Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Niste se razumeli. Čovek priča za pakete MOBILNE telefonije. Određeni paketi u mts-u (mobilne telefonije) imaju iris tv, a na yettel-u toga nema, pa pretpostavljam da je u tom smislu išao predlog

Niste se razumeli. Čovek priča za pakete MOBILNE telefonije. Određeni paketi u mts-u (mobilne telefonije) imaju iris tv, a na yettel-u toga nema, pa pretpostavljam da je u tom smislu išao predlog
A to da, skuplji paketi, inače moj prijatelj ima iris preko vdsl-a i može da prati tv samo ako ima mts broj. Na A1 mreži mu ne dozvoljava. Isto komšinica u zgradi ima iris i yettel broj i ne dozvoljavaju na mobilnom, već mora mts broj da ima. Mada bi više značilo ko ima yettel broj da ne troši internet za gledanje TV-a na mobilnom.

Da li je do sad bila neka sugestija za obelezavanje prenosa koji idu uzivo, pre svega mislim na sport, kako bi se razlikovalo od snimaka? (Nije moja ideja, video na sbb 😀).
I da, sekcija sport koja mene najvise interesuje mi je totalno neupotrebljiva, predlog nekih prenosa u sportu dana, + bez datuma, vremena (at glance). Licno bih najvise voleo traku sa svim (proslim) i narednim prenosima sporta koji idu uzivo (hronoloski poredjanih, sa prikazanim vremenom emitovanja)

^ Zar to nije sa strelicom na dole (ispod OK) i onda strelicama levo - desno, imas Ranije, Trenutno, Kasnije

^ Zar to nije sa strelicom na dole (ispod OK) i onda strelicama levo - desno, imas Ranije, Trenutno, Kasnije
Ne, to je nesto drugo. Ovo je "televizija buducnosti", po tvojoj meri, gledaj samo ono sto se gleda, kad ti se gleda itd.
Kada udjes u opciju "sport" imas npr "prenose dana" koje sad kad pogledam ima npr Norwich-Preston a nema utakmica LŠ, wtf!? A uz sve to bez vremena odigravanja (koje mozes videti tak kad kliknes na taj dogadjaj), u opciji fudbal ima navedenih prenosa takodje bez uvida da li je snimak ili uzivo...
Ako te informacije dobijam iz neke druge aplikacije, onda je ova opcija samo bloatware koja opterecuje ionako tromu yettel tv aplikaciju

Razmisljam da uzmem ovaj Yettel TV M bez interneta posto vec imam SBB.Trenutno imam Orion ali ima kanala kao Arena Fight koji ne mogu da se vracaju a pratim UFC pa mi mnogo da ostajem budan od 04-08h.Zanima me kako ste zadovoljni ovom uslugom kod Yettela.

Pošto je Yettel od danas vlasnik SBB, a Telekom kupio Arenu sport, kad možemo očekivati N1 i Nova TV u ponudi Yettel, jer tako piše u saopštenju, i Arena sport kanale
Valjda Sport Klub kanale

Da li je do sad bila neka sugestija za obelezavanje prenosa koji idu uzivo, pre svega mislim na sport, kako bi se razlikovalo od snimaka? (Nije moja ideja, video na sbb 😀).
I da, sekcija sport koja mene najvise interesuje mi je totalno neupotrebljiva, predlog nekih prenosa u sportu dana, + bez datuma, vremena (at glance). Licno bih najvise voleo traku sa svim (proslim) i narednim prenosima sporta koji idu uzivo (hronoloski poredjanih, sa prikazanim vremenom emitovanja)
Naravno da je bila sugestija-predlog za tako nešto. Još pre par godina. Ne samo za sportske prenose da li su reprizirani nego i da stoji oznaka ako smo mi nešto vratili-premotali.

Koliko puta su mi moji tražili da im uveče pustim neku seriju ili emisiju od pre par sati jer nisu tada bili kod kuće da je odgledaju. Ja im je naravno nađem i pustim je: nakon što je odgledaju oni ugase TV.
I kada sutradan ga puste ujutru - sadržaj je i dalje vračen par sati unazad, pa bude čuđenje zašto nema jutarnjih program ili što kasne vesti, gde je prognoza itd. Jer ne kontaju da to nije uživo nego je ostalo premotano od sinoč. Ide emitovanje ali sa par sati zakašnjenja. A sve zato što na ekranu nema nigde nikakva oznaka-obaveštenje o tome da trenutni sadržaj koji gledaju nije uživo. A komplikovano im je da zapamte da trebaju da stisnu taster TV na daljincu.

