Dosadilo igrati? I meni je. Bzvz je skroz, sve se ponavlja. Nema nista novo, pvp ne postoji. Jedino lud covjek moze ovo igrati svaku sljedecu sezonu ispocetka… raditi questove, renown ganjati i ostalo.Ni sa prvim nisam stigao do 100 (87 mi rogue), sa ovim sumnjam i 60 da ću. Inače mi najgori bug kad ne mogu konverzacije da ubrzam pa moram da upalim gamepad i onda se to nekako odšlogira kad krenem A da stiskam!
Nije problem u grindanju.Par stranica u nazad sam rekao da je diablo čista grinderska igra. Kad se završi main story onda jedno te isto do ludosti. To sam prošao kroz 3 diabla pa sam ovaj preskočio. Verujem da je pocetak lepa priča.
Say hello to my little friendNije problem u grindanju.
Problem je šta se grinda.
Terati ljude da iznova svaku zonu rade za renown, skill i paragon poene je travestija...
Druga stvar, sezonska pričica koja se završi za dan, dan i po je glupost.
Poglavlja...doslovno checklist gde treba da radiš stvari koje su beskorisne. Uradi 10 podruma, uradi 5 Strongholda, nemojte me zaje.avati... Nedostatak novog loota, malignant kocke koje su manje-više ništa posebno, ubije bilo kakav smisao za dalje igranje. Levelovanje koje traje kao gladna godina...
I na kraju, šta čovek da radi tri meseca...
Ako će im ovako svaka sezona izgledati...
Šteta, jer igra nije loša, ima ogroman potencijal, ali trenutno je sve to džaba.
Say hello to my little friend
Argp igre su vazda bile grind fest, negde je ti bolje upakovano, negde lošije...
U D4 je to vrlo ogoljeno...
Moraće se dobrano potruditi da igra zaliči na nešto vredno utroška vremena nakon prvih par desetina sati igranja, prelaska kampanje (koja stvarno nije loša) i sl...
Ako želiš dodatne skill i paragon poene, moraš renown u svakoj zoni ponovo na max da naguraš. Jedna od stvari neophodnih su sporedne misije. Ja sam dobar deo već odradio u predsezoni.zasto da grindas sporedne misije?
Pazi, svaka klasa moze da potera po 2-3 dobra builda, pa shodno tome moze dosta dropova da se stavi sa strane.Izmedju potrebe za aspectima sa gira da se dischantuju(tj skinu), gde Ancestral(dobar roll aspecta) skidanje sa itema kosta 450.000golda (recimo jedan pun inventar sa vecinom ancestral itema), rerolovanje statsa koja posle 5-10 reroll-a vec kosta po 800.000 golda.Respec na level 100 kosta ko 3.5mil+7. x = oko 11miliona golda.Ja nemam nista protiv grindanja, ali broj beskorisnih dropova je nenormalan… bolje da ih smanje a povecaju kvalitet, ja vise vremena provedem da ih proverim pre prodaje nego u samoj igri…
Mislim da ni jedan APRG i jos neki "tezi" zanrovi ne mogu da postanu "veliki"( u smislu kolicine prodatih jedinica) ako ne odu Casual u svakom smislu.![]()
Elon Musk kaže da za Diablo 4 ne treba puno vještine, u Blizzardu se ne slažu | HCL.hr
Šef Tesle i X-a Elon Musk nedavno je otkrio kako igra Diablo 4 i da smatra kako ta igra ne traži puno vještine u igranju, na što su se u Blizzardu osjetili prozvani.www.hcl.hr
Interesantno, kao i komentari drugih igrača ispod članka. Šta vi mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari