dve godine.
Nije istina da je S2F jedini model dugorocne projekcije kretanja cene bitcoinaAh, PlanB, legenda. Kad sam ga pitao kako može da napravi model kretanja cene BTC koji uzima u obzir samo ponudu, ne i potražnju, on kaže da BTC isto što i zlato u vreme kad je zlato bilo jedini novac, prema tome ponuda je jedino što je bitno. 🤣 Ali lik je zapravo jako kulturan i simpatičan, a koliko god da mu je Stock to flow model besmislen, to je jedini model kretanja cene BTC koji postoji.
Hah...
Mystery creator of Bitcoin identified, new HBO documentary claims
The revelation could send shockwaves through cryptocurrency markets and beyond.www.politico.eu
Edit :
Evo i trejler, sledeće srede će se kao saznati identitet Satošija, ne verujem da je išta ozbiljno, pojavljuje se i naš princ LMAO
Ne verujem da je anarhista u suštini, jer anarhista ne veruje u sistem, on teži da nema nikakvog poretka, već da postoji totalno bezvlašće, a BTC pretenduje da jedan sistem zameni drugim.Anarhista iznad svega, cela ta ekipa iz tog perioda, svi su anarhisti u suštini.
Ili gore ? definitvno svi čekaju da Izrael prvo zvekne Iran, niko neće da kupuje ozbiljnije dok prvo dobro ne ljosne. zato zatišje trenutno, al cena se ipak dobro drži, pa zato tipujem dugoročno UP.Sve mi se čini da će možda još 1X do 65k a posle naglavačke dole.
to je zanemarljiv "event" čak i za Amere (ogromna je to država sa ogromnim resursima), u poređenju sa tim kakve posledice svetskih razmera može da izrodi direktan napad jedne nuklearne sile na drugu.Zar se ne čeka da prođe sezona uragana u SAD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari