Meni licno tuzna prva sezona. Pocetak je bio ok i ocekivao sam da ce mozda Blizzard konacno da krene ka normali. Po meni, na zalost, nista od toga. Igra nije ni blizu pristojne. Brdo buggova koji su prisutni jos od prvog dana launcha i jos uvek nisu ispravljeni. Za celu ligu su dodali tu i tu i tamo poenkog eltinog moba. Igrao sam do sada 3 klase i sve su na pola odradjene. Najtuznija je poslednja, frost sorc. Ako je neko pre pocetka prve sezone igrao Ice Shards sorca, da li je Ice Shards i tad bio bedno odradjen? D1 je imao bolji spell aiming od D4 kad je Ice Shards u pitanju. Ako se popenjes, tipa na dinu ili bilo kakvu uzvisicu u odnosu na protivnika, spell masi protivnike. Iz nekog razloga Ice Shards masi skorpije bez obzira na sve, svaki treci ili cetvrti spell pogodi skorpiju. Najveca glupost mi je da redovnom uspem da promasim nekoliko grupisanih mobova, da pokusam da nanisanim spel izmedju njih ne postoji sanasa da se to desi. Dosta questova je ubagovano, non stop moram da se izlogujem da bih zavrsio one Altar questove. Mount je jos vise retardiran, zapinje za sve sto mu se nadje na putu. Search u igri je jos uvek prezalostan....
Ocekujem klasiku od Blizzarda, da kad vecina napusti igru, da izbaci nesto sto makar lici na pristojno i uliva laznu nadu da su konacno krenuli u pravom pravcu. Sve u svemu, klasicna Blizzardova igra iz perioda poslednjih 10 plus godina.
Prva sezona.....
Ne znam, kratko, mlako, prožeto rađenjem stvari koje si inače radio ovih mesec dana, samo što su sada nametnuti kao uslov za napredak po poglavljima...
Ideja da se ponovo farma renown...no comment.
Ne razumem ideju da se igrači teraju da ponavljaju sporedne misije, a da im se omogući da preskoče kompletnu kampanju.
Naročito što svake sezone, sa svakim likom treba da se radi to....
Mislim, igrao sam Division 2 i Destiny 2, sezone... Ma to je najveće smeće koje je izmišljeno i to treba ukinuti. Jedina svrha je da se iskamči još koji euro od igrača. Da ne gnjavim puno.
Što se ostalih stvari tiče, vrv je igra trebala da se odloži na još par meseci. Vrv su trebali više pažnje da posvete balansiranju igre.
Šteta je što su dozvolili sebi da se pokopaju s ovim patchom pre sezone i navuku još veći gnev igrača.
Ali kao što rekoh, da su odložili igru, bio bi to haos. Da su zacepili visoku cenu, jesu. