Ja sam akvizitera SBB našao na Fejsbuku. Sve obavili preko poruka. Navodno je od prekjuče ponuda za nove korisnike 6 meseci 50%.Ja sam podneo zahtev za raskid ugovora posto mi u avgustu izlazi ugovorna obaveza pa cemo da vidimo sta ce da bude dalje. Cekam da se jave akviziteri Sbb.
Pa samo sve nas koji smo vec korisnici. Nije ovde rec o obmani, nego o losoj poslovnoj politici, koja kod mene recimo bas ostavlja gorak ukus, i svakako ce biti kaznjena, kad dodje vreme..i za kablovsku i za mobilnu telefoniju gde imam usluge. Iz principa necu da dam +1000 dinara za kablovsku televiziju pa ne znam sta da mi ponude.Што не значи да, глобално гледано, није реч о обмани великог броја корисника.
Већ је пребацила, до сада су све квалификације за ЛШ биле на једном од њихових 13 доступних канала које су у понуди, од јуче су биле утакмице на каналима који нису у понуди. По мени то је у складу са чланом 131. ЗЕК "битно мењају услови под којима је уговор закључен, на начин који није у корист крајњег корисника, а нарочито у погледу спецификације услуга и услова за коришћење услуга", јер по спецификацији услуга је тај садржај био доступан и мења се у погледу услова јер сада је услов за коришћење садржаја који сам до сада гледао прелазак на скупљи пакет који за мене као корисника није у корист.A otkud to da će Arena sadržaj preseliti na te nove premium kanale? Je l' to pretpostavka ili?
Mislim Arena Premium 1 je kec valjda sa razlogom, bilo bi glupo da sele njen sadržaj na 5... Gde ćeš centarfora na gol.
Ostalo mi je još nekoliko meseci ugovorne obaveze pa sam prešao na jači paket 29.7. Praktično sam im testirao sistem jer sam bio prvi takav u poslovnici. Mogu da potvrdim da se ne menja ugovorna obaveza. Pazite samo ako neko ima fiksni telefon (ako ima takvih) i ne želi da mu se promeni broj prilikom prelaska na nove pakete to mora da napomene u poslovnici, ne može da se uradi online. Novi paketi ne obuhvataju fiksni telefon, to je sad "tarifni dodatak".Navodno za Yettel novi ugovor, tj. aneks za skuplji paket ne menja ugovornu obavezu.
Može da bude dok ih ne akvizira Telekom (mislim na orion). Što će uskoro da bude.Orion pripejd 1900 dinara + 50 posto popusta što imam sve Arene i N1 dok ne naprave aplikaciju za Hisense ovako ostaje
Dodatak sutra gase staru web aplikaciju za banku u mejlu napisali da gomila stvari neće odmah raditi, odavno nisam video nesposobniju kompanju posle promene vlasnika
Ne ide to tako. U ovom slučaju član 131. ZEK se ne može primenjivati. Po specifikaciji usluga ti imaš sve TV kanale kao i do sada, a to što Vlasnik Arena kanala prebacuje sadržaj sa jednog Arena kanala na drugi Arena kanal je odluka vlasnika Arena kanala a ne Yettela. Ti ugovor imaš potpisan sa Yettelom, a ne sa Arena kanalima. Yettel ne može da utiče na kojem Arena kanalu će biti koji sportski sadržaj, to se sad računa kao viša sila, a to, koliko mi se čini i piše i u ugovoru i opštim uslovima pružanja usluga.Већ је пребацила, до сада су све квалификације за ЛШ биле на једном од њихових 13 доступних канала које су у понуди, од јуче су биле утакмице на каналима који нису у понуди. По мени то је у складу са чланом 131. ЗЕК "битно мењају услови под којима је уговор закључен, на начин који није у корист крајњег корисника, а нарочито у погледу спецификације услуга и услова за коришћење услуга", јер по спецификацији услуга је тај садржај био доступан и мења се у погледу услова јер сада је услов за коришћење садржаја који сам до сада гледао прелазак на скупљи пакет који за мене као корисника није у корист.
Cuveni 3. kanal i sve zivo od sporta za dz.A sećam se, nekada davno, imao sam samo 3 TV programa, bez interneta (nije takoreći još bio izmišljen), bez mobilnog telefona (nije još bio izmišljen).... i ništa mi nije falilo..... Što je veći izbor, to je veća zavrzlama.....
RTS 2, rane dvehiljadite, oćeš Premijer Ligu subotom- možeCuveni 3. kanal i sve zivo od sporta za dz.
Нисам правник - али ти имаш са провајдером уговор и тај уговор помиње дејство више силе - бар мој са Јетелом помиње.Kako su oni nama doskočili možda postoji i pravni loophole kako i mi njima da doskočimo - detalji su u:
Ako se ispostavi da ZEK eksplicitno ne izuzima promenu specifikacije usluge usled više sile, možemo svi da se pozovemo na to da smo stupili u ugovorni odnos zbog kanala AJBalkans.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari