Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Don't hold your breath ;)

Radi pristojno? Zato sto povremeno iskoci pitanje da li jos uvek gledas, te ako gledas potvrdi, ili se takodje povremeno ukljuci ona traka na ekranu i posle nekoliko skundi nestane???

To ne da nije "pristojno" vec je potpuno @#%$
Da ti ne stajem na muku, ali kod mene se ne dešava ni jedno ni drugo :) Zato im i jeste pristojno...

Pominje se "ta neka nova platforma" ima li ko neki konkretan podatak sliku bilo šta?

Blagog pojma nemam - sve što imamo za sad su šuškanja po forumima. Nigde u okolnim zemljama nije menjana platforma, i dalje je ista ova kao kod nas. Sa druge strane, Arapi su kupili većinski deo od PPF-a, nije isključeno da će da donesu svoju platformu... Videćemo...

Ova platforma je užas ja evo ni posle 2 meseca ne mogu da se naviknem...mnogo je loša...i da dešava se i menei da iz čista mira iskoči info traka, pa kada uključim TV ne dao bog da ga diram jedno 5 seckundi pošto se pojavi slika....i tako dalje i tako bliže...

Sinoć ne stigoh da odgledam tekmu live. Rekoh sebi nema veze, ne znam rezultat pustiću iz početka pa da uživam… Sve bilo OK nekih par minuta… i odjednom iz čista mira skok na poslednji minut utkmice… naravno rezultat u prvom planu…IMG_0542.jpeg

Hvala lepo na usluzi, “ulepšali” ste mi veče.

Pokusao sam da uparim daljinkski i LG tv, bez uspeha. Sada Vol +/- na daljinskom ne rade. Kad ih pritisnem zasvetli TV taster u gornjem desnom uglu i nista se ne desava. Pokusao sam da rasaparim daljinski ali ni to ne pomaze. Jel postoji neka opcija da se ovo reseuje? Ostali tasteri na daljinskom rade.

Haha, ma ne, ne stajes mi na muku, nego, desava se i kod tebe. 100%. Mozda nisi primetio.
Meni se nikakva traka nije uključivala, ili je bar ja nisam primečivao (ko zna od čega to zavisi, u kakvim se situacijama pojavljuje i na kojim kanalima). Ne bi bio prvi put da neke probleme imaju samo pojedini korisnici i da ostali nemaju te probleme koje drugi imaju.

A što se tiče iritantnog iskačućeg pitanja Da li još uvek gledaš, (normalno da gledam ako utakmica uđe u produžetke, ako je neki duži film sa reklamama ili je višesatno otvaranja olimpijade i sl.) - to su od skora uveli, mislim prošlog proleća ili prošle zime, u ovo vreme, (i možda postoji neki opravdani razlog za to, ja ga lično ne vidim) i to smo tada tražili da se ili ukloni (da se više ne pojavljuje) ili da se u podešavanjima omogući opcija da mi to sami isključimo-deaktiviramo, pa neka i dalje iskače onima kojima ne smeta i smatraju da je to korisno - pa i od tog posla nema ništa, bare do sada. Sve je i dalje isto.

Pokusao sam da uparim daljinkski i LG tv, bez uspeha. Sada Vol +/- na daljinskom ne rade. Kad ih pritisnem zasvetli TV taster u gornjem desnom uglu i nista se ne desava. Pokusao sam da rasaparim daljinski ali ni to ne pomaze. Jel postoji neka opcija da se ovo reseuje? Ostali tasteri na daljinskom rade.
Imaš mogućnost da restartuješ daljinski. Nađi ili ovde u temi ili u uputstvu koja je procedura. Nakon toga ponovo upariš sa boxom

Imaš mogućnost da restartuješ daljinski. Nađi ili ovde u temi ili u uputstvu koja je procedura. Nakon toga ponovo upariš sa boxom
Moze li neki link? Nasao sam samo za rasaprivanje daljinskog ali ne i restovanje. Kada je rasaparen i dalje nastavlja da radi isto preko IR.

Hej, ćao! @Markosmi ima sjajan predlog koji može pomoći u ovoj situaciji, pa ti dostavljam uputstvo u nastavu kako je to moguće uraditi😊

1️⃣ Pritisni i drži taster Power i numerički taster 0 oko 10 sekundi, dok LED lampica pored TV tastera ne počne da svetli zeleno.

2️⃣ Pritisni taster OK i sačekaj nekoliko sekundi dok tasteri STB i TV ne prestanu da blinkaju.

3️⃣ Nakon reseta, daljinski će raditi sa STB-om samo u infra-red modu. Ako želiš da ga koristiš u Bluetooth modu, potrebno je da ga ponovo upariš sa STB-om. To možeš da uradiš u meniju „Remotes & Accessories“ u Android podešavanjima STB-a.

Hej, ćao! @Markosmi ima sjajan predlog koji može pomoći u ovoj situaciji, pa ti dostavljam uputstvo u nastavu kako je to moguće uraditi😊

1️⃣ Pritisni i drži taster Power i numerički taster 0 oko 10 sekundi, dok LED lampica pored TV tastera ne počne da svetli zeleno.

2️⃣ Pritisni taster OK i sačekaj nekoliko sekundi dok tasteri STB i TV ne prestanu da blinkaju.

3️⃣ Nakon reseta, daljinski će raditi sa STB-om samo u infra-red modu. Ako želiš da ga koristiš u Bluetooth modu, potrebno je da ga ponovo upariš sa STB-om. To možeš da uradiš u meniju „Remotes & Accessories“ u Android podešavanjima STB-a.
Uradio sam. I dalje isto. Kada pritisnem VOL+/- zasvetli TV taster, STB ne reaguje. Ostali tasteri rade normalno.

Meni se to isto bilo desilo prilikom neuspešnog uparivanja sa Panasonicom. Raspario daljinski od box-a, uradio restart, upario ponovo i sve poradilo

Jesi dobio potvrdu o restart u?

Uradio sam. I dalje isto. Kada pritisnem VOL+/- zasvetli TV taster, STB ne reaguje. Ostali tasteri rade normalno.
Zdravo, hajde pokušaj ovaj način kako bi daljinski povezao sa televizorom:

1. Pritisni i zadrži pritisnut taster TV i numerički taster koji obeležava tvoj brend televizora (dakle broj 3 kako je u pitanju LG televizor) nekoliko sekundi dok LED lampica pored TV tastera ne počne da sija zeleno.
2. Pritisni taster OK u centralnom delu daljinskog upravljača.
3. Daljinski upravljač sada kreće da odašilje „Mute“ komandu ka televizoru u svrhu provere koda.
4. Pritiskom na taster „Premotavanje unapred“ daljinski upravljač će proveriti sledeći kod sa televizorom. Potrebno je pritiskati taster „Premotavanje unapred“ dok god se zvuk na televizoru ne mutira. Ukoliko se slučajno nakon mutiranja zvuka slučajno pritisne taster„Premotavanje unapred“, moguće je vratiti se na željeni kod pritiskom na taster„Premotavanje unazad“. Pre potvrđivanja koda, potrebno je istestirati najčešće korišćene tastere za komunikaciju sa televizorom, a to su pojačavanje i stišavanje zvuka, Home i Source. Kada smo sigurni da smo na pravom kodu, potrebno je pritisnuti taster „Pauza ili nastavljanje gledanja programa“ i kod će biti upamćen.

Uspeo sam da povezem daljinski i TV. Medjutim, VOL taster i dalje radi samo na TV-u, stb ne reaguje. Nebitno da li je daljinski u stb ili tv "rezimu", vol pojacava i smanjuje tv.
Animated GIF

Tako i treba.
Ako želiš da pojačaš STB zvuk, drži STB dugme sve vreme dok pojačavaš/stišavaš zvuk.

Sad ne "extra" stranici ne rade tasteri na krugu (gore, dole...), ni ok. Kako mogu da zamenim daljinski?

A pre nego pozoveš resetuj STB pa isprobaj opcije. Ali ga resetuj ili na dugme sa strane ili čupanjem iz struje na 2min ili iz aplikacije na telefonu reset, ili reset pomoću daljinca (ovo je pro opcija)

1. Pritisni i zadrži pritisnut taster TV i numerički taster koji obeležava tvoj brend televizora (dakle broj 3 kako je u pitanju LG televizor) nekoliko sekundi dok LED lampica pored TV tastera ne počne da sija zeleno.
3. Daljinski upravljač sada kreće da odašilje „Mute“ komandu ka televizoru u svrhu provere koda.
4. Pritiskom na taster „Premotavanje unapred“ daljinski upravljač će proveriti sledeći kod sa televizorom. Potrebno je pritiskati taster „Premotavanje unapred“ dok god se zvuk na televizoru ne mutira. Ukoliko se slučajno nakon mutiranja zvuka slučajno pritisne taster„Premotavanje unapred“, moguće je vratiti se na željeni kod pritiskom na taster„Premotavanje unazad“. Pre potvrđivanja koda, potrebno je istestirati najčešće korišćene tastere za komunikaciju sa televizorom, a to su pojačavanje i stišavanje zvuka, Home i Source. Kada smo sigurni da smo na pravom kodu, potrebno je pritisnuti taster „Pauza ili nastavljanje gledanja programa“ i kod će

4. Pritiskom na taster „Premotavanje unapred“ daljinski upravljač će proveriti sledeći kod sa televizorom. Potrebno je pritiskati taster „Premotavanje unapred“ dok god se zvuk na televizoru ne mutira. Ukoliko se slučajno nakon mutiranja zvuka slučajno pritisne taster„Premotavanje unapred“, moguće je vratiti se na željeni kod pritiskom na taster„Premotavanje unazad“. Pre potvrđivanja koda, potrebno je istestirati najčešće korišćene tastere za komunikaciju sa televizorom, a to su pojačavanje i stišavanje zvuka, Home i Source. Kada smo sigurni da smo na pravom kodu, potrebno je pritisnuti taster „Pauza ili nastavljanje gledanja programa“ i kod će biti upamćen.
A gde ima da se nadje koji tasteri oznacavaju ostale brendove?

Evo jednog predloga za Yettel ja sam pisao e-mail ali možda nisam dobio odgovor za sugestiiju. Omogućite korisnicima Yettel Mobile paketa da gledaju televiziju preko aplikacije Hipernet TV kao što je to mts dao mogućnost svojim korisnicima da gledaju Iris TV. Bilo bi to lepo.

Evo jednog predloga za Yettel ja sam pisao e-mail ali možda nisam dobio odgovor za sugestiiju. Omogućite korisnicima Yettel Mobile paketa da gledaju televiziju preko aplikacije Hipernet TV kao što je to mts dao mogućnost svojim korisnicima da gledaju Iris TV. Bilo bi to lepo.
Tvoja sugestija će biti preneta na pravu adresu 😊 Svakodnevno radimo na unapređenju usluga i trudimo se da osluškujemo potrebe korisnika, pa ukoliko dođe do bilo kakvih promena, objavićemo to blagovremeno na našem sajtu 😊 Nastavi da nas pratiš!

A kakvu je to mogućnost mts dao svojim korisnicima vezano za Iris? Da ne troše mobilni internet dok na telefonu gledaju TV na njihovoj aplikaciji??

A kakvu je to mogućnost mts dao svojim korisnicima vezano za Iris? Da ne troše mobilni internet dok na telefonu gledaju TV na njihovoj aplikaciji??
Dao je mogucnost da se besplatno gleda Iris TV aplikacija na mobilnom. Ne trose mobilni podaci kada se gleda na mobilnom. Iris moze da se instalira i na smart tv.

Dao je mogucnost da se besplatno gleda Iris TV aplikacija na mobilnom. Ne trose mobilni podaci kada se gleda na mobilnom. Iris moze da se instalira i na smart tv.
Mala ispravka, to važi samo za mts brojeve, na druge mreže ne može da se gleda.

Nazad
Vrh Dno