U tom slučaju ide raskid, sa optike da idem na istorijski kabl, svašta... Od toga nema ništa... Onda bacam antenu na krov i jurim krek varijante i mufljuz kombinaciju.Vrlo moguće da je to ideja, sve prebaciti na EON i mirna Bačka. Ionako je najstabilnija platforma od svih.
Jedino što mi se u toj priči ne sviđa je, pretpostavljam, i silazak sa MTS-ove optike i prelazak na SBB infrastrukturu. Biće to sa konja na magarca... No ajde, videćemo šta vreme nosi.
Čini se da je ova YettelTV platforma odradila svoje i da daljeg razvoja neće biti.
To mi je najbitnije u životu, neću moći da spavam.Evo mogu da se kladim s kim god da nema ništa od n1 o nova s kanala na yettel mreži. Na sbb-u će ostati još neko vreme jer preuzimanje će trajati najmanje godinu dana
Misliš ove godine nema ništa od toga ili neće biti nikada?Evo mogu da se kladim s kim god da nema ništa od n1 o nova s kanala na yettel mreži. Na sbb-u će ostati još neko vreme jer preuzimanje će trajati najmanje godinu dana
Predvidjas gasenje tih kanala onda?Evo mogu da se kladim s kim god da nema ništa od n1 o nova s kanala na yettel mreži. Na sbb-u će ostati još neko vreme jer preuzimanje će trajati najmanje godinu dana
Verovatno. Ili će nastaviti u drugom obliku, youtube, stream ali svakako ne kao sad.Predvidjas gasenje tih kanala onda?
Evo mogu da se kladim s kim god da nema ništa od n1 o nova s kanala na yettel mreži. Na sbb-u će ostati još neko vreme jer preuzimanje će trajati najmanje godinu dana
Verovatno. Ili će nastaviti u drugom obliku, youtube, stream ali svakako ne kao sad.
Naravno, neće se to skoro desiti, nastaviće da žive na sbb-u bez obzira na promenu vlasništva. Slično kao što je SK nastavio na pojedinim provajderima koje kupila supernova.
Samo kažem da se mogu kladiti da ih neće uvesti na postojeću yettel mrežu. Voleo bih da grešim
Zdravo, ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.Mene fascinira fascinacija o dotičnim kanalima, siguran sam da će ih biti. Nema više potrebe da ih ne bude pošto je sve očigledno odavno sređeno.
Da li ce te emitovati i Cinestar kanale?Zdravo, ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.
E to bi bilo perfektno @Yettel Srbija CineStar kanaliDa li ce te emitovati i Cinestar kanale?
To sam i ja rekao.Zdravo, ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.
Al najbolja fora "ideja je"To sam i ja rekao.
Kada bi ta ideja trebala da se realizuje, može neko prosecno vreme da kažu. 🥲Al najbolja fora "ideja je"
Pa pazi, kad se završi ta SBB-Yettel integracija, ne vidim ijedan razlog da nastave da plaćaju MTS-u (siguran sam ne male) pare za zakup optike kao sada... No, videćemo, ima dosta da se gusla do tada.U tom slučaju ide raskid, sa optike da idem na istorijski kabl, svašta... Od toga nema ništa... Onda bacam antenu na krov i jurim krek varijante i mufljuz kombinaciju.
Apsolutno - integracija će možda da traje i duže, tako da ako se neko nadao ovome, bolje odmah da odustane.Evo mogu da se kladim s kim god da nema ništa od n1 o nova s kanala na yettel mreži. Na sbb-u će ostati još neko vreme jer preuzimanje će trajati najmanje godinu dana
Vama ljudima nikad neće biti jasno da su svi politički mediji isti, samo različite strane medalje, zar ne?Kad ćemo dobiti N1 i Nova S , kad ste Već dali pare , dajte da gledamo nešto razumno
A postoji šansa i gde mts nema infrastrukturu, da im yettel iznajmi isto tako da tu nema dileme, inače ako dođe do toga da ukinu preko optike ja na kabl ne idem sigurno, jer kod mene je sbb coax.Pa pazi, kad se završi ta SBB-Yettel integracija, ne vidim ijedan razlog da nastave da plaćaju MTS-u (siguran sam ne male) pare za zakup optike kao sada... No, videćemo, ima dosta da se gusla do tada.
Apsolutno - integracija će možda da traje i duže, tako da ako se neko nadao ovome, bolje odmah da odustane.
Vama ljudima nikad neće biti jasno da su svi politički mediji isti, samo različite strane medalje, zar ne?![]()
Pa i to što kažeš... I kod mene je SBB coax, zato me i brineA postoji šansa i gde mts nema infrastrukturu, da im yettel iznajmi isto tako da tu nema dileme, inače ako dođe do toga da ukinu preko optike ja na kabl ne idem sigurno, jer kod mene je sbb coax.
Možda će srediti za koju godinu.Tv slika nakon 20-30 minuta krece da koci, bukvalno kao fps da opadne, kada cete softver da sredite ?
Zdravo, pozivamo te da nam kucneš svoje podatke putem privatne poruke, stojimo ti na raspolaganju kako bismo sve dodatno proverili.Tv slika nakon 20-30 minuta krece da koci, bukvalno kao fps da opadne, kada cete softver da sredite ?
Izgleda su dozvoljena dva box-a maksimum, plus još jedan stram na aplikaciji nekoj.Pitanje vezano za Yettel TV...Navodno dozvoljeno je 3 stream-a istovremeno. Imam 2 njihova Yettel box-a i jedan android 11 (VONTAR W2 sa instaliranom yettel app). U ovoj kombinaciji istovremeno rade samo 2 strema. Kada želim da pustim i treći dobijem poruku: SORRY, TOO MANY STREAMS. Your plan allows you up to 3 streams at time....2 devices currently streaming...ali kada probam na primer na računaru (WEB) ili telefonu aplikaciju tada rade 3 strema. Da li neko zna u čemu je caka i zašto se ne može koristiti 3 box-a istovremeno?
U okviru paketa Yettel kod kuće L možeš aktivirati Voyo, Deezer, SkyShowtime ili Max i Hbo kanale bez nadoknade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari