Grind je ok, ako nije besmislen i potpuno dosadan. A ovde to jeste.^ taj grind što si naveo je od D1, to je koncept igre koji posle main story vrtiš u krug do ludosti. Zato diablo se ili voli ili ne kao igra.
Pa to.Slazem se sa @Čika_Kure , nije mi toliko problem grind koliko mi je problem losa struktura itemizacije i drop rate prilagodjena klasi koja se igra i postojecim itemima u drop tabelama.
Grindalo se i u D1 i u D2 i u D3:RoS (posto je D3 vanilla itemizacija bila apsolutni kanal), pa mi nije toliko smetalo.
Moraju da poprave itemizaciju, drop rate-ove, loot tabele i indeks vremena potrosenog za grindovanje necega relativno tome koliko je vazno (ili koji tier).
Mozda sam to samo ja, ali ni u najludjim snovima mi ne bi na pamet palo da tu recenicu procitam na takav nacin.@kartelusm sad mi je zapala misao iz tvog potpisa: "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter". - Mark Twain
koja izgleda baš loše kad se zna da ju je izrekao jedan dokazani i osvedočeni pedofil.

www.gamesradar.com

www.gamesradar.com

www.windowscentral.com

www.windowscentral.com
				BlizzCon campfire im je bio drugi sociološki koncept zvani "budžimo isčekivanja metodom bacanje mrvica" kao da su ih neki političari podučavali.
Čisto gubljenje vremena slušati cela 2 ipo sata jer ništa dodatno nije rečno što iz nismo culi u najvi proslog dana.
Ma ovo je level obecanja : "bice asfalta u selu al glasajte za nas."BlizzCon campfire im je bio drugi sociološki koncept zvani "budžimo isčekivanja metodom bacanje mrvica" kao da su ih neki političari podučavali.
Čisto gubljenje vremena slušati cela 2 ipo sata jer ništa dodatno nije rečno što iz nismo culi u najvi proslog dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari