Šta je novo?

Dishonored

a mozda ipak da se udubite
2D24C-26MGJ-JVPQQ-JFKXT-W4CDZ

na zalost, nije za steam nego za kutiju, a mozda i za ps3

poceo pre-load na Steamu :)
oko 5 GB

Igrao sam sinoc NTSC JTAG verziju za xbox - ne mogu da kazem da sam posebno odusevljen industrijskim steampunk okruzenjem, ali grafika je jako lepa, ima bioshock feel, deluje kao kvalitetan story-driven skriptovan single play experience, mehanika borbe je vrlo zadovoljavajuca, posebno finishing moves, a "magije" sam tek dobio i deluju cool... Ostaje da se vidi kako funkcionise stealth mehanika i da li ce ovo biti tako rafinirano kao thief.

Oficijelna numera:

Ulazi u mojih "top 10 game numera"

Lyrics:

What will we do with a drunken whaler? x3
early in the morning
Weigh heigh and up she rises x3
early in the morning
Stuff him in a sack and throw him over x3
early in the morning
Feed him to the hungry rats for dinner x3
early in the morning
early in the morning
shoot him through the heart with a loaded pistol x3
early in the morning
Slice his throat with a rusty cleaver x3
early in the morning
early in the morning

^
Kad sam video tvoj post odmah sam se razocarao i pomislio na najgore,pogotovo zbog zelenog smajlija!

sto bre na najgore, nisam ja prophet of doom :)
raduje me da ima ok ocene, jer mi se igra neki single player sa solidnom pricom i zanimljivim ambijentom..
Uglavnom sve neki nastavci izlaze

screw skyrim. ovo ce biti vrhunska igra.

skyrim je izasao prosle godine, a igra godine tek treba da izađe a to će biti verovatno ova :)

Jedina veza je sto Bethesda stoji iza obe igre, s tim sto je u slucaju Dishonored-a Bethesda izdavac. E da, i obe igre su vrhunske :D

Osim Skyrima :p

Salio sam se kada sam rekao screw skyrim. nisam mislio da uvredim fanove. Siguran sam da ce se dosta porediti ove igre.

p.s. fus ro dah

Jedva cekam da je kupim u blackbox store'u :p

@crossover
Covek se ne hvali nego je samo iskren!Zasto bi bilo ko iskesirao 3000 za nesto sto ce ga zabaviti 12h-15h(sem za one kojima ta cifra ne predstavlja nista) koliko je potrebno da se predje igra!Ja sam danas iskesirao za Skyrim sa svim DLC-ovima 50 evra(posto znam da cu provesti minimum 100h sati na nju,iskesirao sam za BC2,BF3,Diablo 3,Mass EF 2 i 3 itd..,a za ovo nedam ni dinara pa makar da je i najbolja na svetu!Najvise me iritira kada neko ko je kupio igru proziva ostale kada se raspituju o narodnoj verzije,a i sam je pre toga skinu terabajt pirata!Pustite te price!

Poslednja izmena:
Kvalitet igre nije srazmeran dužini. Ako je dobra igra (što po meni Dishonored jeste) onda vredi 3-4 hiljade dinara. Uvek navodim isti primer: Limbo traje koliko, 2 sata? 3? Njegova cena je ja mislim 15$ i vredi svake pare. Ako Dishonored traje deset sati, recimo, onda treba da košta 5 * 15$?
A inače, ako je hteo da bude 'iskren' onda bi napisao post kao tvoj u kojem bi barem pokušao da argumentuje zašto skida igru sa neta umesto da je kupi umesto da napiše samo da jedva čeka da skine piratsku verziju. Da, ja kupujem originale ali mene nećeš videti da idem okolo i hvalim se koliko sam para do sada potrošio na njih. Ako hoćeš/ćete da piratizujete igre, vaša stvar, isto kao što je moja stvar što ih ja kupujem, slabo ima smisla da se međusobno ubeđujemo.

Zasto kupovati oridzinal, kada igra nema MP?

ಠ_ಠ

Ovo je još gori argument od dužine.

Ne ubedjujem ja nikoga,nego samo iznosim neko svoje misljenje u vezi ove price,ali to ne znaci da sam upravu!Ja postujem svacije misljenje o kupovini na ovaj ili ovaj nacin!Ima ljudi koji u zivotu nisu dali ni dinara za original,jer im gaming nije neka preterana preokupacija u zivotu i to je sasvim uredu(za nas,ali ne i za izdavace:D)!Ja jedino sto nisam zalio da dam pare,a to su igre!Neko moje pravilo za potencijalnu kupovinu originala je taj da SP igre moraju da imaju minimum 30h gameplay,a MP ne treba ni spominjati!

Poslednja izmena:
Zasto kupovati oridzinal, kada igra nema MP?

ako ti se svidi igra, i zelis da izadje drugi deo, dajes im materijalnu podrsku.
isto je i sa muzikom, ako volis bend, kupis njihov cd da bi ih pomogao da snime sledeci

naravno, ko nema pare za takav vid uzitka, on neka igra / slusa / gleda pirate, nije jedini, stotine miliona ljudi to radi :)
zivimo u Srbiji, budimo realni, standard nam je ocajan, i igre su (i treba da budu) pri dnu lestvice prioriteta..

Sve je stvar licne odluke, ne verujem da postoji neko na svetu ko bar nesto nije skinuo na kvarnjaka :D
a posle toga je nasa odluka koliko zelimo da podrzimo razvojni tim, dal sa punom cenom od 50evra ili da sacekamo popust za 10-20...

MP igre nas teraju da kupujemo originale, i upravo zbog tog razloga se sve vise i vise igraca buni sto ce sve vise igara i izlaziti sa obaveznom internet konekcijom (Diablo 3)...
bice sve manje i manje kvalitetnih SP igara za PC, a i te koje izadju ce biti portovi sa konzola, i pitanje je koliko kvalitetno ce biti odradjen port

ova tema je 100 puta prezvakana, bez veze je da se smaramo sa time...
samo nemojte da odgovarate kad neko napise da ce da kupi igru ili da piratizuje igru, jer se odmah pokrece lavina komentara :)

Poslednja izmena:
Wat da faq?

Po tvom razmisljanju singleplayer igre onde ne bi trebale da postoje.

Naravno da ne, ja igram na PS3 pa svakako kupujem original... vec ako imas mogucnost igranja na PCu "narodnu" verziju, ne znam zasto bi davao pare. Jedino ako ti se igra bas svidi onda nabavi za kolekciju.

EDIT: A vi ste svi odmah uvredjeni, ko da sam vam rodjenu majku spominjao! :trust:

Mogu pirati i na PS3.

Btw. na PCju je mnogo lakse uzeti original jer nema smaranja sa narucivanjem.

Besmisleno je raspravljati o ovome, mozete ovako do sutra. Lepo je neko rekao, ako si zadovoljan nekom igrom u potpunosti, onda i treba da kupis original, ako nista drugo radi podrske razvojnom timu koji ti je i pruzio da toliko uzivas u igri.
Ja sam kupio svega tri orig. igre do sada, i to bukvalno iz respekta prema razvojnom timu koji ih je radio, nista vise. Sve tri sam prvo presao i uzivao u njima u piratskim verzijama istih, a kasnije pokupovao originale.

Vrh Dno