Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Na Yetel boksu nista nisam instalirao. Nista. Imam stari mibox s sa 1/8 gb. Sve sam u njega natrpao. Za gledanje TV-a koristim TiviMate aplikaciju u kojoj imam preko 70.000. kanala i desetine i desetine hiljada filmova i serija. Bar jednom mesecno moram da brisem kes jer ne moze vise da radi koliko sam ga natovario. I taj TiviMate, na punom boksu, sa upola manje rama, minimum duplo brze menja kanale!!! Zaista sramotno za Yetel, svetsku firmu, da ne mogu da srede to sto imaju. Pa ako vec ne znaju, neka plate liku koji je odradio TiviMate da tu aplikaciju prilagodi njima, njihovim zahtevima. Ovako se samo brukaju sa "kvalitetom" onoga sto prodaju svojim korisnicima.

I dalje se pojavljuje one iritantne poruke. :D
Jok dobićeš skupocen box, ahaha, pa ni jedan provajder ne da. Pa imao sam yettel instaliran na eon box-u i isto radi. Aplikacija je problem taj njihov launcher, ne box, kako kad koristim ostale aplikacije nema ni da štucne. Sve u svemu je pozitivna sredina, nije ni krš, a nije ni wauuu pristojno sve radi.

Ja sam se navikao na epg, najbitnije mi je da mi radi opcija snimi i to čuva 30 dana i tv unazad da mogu da vratim neki kviz ili emisiju :D

U prodavnicu i po želji izbor raznolik 🍻🍻🍻☕☕☕🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍔🍔🍔🍟🍟🍟🎊🎊🍔🍔 mada tu ni prodavnica ne pomaže launcher je takav, vidite da ni za mobilni neće da nameste epg, očajan je...
Mozda sad promene interfejs i platformu kada se bude zavrsila transakcija sa SBB-om.

EPG na mobilnom je katastrofa, na aplikaciji za mobilni telefon.

Ako misliš na eon zaboravi je odma. Eon nije prodat.
Ne ne ne mislim na eon, znam da eon nije prodat ,mislim na to da ce i SBB i Yettel biti pod istom kompanijom i mozda Yettel nauci kako treba da se uradi interfejs i da se poboljsaju stvari, mada mala je sansa za ta ali videcemo.

Ne ne ne mislim na eon, znam da eon nije prodat ,mislim na to da ce i SBB i Yettel biti pod istom kompanijom i mozda Yettel nauci kako treba da se uradi interfejs i da se poboljsaju stvari, mada mala je sansa za ta ali videcemo.
Daj bože, ali ne nadam se ničemu, jer ne želim u lažnoj nadi da živim. Ako bude samo ću se obradovati kao i svi. (Naravno ukoliko bude bolja)

Jok dobićeš skupocen box, ahaha, pa ni jedan provajder ne da. Pa imao sam yettel instaliran na eon box-u i isto radi. Aplikacija je problem taj njihov launcher, ne box, kako kad koristim ostale aplikacije nema ni da štucne. Sve u svemu je pozitivna sredina, nije ni krš, a nije ni wauuu pristojno sve radi.
Slabo citas ili slabo razumes. Boks je odlican, Aplikacija ne valja.

Znači da ostanem na mts-u i pored dosta povoljnije ponude yettel-a.
Tv mi je bitan

Da, ja imam problem da mi nakon 15-30 min slika krece da koci, kao da fps opada u igrici, cim prebacim na drugi kanal i vratim na isti sve radi dobro.. Veoma los softver..
Da kod tebe nije u pitanju malo o box uređaj, tebi definitivno nešto nije u redu kako opisuješ probleme
Što ne zoveš yettel da reklamiraš sve. Neka dođu neka srede. Meni stvarno ne koči slika. Kao kod tebe, kako opisuješ

Nakon dve nedelje koriscenja, definitivno su losiji od mts-a. Internet stabilan i ok. Sve povezano na njihovd uredjaje. Dva stb-a i jedam smart tv. Problem je aplikacija. Na stb-u radi malo sa zakasnjenjem ali radi. Na tv-u (android tv cist andorid) aplikacika kao da je spejs satl, pa ne moze da se pokrene. Inace tv ima jace karakteristike nego stb. Ali aplikacina nije ista verzija, niti moze da se azurira, barem ja nisam nasao. Mozda da prebacim apk sa stb-a na tv? Na telefonu dosta brze i bolje radi, a ista je verzija kao na stb. Sve u svemu losije od mts-a. Posto su ovi iz mts-a daleko veci gov***ri ne zalim sto sam presao na yetel. Nije toliko gora :) i svakako je to nesto sto mogu da optimizuju.

Nakon dve nedelje koriscenja, definitivno su losiji od mts-a. Internet stabilan i ok. Sve povezano na njihovd uredjaje. Dva stb-a i jedam smart tv. Problem je aplikacija. Na stb-u radi malo sa zakasnjenjem ali radi. Na tv-u (android tv cist andorid) aplikacika kao da je spejs satl, pa ne moze da se pokrene. Inace tv ima jace karakteristike nego stb. Ali aplikacina nije ista verzija, niti moze da se azurira, barem ja nisam nasao. Mozda da prebacim apk sa stb-a na tv? Na telefonu dosta brze i bolje radi, a ista je verzija kao na stb. Sve u svemu losije od mts-a. Posto su ovi iz mts-a daleko veci gov***ri ne zalim sto sam presao na yetel. Nije toliko gora :) i svakako je to nesto sto mogu da optimizuju.
Na telefonu dosta brze i bolje radi, a ista je verzija kao na stb. Znači ne može nikada biti ista aplikacija kao na stb uređaju. Aplikacija za telefon i Android TV ( stb uređaj), se razlikuju po svemu. Jedino ako nisi prčkao po tuđem uređaju pa instalirao aplikaciju za telefon na stb uređaj. A ako misliš na verziju kao broj to nema veze može da piše koji hoćeš broj taj broj programeri sami napišu. Može da piše i 6.3.52

Poslednja izmena:
@pekson89: da aplikacija može da se optimizuje, to je tačno. Ali je tačno i da Yettel to nije uradio ni posle 2.5 godine od početka korišćenja iste. Da ne spominjem da od onda skoro ni jedna nova funkcionalnost nije uvedena - a fali ih, dosta.
No, ionako se uskoro prelazi na novu aplikaciju...
Pozdrav

@pekson89: da aplikacija može da se optimizuje, to je tačno. Ali je tačno i da Yettel to nije uradio ni posle 2.5 godine od početka korišćenja iste. Da ne spominjem da od onda skoro ni jedna nova funkcionalnost nije uvedena - a fali ih, dosta.
No, ionako se uskoro prelazi na novu aplikaciju...
Pozdrav
Ajoj majko sveta, pa koja je ta nova aplikacija, slika, bilo šta, nečija izjava iz yettela pa dajte da vidimo svi tu čuvenu novu aplikaciju. Svi je pominjete, a na kraju niko ništa ne zna. A šta pa treba novo pustiš TV i gledaš, (na brzini odziva se potpuno slažem sa vama) ima vraćanje unazad i piči, imaju opciju snimi emisiju koja je veoma praktična. Ne znam šta novo pa nećemo da putujemo u svemir sa televizorom.

Interfejs ima mana, ali meni se koncept jako sviđa.

Daleko mi se više sviđa ovaj koncept nego klasični TV kanali i mislim da bi, uz male dorade, mogao da bude daleko najbolji i najefektniji interfejs na tržištu.
Ideja da je sadržaj raspoređen po kategorijama je meni lično odlična. Naravno, treba malo da se doradi, ali zaslužuje pohvalu kao ideja.
Takođe, omiljeni kanali nedostaju, a i kad su ubačeni - ubačeni su nakaradno. Ali na početnom ekranu, u onom delu "trenutno na TV-u" se prikazuju uvek prvo omiljeni kanali i to mi je takođe super.

Nažalost, očigledno je da se razvoj softvera radi negde daleko, i da je ovde samo "skeleton crew". Sada, sa preuzimanjem SBB-a bez EON-a, očekujem samo još gore stvari - i tu su ostali bez softverskog dela, dakle, ili će da ulažu ozbiljne pare, ili će da štucaju još više nego sada.

E sad, Arapi imaju love, i koliko sam pročitao, vrlo zrelu i razvijenu platformu (mada, ovo uzeti sa zrncem soli), ali da li će to ikada doći do nas... veliko je pitanje.

Možda im je ideja da jednostavno plaćaju zakup EON platforme?

Možda im je ideja da jednostavno plaćaju zakup EON platforme?
Kako sam video u nekom od onih PR tekstova, potpisan je dugoročni zakup EON platforme. (Ne uzimati ovu informaciju za sigurnu, ko zna šta će zapravo biti)

Da li hbo usluga u sklopu L paketa podrazumeva Max aplikaciju?
U okviru paketa Yettel kod kuće L možeš aktivirati Voyo, Deezer, SkyShowtime ili Max i Hbo kanale bez nadoknade.
Zdravo svima, skoro sam prešao na Yettel Tv i primetio sam da signal kasni 15-20 sekundi za signalom Supernove. (Treba na kraju meseca da im vratim opremu)
Da li je to opšte poznato stanje ili je do mene nešto?
Ako je tako, da li se radi na unapređenju?
Hajde javi nam se privatnom porukom kako bismo proverili detalje.
Meni je pocela svaki dan da blokira tv aplikacija. Ne desi mi se dan da dodjem kuci upalim tv i da radi. Ili koci daljinski, ili nece udesno ili nema slike... A bio sam prilicno zadovoljan do sada...
Predlažem da nam pošalješ privatnu poruku. Rado ćemo izvršiti neophodne provere.
Kad ćemo dobiti N1 i Nova S , kad ste Već dali pare , dajte da gledamo nešto razumno
Ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.

U okviru paketa Yettel kod kuće L možeš aktivirati Voyo, Deezer, SkyShowtime ili Max i Hbo kanale bez nadoknade.

Hajde javi nam se privatnom porukom kako bismo proverili detalje.

Predlažem da nam pošalješ privatnu poruku. Rado ćemo izvršiti neophodne provere.

Ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.
👏👏👏👏👏

Kako sam video u nekom od onih PR tekstova, potpisan je dugoročni zakup EON platforme. (Ne uzimati ovu informaciju za sigurnu, ko zna šta će zapravo biti)
Vrlo moguće da je to ideja, sve prebaciti na EON i mirna Bačka. Ionako je najstabilnija platforma od svih.

Jedino što mi se u toj priči ne sviđa je, pretpostavljam, i silazak sa MTS-ove optike i prelazak na SBB infrastrukturu. Biće to sa konja na magarca... No ajde, videćemo šta vreme nosi.

Čini se da je ova YettelTV platforma odradila svoje i da daljeg razvoja neće biti.

Verujem da će sigurno biti paralelno oba, bar neko vreme, jer bi izgubili korisnije koji nemaju sbb u zgradi.

Nazad
Vrh Dno