Mislim da je pametno nedirati masine sa eth
Malo je gruba moja rec odbojnost u nedostatku neke druge npr.okretanje glave ali istina je da treba nauciti trgovati pre svega imati strpljenjaJa nigde u komentarima ne vidim odbojnost prema trgovini...uglavnom su konstatacije da neko ko ne zna ( a ne želi ili nema vremena da nauči) da trguje da se time ne bavi jer na kraju izvuče deblji kraj...
Ma nemam nista protiv trgovine, i trgovaca, ponekad se i ja oprobam, ali rudari su zicerasi, i emotivno se vezu za novcice koje iskopaju, a to je problem u trgovanju jer zamucuje realnu sliku.
10,5-11 mh/s,sa onim njihovim nicehash mineromNa koliko se mogu potjerat R9 280X kartice? da se pripremimo kako je eth krenuo moglo bi se vec od sutra probat X11
To sam prabao samo na pola sata,na default sam to dobivao,nisam se igrao s komandama,al moze vjerujem do 12....vratio sam na eth ,vidjet cu sutra,mozda prebacim sve na nicehash..
Pise u mineru 3$ po kartici (280x)
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk
Njihov miner koristi sgminer sa wolf bin,kolko znam)...imas u bin folder sgminere sveprobao i ja danas sa njihovim minerom 10,5Mhs($3.33) meni pokazivao ali mi temp na 280x ode u nebo.....
sa sgminerom ne mogu da dobijem vise od 4.5Mhs ili bar ja ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari