PticaTrkačica
Poznat
- Učlanjen(a)
- 29.02.2024
- Poena
- 45
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- ADSL
- Mobilni internet
To je do max aplikacije. Tako su je napravili...Od petka korisnika na dve lokacije.
U stanu koristim svoj ruter jer koristim samo internet i televiziju (kredencijale korisnički dao bez problema). Kod roditelja koristim njihov sa isključenim wirelessom pa iza moj, prebacujem fiksni broj iz Supernove i samo zbog fiksnog moram da imam taj jedan više hop u LAN-u ali tako je bilo i dok je Supernova bila.
Tv boxevi ZTE doneli ih glanc nove, pri prvom uključivanju restartovali se par puta povlačili ažuriranja od tada ništa ni jedno "zakucavanje" o kojima sam čitao. Premotavao nazad, koristio YouTube i Max... Za sada da kucnem u drvo ništa.
Vidno mi je slika čistija i lepša nego što sam imao na Supernovi koaksijalcu, čak je i to moja majka rekla koja je bila izričit protivnik da se u kući uvede još jedan dodatni kabal. 😅
Monteri na obe lokacije različiti, ali jako pedantni i brzi. U stanu im je trebalo 45 minuta, u kući malo jače od 2 sata.
Iz iskustva @Der Schnitter obezbeđene odmah rezervne Kodak alkalne baterije za daljince.
Mana koju sam za sada našao je kada se pusti MAX aplikacija njihov daljinski ne reaguje na volumen.