A to da, skuplji paketi, inače moj prijatelj ima iris preko vdsl-a i može da prati tv samo ako ima mts broj. Na A1 mreži mu ne dozvoljava. Isto komšinica u zgradi ima iris i yettel broj i ne dozvoljavaju na mobilnom, već mora mts broj da ima. Mada bi više značilo ko ima yettel broj da ne troši internet za gledanje TV-a na mobilnom.Niste se razumeli. Čovek priča za pakete MOBILNE telefonije. Određeni paketi u mts-u (mobilne telefonije) imaju iris tv, a na yettel-u toga nema, pa pretpostavljam da je u tom smislu išao predlog
Ne, to je nesto drugo. Ovo je "televizija buducnosti", po tvojoj meri, gledaj samo ono sto se gleda, kad ti se gleda itd.^ Zar to nije sa strelicom na dole (ispod OK) i onda strelicama levo - desno, imas Ranije, Trenutno, Kasnije
Valjda Sport Klub kanalePošto je Yettel od danas vlasnik SBB, a Telekom kupio Arenu sport, kad možemo očekivati N1 i Nova TV u ponudi Yettel, jer tako piše u saopštenju, i Arena sport kanale
Da pogrešno napisaoValjda Sport Klub kanale
Naravno da je bila sugestija-predlog za tako nešto. Još pre par godina. Ne samo za sportske prenose da li su reprizirani nego i da stoji oznaka ako smo mi nešto vratili-premotali.Da li je do sad bila neka sugestija za obelezavanje prenosa koji idu uzivo, pre svega mislim na sport, kako bi se razlikovalo od snimaka? (Nije moja ideja, video na sbb 😀).
I da, sekcija sport koja mene najvise interesuje mi je totalno neupotrebljiva, predlog nekih prenosa u sportu dana, + bez datuma, vremena (at glance). Licno bih najvise voleo traku sa svim (proslim) i narednim prenosima sporta koji idu uzivo (hronoloski poredjanih, sa prikazanim vremenom emitovanja)
Sada će ubaciti sve kanale što da nePonudjeni su Nova i N1 kanali Yettelu.. Hoce li Yettel konacno ubaciti N1 ili ce opet smisliti neke “komplikacije” da ne ubaci te kanale.
Bilo bi lepo da se ovde jasno odgovori na ovo pitanje, da ne bi svi tumačili na svoj način ne potpuno jasna saopštenja za javnostPošto je Yettel od danas vlasnik SBB, a Telekom kupio Arenu sport, kad možemo očekivati N1 i Nova TV u ponudi Yettel, jer tako piše u saopštenju, i Arena sport kanale
Zadržaće bar u srednjem roku.Ovako kako stoji sad , onda bi yetel imao sve kanale. Pravo pitanje je da li ce yetel zadrzati arenu, jer ovi iz telekoma sad mogu svasta....
Meni neDa li još nekom na momente trzne slika na ARENA PREMIUM 1?
Da, ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.Ponudjeni su Nova i N1 kanali Yettelu.. Hoce li Yettel konacno ubaciti N1 ili ce opet smisliti neke “komplikacije” da ne ubaci te kanale.
A imate li ideju da malo procitate poruke o nedostacima i da iste (nedostatke) sto pre ispravite? Vidim da uopste ne reagujete na takve postove, kao da ih ne vidite.Da, ideja je da u budućnosti emitujemo kanale N1, Nova S i Sport klub postojećim i novim Yettel TV korisnicima.
Zadržaće bar u srednjem roku.Ovako kako stoji sad , onda bi yetel imao sve kanale. Pravo pitanje je da li ce yetel zadrzati arenu, jer ovi iz telekoma sad mogu svasta....
A imate li ideju da malo procitate poruke o nedostacima i da iste (nedostatke) sto pre ispravite? Vidim da uopste ne reagujete na takve postove, kao da ih ne vidite.
Zaista nam je žao zbig utiska koji ste stekli, svakako smo radi da saslušamo svaku povratnu informaciju, kao i rešimo poteškoću ukoliko ona postoji. Do sada smo uz pomoć sugestija naših korisnika uveli sjajne opcije, kao i ispravili prijavljene "bagove" takođe svakodnevno radimo na usavršavanju svih naših usluga i servisa. Zahvalni smo na svakoj povratnoj informaciji, ukoliko imate bilo kakve poteškoće, nedoumice ili pitanja, stojimo na raspolaganju.Pa tu uvek postoji i ta jedna mogućnost a to je da i ne znaju kako da ih isprave. I/ili imaju neka "pametnija" posla da bi se time bavili.
Bitno im je da imaju funkcionalan STB, ostalo im nije prioritet.
@Yettel Srbija
Да ли се разматра и прелазак на ЕОН платформу?
O svim novostima i informacijama, kao i do sada naši korisnici će biti obavešteni blagovremeno, sve detalje i novine uvek ažurno kačimo na naš sajt, tako da predlažemo da nastavite da nas pratite i među prvima saznate sama dešavanja i novostiA ko garantuje i da će Sport Klub kanali biti dostupni svima po sadašnjim uslovima?
Možda odrede poseban paket i tarifu za njih?
Možda budu besplatno samo ovima sa višim paketom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari