Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Na koliko uređaja može da se gleda istovremeno yettel tv aplikacija? Za sad instalirao na desktopu, planiram i eon box i LG TV.

I da li to utiče na mesečni račun mog ličnog, cenjenog providera? 😁 Ima ugovor za fiksni i tv, nemam pojma tačno koji paket, znam samo da je dobio i 1 dodatni stb uređaj.

Na koliko uređaja može da se gleda istovremeno yettel tv aplikacija? Za sad instalirao na desktopu, planiram i eon box i LG TV.

I da li to utiče na mesečni račun mog ličnog, cenjenog providera? 😁 Ima ugovor za fiksni i tv, nemam pojma tačno koji paket, znam samo da je dobio i 1 dodatni stb uređaj.
6 uređaja možeš da prijaviš, istovremeni strim na 3 uređaja, probao, uverio se. Ovo je za paket L

Ako ne koristis dobijeni box, mozes da ga obrises sa profila, i umesto njega da aktiviras jos jedan svoj smart uredjaj. Fora je sto se racuna +1 strim sve dok je box registrovan na profilu.

2 stvari mi se ne svidjaju . Sleep mod i to sto nema jos kanala tipa superstar 3, eto

Kod mene nema. A gledam uglavnom utakmice i crtaće.
...da ne ureknem

Ističe ugovor sa Supernovom i opasno se lomim se da uvedem Yettel. Čitajući temu video sam da često znaju da "zakucaju" pa restart, vadjenje napajanja...

Sleep mode i bugoviti daljinski su trenutno najveći problem kod mene.

Neverovatno koliko je bolji bio daljinski u prvoj varijanti opreme koja je imala ugraviran Telenor logo. Nebo i zemlja u odnosu na ovaj Yettel daljinski. Kao i uostalom cela firma...

Stabilni jesu, ali nisu makli od ponude kanala od pre skoro 2 godine kada sam uveo Yettel.
Bila obećanja tu i tamo (čak i ovde na Benchu) da će proširiti ponudu jer su baš tanki i sa brojem i kvalitetom TV sadržaja, ali osim nekoliko beskorisnih xxx kanala ništa nisu uveli i generalna ponuda je takva da ja konkretno povremeno pustim samo MTV 90te i to je sve.
Ko gleda sport, biće mu ok ponuda Arena i sl kanala.

To je tačno, ponuda kanala je baš siromašna od prvog dana

Pa pogledaj spisak kanala pa vidi šta ti znači
Najviše nedostaju regionalni kanali, i par dokumentarnih, ako ti to ne treba onda je to to

Ako imaš mogućnost za yetel imaš i za mts. Verovatno je to bolja opcija. Vidi koje benefite možeš da izvučeš kod njih

Ne jurim benefit, mada mi je Yettel ponudio 12 meseci po dinar.
Supernovu koristim još od kada je Kopernikus krenuo da radi u mom gradu sa nekim baš smešnim benefitima(dodatni move, 1 mesec po 50 posto), nikada ni najmanji problem. Razlog menjanja provajdera je što od 24.05.čekam da mi aktiviraju MAX i dobio sam odgovor da moram da obnovim ugovor. E pa neću da obnavljam nego ću iz srpskog INATA da predjem kod drugog.
Jedna od prepreka je kako će matorci da se snadju sa TV-om kod njih, ja u stanu sa suprugom i klincima neću imati tu barijeru. Manje više to su ti kanali koje pratimo.

^ Presložio sam ti to jer se raspituješ za stabilnost i izbor kanala. MTS je tu svetlosnim godinama ispred Yettel-a, pa zato

Pozdrav, ako ima neko od Yettel agenata za Sabac u ovoj grupi da li moze da mi se javi. Unapred se izvinjavam ako krsim nesto od pravila.

U maju mesecu je bila najava da će biti novih kanala kao i anketa koje bismo kanale najviše voleli da dobijemo. To je bila anketa putem poruka gde ti pošalju link na kojem popuniš anketu. Naravno, tada nije bilo rečeno ni koliko ukupno kanala misle da dodaju (za koliko će proširiti postoječu listu), niti koliko će kanala dobiti koji paket, još manje kada će ih uvesti. Ja sam se tad ponadao da će ih uvesti narednih meseci, makar do jeseni ali kako stvari stoje bice dobro ako ih uvedu do kraja ove godine. I još tada sam ovde predložio da takvu anketu naprave i ovde u ovoj grupi, da svi mi navedemo koji nam kanali najviše nedostaju, pa ni od toga nije bilo ništa. Ali svakako će biti novih kanala, pitanje je samo kojih i koliko njih. Mogao bi tim povodom neko iz @Yettel Srbija da se oglasi ovde nekom informacijom....

Ne znam za vas ali meni je jos gore nego sto je bilo sa TV. Od poslednjih update-a kada se kanali prebacuju mora jedan po jedan, jer ako kliknes tri puta brzo na plus da recimo predjes sa kanala br 2 na kanal broj 5, box se zaglupi i prebaci na 3 pa 5 pa vrati na 4. Bas je uzasno. Paljenje ujutru tjst kada prelazi iz sleep moda u aktivni traje i traje, ne daj boze da se proba prebacivanje. Tipa ostao mi na Rts 1 a hocu na Prvu da prebacim. Onda se sama aplikacija cesto zaglupi i resetuje ( yettel logo ). Probao sam da cupam iz struje par puta preventivno a par puta jer je zabolo skroz i idalje je isto. Arena sport cesto gubi kvalitet za vreme gledanje utakmice, vidi se pad rezolucije, pa se samo vrati posle par sekundi.
Ova agonija ce trajati jos sigurno 2 godine jer su me ubedili da potpisem na 2 ipo god.

@Yettel Srbija Ajte molim vas zaposlite krstenog developera da resi ove probleme. Sramota je sta vi nazivate televizijom.

Kod mene EPG konacno radi brzo i bez problema, ukljucujuci brzu semu i premotavanje, nakon silnih azuriranja. Preko ethernet-a naravno, a wifi boksa je bagovit kao i ranije.

A na temu izbora tv kanala, to je prakticno beskorisno bez arene i hbo+cinemax kanala, ali to je tako od pocetka.

Poslednja izmena:
Je l postoji neki nacin da uradim update aplikacije? Koja je trenutna verzija? Meni je 2.41.2.

Mislim da nema metod, a i verzija koja pise u aplikaciji se pokazala kao manje bitan podatak. Imaj na umu da postoji vise od jednog modela yettel boksa, sa razlicitim android tv verzijama, pa moze i to da bude od znacaja za problematiku.

Nazad
Vrh Dno