Što se tice prenosa utakmica - da li je uživo ili repriziraju, treba označiti kada se emituje repriza neke utakmice, a moglo bi barem pod Info da stoji podatak kada je ista odigrana pa po tome sam provališ, ali često nema ni tog podatka u informacijama, a kamoli da to stoji navedeno pre da klikneš na tu utakmicu.
Tako da ima puno mesta za napredovanje, ali sve to presporo ide, dočekaćemo penziju kada sve to omoguće i uvedu

Poslednja izmena:
Ponudjeni su Nova i N1 kanali Yettelu.. Hoce li Yettel konacno ubaciti N1 ili ce opet smisliti neke “komplikacije” da ne ubaci te kanale.

Pošto je Yettel od danas vlasnik SBB, a Telekom kupio Arenu sport, kad možemo očekivati N1 i Nova TV u ponudi Yettel, jer tako piše u saopštenju, i Arena sport kanale
Bilo bi lepo da se ovde jasno odgovori na ovo pitanje, da ne bi svi tumačili na svoj način ne potpuno jasna saopštenja za javnost

Odgovor Yettela

Ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima. ~ Dajana

A kad pitaš kad dobije AI odgovor

Sve potencijalne promene biće komunicirane korisnicima na vreme i u skladu sa zakonom. Cilj nam je još bolji kvalitet usluge i raznolikost sadržaja. ~ Dajana

Ovako kako stoji sad , onda bi yetel imao sve kanale. Pravo pitanje je da li ce yetel zadrzati arenu, jer ovi iz telekoma sad mogu svasta....

@Yettel Srbija
Да ли се разматра и прелазак на ЕОН платформу?

Pa tu uvek postoji i ta jedna mogućnost a to je da i ne znaju kako da ih isprave. I/ili imaju neka "pametnija" posla da bi se time bavili.
Bitno im je da imaju funkcionalan STB, ostalo im nije prioritet.

A sta ce imati konkurentno od sporta onda? Ostaje eurosport. Ne razumem se, ne gledam, samo pitam onako...

A ko garantuje i da će Sport Klub kanali biti dostupni svima po sadašnjim uslovima?
Možda odrede poseban paket i tarifu za njih?
Možda budu besplatno samo ovima sa višim paketom?

A imate li ideju da malo procitate poruke o nedostacima i da iste (nedostatke) sto pre ispravite? Vidim da uopste ne reagujete na takve postove, kao da ih ne vidite.

Pa tu uvek postoji i ta jedna mogućnost a to je da i ne znaju kako da ih isprave. I/ili imaju neka "pametnija" posla da bi se time bavili.
Bitno im je da imaju funkcionalan STB, ostalo im nije prioritet.
Zaista nam je žao zbig utiska koji ste stekli, svakako smo radi da saslušamo svaku povratnu informaciju, kao i rešimo poteškoću ukoliko ona postoji. Do sada smo uz pomoć sugestija naših korisnika uveli sjajne opcije, kao i ispravili prijavljene "bagove" takođe svakodnevno radimo na usavršavanju svih naših usluga i servisa. Zahvalni smo na svakoj povratnoj informaciji, ukoliko imate bilo kakve poteškoće, nedoumice ili pitanja, stojimo na raspolaganju.
@Yettel Srbija
Да ли се разматра и прелазак на ЕОН платформу?

A ko garantuje i da će Sport Klub kanali biti dostupni svima po sadašnjim uslovima?
Možda odrede poseban paket i tarifu za njih?
Možda budu besplatno samo ovima sa višim paketom?
O svim novostima i informacijama, kao i do sada naši korisnici će biti obavešteni blagovremeno, sve detalje i novine uvek ažurno kačimo na naš sajt, tako da predlažemo da nastavite da nas pratite i među prvima saznate sama dešavanja i novosti ;)

Vaš Yettel!

Nazad
Vrh Dno