Šta je novo?

Diablo IV

Jako zanimljiva sezona. Svi buildovi isti, oziveli neke koji nisu radili u vanili i s1 iz razloga sto igra nije radila kako treba.Loot farming se preselio na Duriel boss-a.Kraj vica. :cry:

^Ja ga sreo dva puta izuo me. Posle kad sam nabudzio lika vratio se njega nema. Procitao negde na netu da se on random pojavljuje po tamnicama :/

Obavezno procitajte afixe :D

naravno da nije prava krv, ne moze pumpa da radi normalno sa tim. zaribvalo bi jos kod njih prilikom testiranja

Oca im očinskoga... Bolesnoga... :sick:
Druže, pecaš se na klasični clickbait naslov ;) .
hcl.hr portal ima naslove kao neki tabloid, npr. naš bljuc pa naslovu nikad ne veruj. A i ima boljh stajtova za gaming vesti.

Jeste sigurno će loop, pumpa i radijatori da rade dobro čak i da malčice stave krvi. I koji bolesnik bi to uradio i kao da bi se to primetilo. Samo naivni ortaci tog nekog amerikanca koji takav komp osvoji bi poverovali.

Nagradna igra je baš dobro osmišljena, doniraš krvi pošalješ dokaz i time učestvuješ u nagradnoj igri. I važi samo za amerikance.

Džabe sve, igra tone igrači beže...
Još koji mesec imaće D3 više aktivnih igrača od D4.

Poceo sam da vidjam neke igrace u igri, inace pre s2 nisam nikoga video

Ne znam od kada je aktivno, ali je trenutno 20% popusta na D4 preko bnet-a.

zar nije 25%? (tako meni pise)

Druže, pecaš se na klasični clickbait naslov ;) .
hcl.hr portal ima naslove kao neki tabloid, npr. naš bljuc pa naslovu nikad ne veruj. A i ima boljh stajtova za gaming vesti.

Jeste sigurno će loop, pumpa i radijatori da rade dobro čak i da malčice stave krvi. I koji bolesnik bi to uradio i kao da bi se to primetilo. Samo naivni ortaci tog nekog amerikanca koji takav komp osvoji bi poverovali.

Nagradna igra je baš dobro osmišljena, doniraš krvi pošalješ dokaz i time učestvuješ u nagradnoj igri. I važi samo za amerikance.
a treba i da znas engleski kada pises vesti u IT.... to sto su u videu rekli infused with human blood, ne znaci da je tecnost u vodenom hladjenju ljudska krv :)

Kruže priče da materijali za summonovanje Uber bossova su dupovani a oni mogu da se tradeuju.

Znači svaka im čast kako su napravili igru kad nemaju pouzdano rešenje za dupliranje itema već kolko 20+ godina, isto ****** im radili igrači i u D2.
Ja kapiram da u distribuirani sistemima je izazovno da se napravi pouzdan sistem da nema dupliranja podataka.
Ali, brate imaš milijarde para i ne možeš da nađeš i držiš inženjere koji će to da odrade i drže pod konac.

Jefinije rešenje je onemogućiti trading. :ROFLMAO:

ebe mi se, uživam sa barbom lagano

Igrao sam par dana, skoro 70ti sam lvl sa barbom. Izlaze patchevi, peglaju sto mogu. Konj je sad ok, prvog dana je zezao, zezalo je dosta toga. Meni je ovo bas slicno prvoj sezoni, brzo smore i one blood harvest oblasti. Videcu kakav je endgame, za sada mi lici kao i prva sezona, da ce brzo smoriti. Nadam se da ce do 5-6. sezone nesto krsteno smisliti i odraditi i ispraviti sto se treba ispraviti.

Kruže priče da materijali za summonovanje Uber bossova su dupovani a oni mogu da se tradeuju.

Znači svaka im čast kako su napravili igru kad nemaju pouzdano rešenje za dupliranje itema već kolko 20+ godina, isto ****** im radili igrači i u D2.
Ja kapiram da u distribuirani sistemima je izazovno da se napravi pouzdan sistem da nema dupliranja podataka.
Ali, brate imaš milijarde para i ne možeš da nađeš i držiš inženjere koji će to da odrade i drže pod konac.

Jefinije rešenje je onemogućiti trading. :ROFLMAO:
banwave majka

Nije smak sveta ako je igra jos u beti, samo igracima daj hleba i igara :D:

Capture.JPG

https://www.youtube.com/@Rob2628 Evo pogledajte kod Rob-a.Lik je izgrindao bukvalno sve Uber Uniques za 2-3dana.Odvratno koliko ne znaju sta da rade da bi zadrzali ljude u igri na zalost :mad:

https://www.youtube.com/@Rob2628 Evo pogledajte kod Rob-a.Lik je izgrindao bukvalno sve Uber Uniques za 2-3dana.Odvratno koliko ne znaju sta da rade da bi zadrzali ljude u igri na zalost :mad:
Sve je to ok, ali Rob i njemu slicni nisu target audience za D4. Ljudi koji imaju i hoce da daju po 25$ za konja su ljudi koji rade i nemaju 10 sati dnevno vremena za igru :)

Sve je to ok, ali Rob i njemu slicni nisu target audience za D4. Ljudi koji imaju i hoce da daju po 25$ za konja su ljudi koji rade i nemaju 10 sati dnevno vremena za igru :)
Ma naravno ali sustina je tu, cak i da nemas vreme da igras 10h uber uniques mozes da izgrindas za recimo dve nedelje.Poenta je da su izasli sa 'all out" posto nemamo nista bolje pa kako bude.Opet je to nikakvo resenje.

Vrh Dno