Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Baš ću sutra probati da aktiviram, čisto da uporedim sa Apollon-om Supernove.
Pošto vidim da mu je cena isto 500 RSD, da vidim vredi li deseti deo toga.

Dobro veče svima. Da li mi neko može molim vas objasniti, ugovor za TV zaključen 02.02.2024. i traje godinu dana. Danas vidim u aplikaciji da je ona zelena crta cela i piše da je istekla ugovorna obaveza i da se paket može obnoviti. Glavno ( moje ) pitanje : Kako je istekla ugovorna obaveza ako ugovor traje do 02.02.2025.?

Da li postoji mogucnost imenovanja uredjaja preko kojih se gleda TV. Mozemo na sest ili sedam uredjaja a istovremeno mozemo da gledam na tri. Zanima me da li ti uredjaji mogu da se imenuju.

Dobar dan svima,
Jutros mi se STB updateovao na Android 12, radi brze i fluidnije, ali su mi titlovi cudni, prosto sam siguran da nisu izgledali ovako, nekako nisu cisti.
Evo ne znam jesam li lud ili sta. Kao da su pre bili preko slike a sada su nekako integrisani u sliku i nekako su kockasti, kao losije rezolucije, ne znam kako da objasnim. :rolleyes:

Da li postoji mogucnost imenovanja uredjaja preko kojih se gleda TV. Mozemo na sest ili sedam uredjaja a istovremeno mozemo da gledam na tri. Zanima me da li ti uredjaji mogu da se imenuju.
Moguće je promeniti ime STB uređaja u Android podešavanjima. Uvideli smo potrebu za tim i razvijanje funkcionalnosti se nalazi u našem planu razvoja. Hvala ti na sjajnoj sugestiji!

Dobar dan svima,
Jutros mi se STB updateovao na Android 12, radi brze i fluidnije, ali su mi titlovi cudni, prosto sam siguran da nisu izgledali ovako, nekako nisu cisti.
Evo ne znam jesam li lud ili sta. Kao da su pre bili preko slike a sada su nekako integrisani u sliku i nekako su kockasti, kao losije rezolucije, ne znam kako da objasnim. :rolleyes:
Sada sam uporedio isti font ista veličina sve isto i na sbb, beotel, orion što se titlova tiče.

Zasto ne moze Netflix da se skine na vaseg STB uređaju, da li mozete razmotriti predlog da može da se instalira, dosta bi pomoglo svim korisnicima? @Yettel Srbija

Poslednja izmena:
Zato što ne žele da plaćaju licencu Netlixu, baš kao i SBB za EON box
Prilikom pokretanja portfolia fiksnih usluga, razgovarali smo sa svim medijskim kompanijama i operatorima. Pitali smo United grupu za prava da distribuiramo njihov sadržaj i bili smo odbijeni. To znači da nam United grupa nije dala prava na distribuciju njihovog sadržaja, što podrazumeva 22 TV kanala. Yettel konstantno radi na tome da gledaocima pruži što raznovrsniju ponudu relevantnih i kvalitetnih TV kanala.
Uvrstite u ponudu Sci fi kanal, to svakako možete, jer ga svi drugi operateri imaju, i licenca je jako jeftina.

Uvrstite u ponudu Sci fi kanal, to svakako možete, jer ga svi drugi operateri imaju, i licenca je jako jeftina.
Sci-fi odlično, prijatan kanalčić, ali netflix se ponaša kao zlatan da je, svima hoće da naplati ko ga šiša, hoće da naplati proizvođačima stb-a plus korisnicima. Pa šta, jel zlatan titl izbacuje?

Hoće li skoro kraj tog update? Moram sam mojoj majci (92g) da instaliram zemaljsku TV zbog stalnih proglema sa boxom.

Kako da ažuriram dodatni STB BOX? Prvi se sam ažurirao ( Android 12 ) ali drugi STB BOX još ima Android 10.

Jedno glupo pitanje, gde se proverava verzija androida na boxu? 🙈

Ja još nisam dobio nikakav update, jel sam pita za update ili moram u podešavanjima da ga forsiram?

Meni nisu updt stb koji sam prijavio preko onov linka i koji je u dnevnoj sobi, a updt su mi stb u drugoj sobi koji nisam prijavio. Znaci nema nikave veze to sto se prijavljujemo nego nas prave budalama. Koliko godina im jos treba da pocnu normalno da pruzaju uslugu koju im plaćamo

Zasto ne moze Netflix da se skine na vaseg STB uređaju, da li mozete razmotriti predlog da može da se instalira, dosta bi pomoglo svim korisnicima? @Yettel Srbija

Hvala ukazanim sugestijama, prenećemo ih na pravu adresu, predlažemo da nastavite da nas pratite, jer uvek sve novine uredno i ažurno objavljujemo na našem zvaničnom sajtu ;)
Kako da ažuriram dodatni STB BOX? Prvi se sam ažurirao ( Android 12 ) ali drugi STB BOX još ima Android 10.

Jedno glupo pitanje, gde se proverava verzija androida na boxu? 🙈

Ja još nisam dobio nikakav update, jel sam pita za update ili moram u podešavanjima da ga forsiram?
Sam update sistema se čini od strane nas, bilo bi potrebno proveriti da li su uređaji ažurirani, budući da su ažuriranja bila u ranim jutarnjim časovima.
Proveru operativnog sistema možete uvek vršiti u Android postavkama, takva podešavanja se nalaze na našoj aplikaciji, "sistemska podešavanja", tada se otvara odeljak Android Settings, a zatim se informacija nalazi pod System Information.

Na linku se možete prijaviti za grupu ažuriranja Operativnog sistema STB uređaja. Hvala vam na svim ukazanim sugestijama, ekipa podrške vam stoji na raspolaganju.

Vaš Yettel!

Meni se nešto slično zbiva u Chrome pretraživaču.
Pre 3-4 meseca se prvi put pojavilo i nije radilo 2-3 dana. Pokušao sve i na kraju samo proradilo.
Sad ne radi već mesec dana. Chrome mi nije najnovija verzija, možda je to u pitanju. Firefox dobro radi.
Kad bi znali šta tačno ti brojevi znače, ovako nagađanje.

Prilozi

• Error.jpg
    Error.jpg
    56 KB · Pregleda: 11
I ceo dan ovako, @Yettel Srbija

Pogledajte prilog 466981

Menjao sim za data, wifi, brisao cache ... Ništa.

Meni se nešto slično zbiva u Chrome pretraživaču.
Pre 3-4 meseca se prvi put pojavilo i nije radilo 2-3 dana. Pokušao sve i na kraju samo proradilo.
Sad ne radi već mesec dana. Chrome mi nije najnovija verzija, možda je to u pitanju. Firefox dobro radi.
Kad bi znali šta tačno ti brojevi znače, ovako nagađanje.
Pozivamo vas da nam detalje vaših ugovora prosledite putem privatne poruke, rado ćemo izvršiti detaljne provere.

Kada @Yettel Srbija planira da otkljuca sve kanale i da omoguci HBO, posto smo videli da je MTS vec to uradio i da kod njih ta promocija traja do kraja januara?

Ja isto pitao na X mreži i dobio generički odgovor: Ukoliko dođe do nekih promena, objavićemo na sajtu https://yettel.rs Predlažem da nastaviš da nas pratiš ~Dajana

Pa ko ima L ima besplatan hbo i max

A onaj ko nema? 😣🙂
Za razliku od SBB-a i MTS/SN koji su korisnicima sa slabijim paketima otključavali sve (ili gotovo sve) kanale za praznike, ovde se verovatno neće desiti. Kako da nam otključaju nešto čega nema? Dakle, nema tih kanala tipa XXX sa 🔒 ili sličnom oznakom, nema ih uopšte.
Jedino koliko vidim je moguće za HBO, Max i/ili ostale iz te grupe.

Nazad
Vrh Dno