Grind je ok, ako nije besmislen i potpuno dosadan. A ovde to jeste.^ taj grind što si naveo je od D1, to je koncept igre koji posle main story vrtiš u krug do ludosti. Zato diablo se ili voli ili ne kao igra.
Pa to.Slazem se sa @Čika_Kure , nije mi toliko problem grind koliko mi je problem losa struktura itemizacije i drop rate prilagodjena klasi koja se igra i postojecim itemima u drop tabelama.
Grindalo se i u D1 i u D2 i u D3:RoS (posto je D3 vanilla itemizacija bila apsolutni kanal), pa mi nije toliko smetalo.
Moraju da poprave itemizaciju, drop rate-ove, loot tabele i indeks vremena potrosenog za grindovanje necega relativno tome koliko je vazno (ili koji tier).
Mozda sam to samo ja, ali ni u najludjim snovima mi ne bi na pamet palo da tu recenicu procitam na takav nacin.@kartelusm sad mi je zapala misao iz tvog potpisa: "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter". - Mark Twain
koja izgleda baš loše kad se zna da ju je izrekao jedan dokazani i osvedočeni pedofil.
BlizzCon campfire im je bio drugi sociološki koncept zvani "budžimo isčekivanja metodom bacanje mrvica" kao da su ih neki političari podučavali.
Čisto gubljenje vremena slušati cela 2 ipo sata jer ništa dodatno nije rečno što iz nismo culi u najvi proslog dana.
Ma ovo je level obecanja : "bice asfalta u selu al glasajte za nas."BlizzCon campfire im je bio drugi sociološki koncept zvani "budžimo isčekivanja metodom bacanje mrvica" kao da su ih neki političari podučavali.
Čisto gubljenje vremena slušati cela 2 ipo sata jer ništa dodatno nije rečno što iz nismo culi u najvi proslog dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari