Momci i ja vozim sa PS3 gamepadom

, ali koristim x360ce emulator sa podešavanjima u spoileru.
Krstić za skretanje, X [] O , gas i kočnice idu ili do daske ili ništa, bez ikakvih pomoći i podešavanja automobila pre vožnje.
Sada je već između Dzonia i mene - volan VS gamepad

. Sećam se da je Boris u početku pričao kako igra nije pravljena isključivo za volan, već da može bez problema i sa gamepadom/tastaturom. Čovek, očigledno, ispade u pravu.

Mada... sva ona bolesna vremena sa YT su postignuta volanom, a i mislim da volan ima prednost na stazama u Monaco i Sweden, jer je tamo potrebna velika preciznost u skretanju (ubiše me palčevi na tim stazama). Verujem da Dzonia ne bih mogao da savladam u Monaku.
Mislio sam da Waldabstieg svi vozimo samo autima iz 1970 klase RWD. Nije baš toliko teško kada se uđe u fazon, gas nikako u krivini (pažljivo doziranje prolazi), uglavnom bilo kakvo skretanje i manevrisanje ide uz puštanje gasa. Ali svakako, možemo i autima po slobodnom izboru. Baš ću sada da probam koliko mogu sa Polom i nekom aždajom iz grupe B 4WD.
@Chinaski
U početku nisam ni pomišljao da šampionate vozim autima sa RWD. Posle Open šampionata i Fulvie, sebe sam odmah bacio u vatru, te sam za Clubman šampionat kupio auto iz grupe B 4WD - Lancia Delta S4. Naravno, pre kupovine, na "custom event" sam isprobavao automobile za koje sam u datom trenutku imao novca. Sa Deltom, uz mešovite pozicije i nebrojeno restarta, izvukoh prvo mesto na kraju.
edit:
@hsv svaka čast za 3:25
VW Polo - 3:21
Lancia Delta S4 - 3:18