Kako god i koliko god da imate, sa ovom cenom koina i kad potone btc na 90k, da ga imam. Sutao bi se u dupe od sreceŠto bi rekao Djule - Van Gogh
"Samo sklopi oči, tonemo" 😂
samo sto nikad ne mozes biti siguran sta je veliki pad ( 10% ili 95% ) i u kom vremenskom okviru - raspon je prilicno veliki.Iskreno najbolja straegija (koju ni sam ne upraznjavam bas cesto) je da kupis coin kad je velik pad, prodas kad skoci 20-30% pa cekas opet pad-rinse and repeat sto puta. U suprotnom se vozis gore dole za dzabe i nemas nista 😅
pa to ti pricam. To vidis sada kad gledasa grafikon unazad. A u trenutku kad treba da trgujes ti nemas pojma da li ce ce biti raspon 65-140, 120-350, ili 90-10Da da, ali kad je bull kad cele ove godine prilicno je lako iako moze da se desi da se zaglavis par meseci. Samo kazem ako je neko recimo kupio ltc po 100$ marta ove godine, taj ga je gledao kako se krece u rasponu od 65-140$ da bi evo trenutno bio na istoj poziciji jer kosta 100$ i zaradio je 0$. A mogao je da ga kupuje i prodaje najmanje 10 puta i uzme po 20%
Priča mog crypto-života...Iskreno najbolja straegija (koju ni sam ne upraznjavam bas cesto) je da kupis coin kad je velik pad, prodas kad skoci 20-30% pa cekas opet pad-rinse and repeat sto puta. U suprotnom se vozis gore dole za dzabe i nemas nista 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari