Probacu kasnije ili sutra tu stazu (Greece/Ourea Spevsi) sa Group B/MG Metro 6R4 pa ako jos neko hoce neka se prikljuci
Bem ti sunac, tek ću sada da izginem.
Igrao sam još malo i spustio na 2:48.700, ali ispod toga nema šanse. Gledao sam malo YT klipove gde voze Pant Mawr i ono je ludnica. 50% njihove vožnje se svodi na letenje sa autom. Svaki skokić, auto je sekundu-dve u vazduhu.
Kad već imam volan blizu, malo ću da igram American Truck Simulator, da se smirim.![]()
vrlo rado kada bih imao
pant mawr posle jedno 30 pokusaja 3:27:xx sa Fulviom. zaostajem 4-5 sekundi za prvim mestom dakle ako se bas protegnem maksimalno uz ucenje napamet svih staza mogu da ocekujem da cu pobedjivati sampionate. ova vasa vremena od jos po 40 sekundi dole su mi potpuno sumanuta, verovatno letite iznad staze. ako spustim ispod 3:20 sa ovim kolima to je uspeh za mene.
pant mawr posle jedno 30 pokusaja 3:27:xx sa Fulviom. zaostajem 4-5 sekundi za prvim mestom dakle ako se bas protegnem maksimalno uz ucenje napamet svih staza mogu da ocekujem da cu pobedjivati sampionate. ova vasa vremena od jos po 40 sekundi dole su mi potpuno sumanuta, verovatno letite iznad staze. ako spustim ispod 3:20 sa ovim kolima to je uspeh za mene.
Uz jutarnju kafu i uz podesavanja u pinnacle game profiler spustio sam vreme za jos 3 sekunde, moze jos ispod uz podesavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari