Šta je novo?

Dijaspora shop

Žalim što nisam čitao temu ranije, rade na crno, u ovoj državi sve može, znači ne izdaju račune i valjaju polupanu robu za koju znaju da je oštećena. Meni danas stigla polupana mašina, znači sav lim pokrivljen to je negde ispalo sa kamiona ili palete a ne vidiš ništa dok ne otpakuješ. Inače ne bih ni uzimao da sam znao da su tehnomanija, njih zaobilazim već par godina u širokom luku.

Piši im na email. Moraju da ti pošalju račun, odnosno link do poreske gde je evidentiran račun. Ako neće, prijavi poreskoj...

Iako je proslo dosta vremena od otvaranja teme, Dijaspora je Tehnomanijina. WinWin, Emmi, Dijaspora = Tehnomanija i Roaming Electronics.
Skoro pa godinu dana kako Roamimg nema veze sa Tehnomanijom, Emmi-ja nema već par godina takođe. Totalno druga grupacija je na čelu brenda Tehnomanije.
Iako je proslo dosta vremena od otvaranja teme, Dijaspora je Tehnomanijina. WinWin, Emmi, Dijaspora = Tehnomanija i Roaming Electronics.
Roaming već skoro godinu dana nema nikakve veze sa Tehnomanijom, Emmi takođe već dugo nepostoji. Totalno druga grupacija je kupila brend Tehnomanija. Što se Roaminga tiče, najveći su dobavljači bele tehnike tako da ćete njihove uređaje svugde kupiti.

Poslednja izmena:
koja je fora ista ves masina u tehnomaniji 9k skuplja nego dijaspora? da li se zakockati

I vrlo moguće da kada je poručiš nećeš je dobiti.... Drže te na čekanju kao mene za šporet skoro 2 meseca dok ih nisam otkačio a onda se izvinjavaju...

Znaci sigurnije je za 5500dinara vise uzeti iz Tehnomanije/Winwin (to je ionako sve isti Roaming)?

Znaci sigurnije je za 5500dinara vise uzeti iz Tehnomanije/Winwin (to je ionako sve isti Roaming)?
Ако купујеш у Дијаспори, обавезно тражи фискални рачун (или било какав други), јер сами то неће да пошаљу. (Види претходне постове.)

Skoro pa godinu dana kako Roamimg nema veze sa Tehnomanijom, Emmi-ja nema već par godina takođe. Totalno druga grupacija je na čelu brenda Tehnomanije.

"Novi" vlasnici mogu biti samo Koefik ili Prointer. Obe kompanije su, ako istrazis vlasnicku strukturu, duboko povezane sa Roaming-om odnosno njegovim vlasnikom.

Roaming već skoro godinu dana nema nikakve veze sa Tehnomanijom, Emmi takođe već dugo nepostoji. Totalno druga grupacija je kupila brend Tehnomanija. Što se Roaminga tiče, najveći su dobavljači bele tehnike tako da ćete njihove uređaje svugde kupiti.

Apropo Roaming-a kao najveceg uvoznika i distributera, neupitno je jedan od najvecih (ako ne i najveci), sto je dokazao kroz prisnu saradnju sa Tehnomanijom, Emmezetom, Gigatronom i Tehnomedijom te su nagradjeni kaznom od preko 20. miliona dinara zbog namestanja cena.

Editovan post nakon sugestije moderatora.

Da li je sigurna kupovina preko Dijaspora shop?
Moram li da naznači da mi pošalju račun i da li je račun van kutije kad mi stigne porudžbina?

Pročitao sam da ne salju račun. Mozda da pročitaš opet moja pitanja jer nisam našao odgovor u predhodnim postovima.

Od ovih iskustava koja sam pročitao ja ne bih rizikovao sa njima a na tebi je da odlučiš.

Da li je sigurna kupovina preko Dijaspora shop?
Moram li da naznači da mi pošalju račun i da li je račun van kutije kad mi stigne porudžbina?
Ја нисам добио никкав рачун, ниу у кутији ни ван кутије. Ни на мејл. Апсолутно никакву потврду о куповини.
Тек након мог инсистирања послали су ми линк ка рачуну у пореској управи. Да ли је то баш мој рачун, то већ не знам.

А да би остварио право на гаранцију, мораш да имаш рачун. (Тако ми је речено код произвођача који је давалац гаранције.)

Razmišljam da ako poručim, tražim da račun bude na kutiji prilepljen inače u suprotnom neću preuzeti paket. Tako da kad stigne, odvojim račun i vidim da li je to što sam poručio pa onda platim i uzmem paket

Да поделим искуство можда некоме помогне.

Била је добра цена фрижидера па сам се размишљао и на крају наручио :D . Наручио 14.05 у 21х, а фрижидер стигао 16.05. Пре наручивања контактирао сам их мејлом да проверим да ли је аутлет или нов фрижидер, на шта су ми они одговорили да се ради о потпуно новом фрижидеру из магацина. И стварно, стигао фрижидер у фабричком паковању, момци унели унутра, без проблема пристали да га распакујемо и да проверимо да ли има оштећења.

Рачун су ми рекли да ћу добити на мејл, нисам га добио па ћу сада са њима да се јурим мало. На сајту стоји да је пошљика у обради иако ми је испоручена. :)

Vrh Dno