Ja mislim da ce oni mene zavrnuti za telefon...
Na moj upit emailom šta je sa isporukom, kad dolazi, dal dolazi, dobio sa ovakav odgovor:
"Poštovani,
Prevashodno želimo da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju odabirom naše kompanije za mesto Vaše kupovine.
Na osnovu izvršene provere želim da Vas obavestim da uređaj više nije na stanju, budući da su sve zalihe rasprodate usled velikog interesovanja stoga je Vaša porudžbina stornirana.
Kada je internet prodaja u pitanju, više kupaca može poručivati istovremeno proizvod sa istom šifrom, pri čemu zalihe nisu neograničene.
U trenutku kreiranja Vaše porudžbine uređaja je bilo na stanju, međutim poruždbine se obrađuju, odnosno potvrđuju prema hronološkom redu pristizanja, odnosno kreiranja porudžbina od strane kupaca.
Kako bismo sprečili slične ishode u budućnosti, predlažem da ovim putem proverimo raspoloživost i kreiramo porudžbinu jer se podaci ovim putem unose direktno u sistem.
Imajući to u vidu, u prilogu Vam šaljem link ka celokupnoj ponudi istovetnih uređaja:https://tinyurl.com/22an6d7b
Ukoliko Vam neka alternativa odgovara, budite slobodni, prosledite mi uređaj kako bih proverila dostupnost za Vas.
Srdačan pozdrav,"
Sta su oni meni ovo napisali, sta ovo znači?
Naravno da sam im poslao i odgovor na njiho odgovor ali bojim se da nece biti nista od telefona.
S25 ultra 512GB po ceni od 930€ virtuelan...
Mada lazu u emailu, pokusavao sam uzeti crni i nisam mogao ostvariti na sajtu porudzbinu nikako, ni placajuci karticom ni placajuci pouzecem.
Nazovem podrsku, gospodja jedna isproveravala i rekla porbajte vi neki drugi, druge boje, crnih nema na stanju, samojedan koji je verovatno rezervisan, sistem vidi stanje i ne odobrava kupovinu.
Kreiram novu porudzbinu na sivi sa placanjem pouzecem i odma prihvati porudzbinu.
ZNaci da sistem Dijasporae vidi stanje ali ovi hoce da me zavrsnu, mnogo im je popusta uslo u cenu, preniska im je ova cena od 109.000din a mogao sam uzeti telefon da nije bilo popusta u dijaspori (5% niza cena same Dijaspore i jos 10% na "crnicetvrtak" kod Tehnomanije koji vazi i za Dijasporu) po ceni od 126.000.
Cene u Dijaspori sada 56.000din visa od ove po kojoj sam narucio, a u Tehnomaniji još viša 15-20kdin.
Koji ološ.
Pomaže li ovde neka inspakcija (koja), neko udruzenje za zastitu potrošača (koje, koja), da li bi ovde neka tuzba imala izgleda da prodje jer sam dobio potvrdu o porudzbini, sve sa brojem...?