Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Od petka korisnika na dve lokacije.
U stanu koristim svoj ruter jer koristim samo internet i televiziju (kredencijale korisnički dao bez problema). Kod roditelja koristim njihov sa isključenim wirelessom pa iza moj, prebacujem fiksni broj iz Supernove i samo zbog fiksnog moram da imam taj jedan više hop u LAN-u ali tako je bilo i dok je Supernova bila.
Tv boxevi ZTE doneli ih glanc nove, pri prvom uključivanju restartovali se par puta povlačili ažuriranja od tada ništa ni jedno "zakucavanje" o kojima sam čitao. Premotavao nazad, koristio YouTube i Max... Za sada da kucnem u drvo ništa.
Vidno mi je slika čistija i lepša nego što sam imao na Supernovi koaksijalcu, čak je i to moja majka rekla koja je bila izričit protivnik da se u kući uvede još jedan dodatni kabal. 😅
Monteri na obe lokacije različiti, ali jako pedantni i brzi. U stanu im je trebalo 45 minuta, u kući malo jače od 2 sata.
Iz iskustva @Der Schnitter obezbeđene odmah rezervne Kodak alkalne baterije za daljince.
Mana koju sam za sada našao je kada se pusti MAX aplikacija njihov daljinski ne reaguje na volumen.
To je do max aplikacije. Tako su je napravili...

Instalirao sam Yettel Tv na Fire stick 4k Max, ali imam problem sa logovanjem.

Prvo kada kucam mail i sifru, polje u koje slova treba da pišu bude prazno, sve dok ne kliknem 'napred' nakon čega se pojavi kao popunjeno. Nakon što ukucam i šifru, izbaci mi da username/šifra nije ispravna. Siguran sam da sam oboje dobro uneo, jer prilikom logovanja na telefon (yettel tv app)/sajt se ulogujem bez problema sa istim korisnickim nalogom/sifrom.

Jel ima neko ideju u čemu je problem?

Edit: kada instaliram app na Samsung Tv, dobijem opciju da se logujem preko koda/QR skenera, dok tu opciju nemam na istoj aplikaciji na Fire stick, vec moram rucno da unosim user/pass.

Poslednja izmena:
Sta se desava sa Yettel TV aplikacijom na Google tv-u? U poslednje vreme iz prvog puta neograniceno ucitava, i onda izbaci server error i onda opet mora da se pokrene da bi proradila?

NAPOKON!!!
Krenulo je sa promenama...
TV Informer prebačen na poziciju 17,
Diva je sada na poziciji 25 (ne znam ni da li smo imali ovaj kanal-ne gledam).
Eto, da ne budu da ne rade ništa da ponudom TV kanala.
Hvala Vam od srca! ❤️😵‍💫🪓🔪🍻🙋

Pa sta smo dobili Borski nista, dajte nesto novo
Mislio sam da se oseća sarkazam u mom postu?
Da pitamo @Yettel Srbija
Jel ima još iznenadjenja ili nam je za ovu 2024.godinu dosta?
Da se ne pretrgnete.
Možda sa novim gazdama bude bolje?

Možete još očekivati "Moj astrolog TV" i to vam je to.:)
Ozbiljno, da se uradi neka anketa koje bi kanale korisnici želeli da vide u ponudi (nevezano samo za nas ovde na forumu) i da se ubace kad/ako bude moguće.
U suprotnom, ako se krene kao sa Supernovom a sa nefunkcionalnom opcijom omiljenih kanala (pravljenja liste) kao sada, eto utrošenih pola dana na prebacivanje.
Bacite pogled...

Pa pravio je Yettel zvaničnu anketu, ali ništa od toga

Tо ће нове газде... њима ситно сада. Да не кажем "боли их дрвце"!!!
Meni nije jasno koliko se puta već prodaje ta mreža, ko k... Samo je kupuju i preprodaju... Pročitao i ja taj članak negde na netu.

Ko je malo putovao jevropom zna de O2 najgora mreza, tako da se ide u tom smeru

Jel neko ima iskustva sa codex itv ,pise brdo kanala da imaju jel koristi iko to i valja li cemu

@Yettel Srbija Kada stiže ažuriranje na android 12 i novu aplikaciju, ja se prijavio u onoj listi i ništa još za sada? Približna informacija.
Znači još uvek nema ništa od prebacivanja-nadogradnje na Android 12? Baš htedoh da pitam kako to ide i jel sve prolazi OK kako treba ili ima nekih problema, i kakvi su utisci rada box aplikacije na novijem Androidu...

Znači još uvek nema ništa od prebacivanja-nadogradnje na Android 12? Baš htedoh da pitam kako to ide i jel sve prolazi OK kako treba ili ima nekih problema, i kakvi su utisci rada box aplikacije na novijem Androidu...
Ma kakvi. Mrtvo slovo na papiru za sada....

Kada planiraju da ubace još kanala?

Pozdrav, imam jedno pitanje, a i da vidim da li je neko imao takvo iskustvo.
Aplikacija na TCL c645 toliko koči da to nije normalno, bukvalno je nemoguće korišćenje. Sve ostalo radi na TV-u super, jel imao neko iskustvo sa ovim, da li da probam da nekom ranijom verzijom aplikacije ili šta mi je činiti.

@Yettel Srbija Dođem jutros s posla kući i vidim STB box upaljen. Uključim tv kad vidim nešto mi STB box radi brže, fluidnije, lakše... Ažurirao neke aplikacije i bacim pogled kad ono android 12, mogu reći da bolje radi.

@Yettel Srbija Dođem jutros s posla kući i vidim STB box upaljen. Uključim tv kad vidim nešto mi STB box radi brže, fluidnije, lakše... Ažurirao neke aplikacije i bacim pogled kad ono android 12, mogu reći da bolje radi.
Zapravo da, cak su i propravili problem sa zvukom sto je bilo previse tiho, sad je mozda i glasnije nego sto treba, ali da se to korigovati, a ovako u sustini radi malo brze i to je to.

Jeste se vas dvojica bili prijavili za testere za upgrade Androida ili ste "obični" korisnici?
Pozdrav

Šteta što nema netflixa na boxu 😢

Da li je neko video Yettela? Mi ovde nesto mrsimo, tj u podforumu Yettel podrska na benchmark forumu, a od njega ni traga ni glasa.
Pa da, podrska kao i usluga, tanko, tanko... Srecom pa su i ostali jazavci tu negde...
Verovatno primenjuju onu tradicionalnu poslovicu: prema serpi i poklopac, pa su skontali da mogu da nas trte a mozemo samo da ih mi pljujemo preko neta.

Citiracu legendarnu izjavu komsije opasnih namera sa x-a:

"Mnogo vi očekujete od naroda koji je 123 puta prijavio NLO u 3 dana kada su metnuli one velike lasere što biju u nebo na OMV pumpi u Lapovu. Ja zvao 4 puta, a 5-ti put mi rekli da jedem govna."

Kako na daljinskom da iskljucim osvetljenost, baterija se toliko brzo troši na daljinskom za mesec dana od 100% na 78%

Lako, uzmeš čekić i udaraš dok ne prestane da svetli.🤪
Pisao na prethodnoj strani o tome. Nema rešenja izgleda, bar ja ga ne nađe. Osim čekića.🙃

Da li je neko video Yettela? Mi ovde nesto mrsimo, tj u podforumu Yettel podrska na benchmark forumu, a od njega ni traga ni glasa.
Pa da, podrska kao i usluga, tanko, tanko... Srecom pa su i ostali jazavci tu negde...
Verovatno primenjuju onu tradicionalnu poslovicu: prema serpi i poklopac, pa su skontali da mogu da nas trte a mozemo samo da ih mi pljujemo preko neta.

Citiracu legendarnu izjavu komsije opasnih namera sa x-a:

"Mnogo vi očekujete od naroda koji je 123 puta prijavio NLO u 3 dana kada su metnuli one velike lasere što biju u nebo na OMV pumpi u Lapovu. Ja zvao 4 puta, a 5-ti put mi rekli da jedem govna."
Svakako da smo tu, stalo nam je do mišljenja naših korisnika, tako nešto smo i dokazali samim unapređenjima na koja su nam naši korisnici skrenuli pažnju. Uvek smo tu ukoliko ti je potrebna pomoć ili informacija ;)
Kako na daljinskom da iskljucim osvetljenost, baterija se toliko brzo troši na daljinskom za mesec dana od 100% na 78%
Takva opcija još uvek nije dostupna, ali sjajna sugestija koju ćemo preneti na pravu adresu 🙂

Vaš Yettel!

Nazad
Vrh Dno