Izgled interfejsa je subjektivna stvar, to je besmisleno i da se pita, i da se komentariše na način na koji je to urađeno. Po mišljenju određenih kolega forumaša, interfejs je ružan, po mišljenju drugih je ok, po mišljenju trećih je super.
Fluidnost je, u mom slučaju dobra. Nemam blokada i kočenja kao pre 18 meseci. Mnogo je fluidnija aplikacija, i radi mnogo stabilnije. Ne pamtim kada je zadnji put blokirala stb app.
Voleo bih da iskopiraju eon app, npr. Takva je kakva je, originalna je i funkcioniše.
App za telefon u odnosu na Iris go, u mom slučaju je kao spejs šatl vs mig29. Koristim MTS mobilnu mrežu, Iris go je mnogo mučno koristiti. Y tv app radi bez problema.
Lista kanala - drugi nude više. Ako ti treba u nedogled da vrtiš različite kanale, onda ti je Y loša opcija. Mada, reklama im je - kanali koji se zaista gledaju (ili slično). Meni nisu bitni kanali, zaista ima sve što gledam (plus još dodaju uskoro n1, novu...)
Nedostaju radio kanali, muzički kanali... Ne znam zašto, odavno su obavešteni
@Yettel Srbija da je ovo veliki nedostatak.
Stb je android, podržava 4k, možeš da instaliraš razne app iz play prodavnice a i šire 🤗
Uz L paket dobiješ i jednu premijum app besplatno - skyshowtime, max, ili Deezer, šta odabereš..
Daljinac - podeljena situacija. Ja imam tri daljinca, svi rade bez problema preko bluetooth, to nalazim kao vrh opciju. Međutim, određene kolege prijavljuju problem sa isisavanjem baterije za par meseci (ovo se izgleda rešava zamenom daljinca od strane Y, mada ne mogu da ti potvrdim, nisam siguran za feedback kolega da li im je zamenjen daljinac ili nije).
Internet ide preko optike, fluidan je. Ja imam nerešiv problem da su mi zakucali upload na 237Mb/s. Nisu uspeli da me resetuju na 250+ kako su neke kolege ovde pisale da im je upload. Imali su neke izazove u zadnja dva meseca, nisam siguran kad je bilo. Štucao je, bio je nestabilan. Koliko sam ispratio, i koliko se sećam, u celoj zemlji je bilo problema tad sa netom.