- Učlanjen(a)
- 29.02.2024
- Poena
- 95
Bio neki kratkotrajni kvar zvao sam i pitao, sada radi sve
Rešite problem rtl 2 na WebOS aplikacijiRTL 2 38
Vratili su oba kanala nazad u ponudu danas.Šta je ovo? Iz ponude nestali MTV '00 i MTV '90
Kako sam zbog toga koristio njihove usluge, da li mogu da raskinem ugovor?
To će da dočekaš 😁Dobro je sto uvodite nove kanale jos hrt i novu s ili n1
Nedavno smo lansirali nekoliko novih TV kanala. U pitanju su, Diva TV kanal koji nudi filmsko-serijski sadržaj laganog karaktera, dok na regionalnim RTL, RTL 2 i RTL Croatia World TV kanalima, pored filmova i serija možete da gledate zabavne, dokumentarne i dečije emisije.
TV kanali se nalaze na sledećim pozicijama:
DIVA 26
RTL 37
RTL 2 38
RTL Croatia World 337
Cenimo vašu podršku i sugestije za dalje unapređenje sadržaja. Nastavite da nam dajete komentare i povratne informacije.
Voyo je dostupan za sve korisnike (fizička lica) Yettel mobilne usluge i Yettel TV usluge (izuzev korisnika OTT TV usluge) putem Yettel aplikacije ili Web portala.@YettelSrbija
Može pojašnjenje oko Voyo applikacije.
Kao korisnik Yettel TV M paketa da li ovo važi za mene?
-Voyo je dostupan za sve korisnike (fizička lica) Yettel mobilne usluge i Yettel TV usluge (izuzev korisnika OTT TV usluge) putem Yettel aplikacije ili Web portala.
-Ukoliko si korisnik Yettel kod Kuce M, Yettel kod Kuce L, Yettel TV M, Hipernet Trio M i Hipernet Trio L u okviru Yettel aplikacije možeš da aktiviraš Voyo u okviru promotivne ponude i bez dodatne nadoknade.
-Promotivni period važi od: 4.11.2024. do 31.10.2026. godine
Dobro je sto uvodite nove kanale jos hrt i novu s ili n1
I hoće, čim dobijemo Sportklub, malo juče.![]()
Prilikom pokretanja portfolia fiksnih usluga, razgovarali smo sa svim medijskim kompanijama i operatorima. Pitali smo United grupu za prava da distribuiramo njihov sadržaj i bili smo odbijeni. To znači da nam United grupa nije dala prava na distribuciju njihovog sadržaja, što podrazumeva 22 TV kanala. Yettel konstantno radi na tome da gledaocima pruži što raznovrsniju ponudu relevantnih i kvalitetnih TV kanala.Ove kanale mogu odmah da ubace jer su politički podobni, a nejasno zašto ih nema: Superstar 3, Newsmax Balkan, Bloomberg Adria, Hype, Hype 2, Toxic, HRT...
Kanale United Media-e možemo samo da sanjamo![]()
Imate li u planu možda kanal Dizi (To vas pita moja mama da bi gledala serije) i onaj sci-fiPrilikom pokretanja portfolia fiksnih usluga, razgovarali smo sa svim medijskim kompanijama i operatorima. Pitali smo United grupu za prava da distribuiramo njihov sadržaj i bili smo odbijeni. To znači da nam United grupa nije dala prava na distribuciju njihovog sadržaja, što podrazumeva 22 TV kanala. Yettel konstantno radi na tome da gledaocima pruži što raznovrsniju ponudu relevantnih i kvalitetnih TV kanala.
Mislio sam da li možda boks ima tu opcijuUlogujes se na google play store, pa nadjes i instaliras aplikaciju za merenje brzine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari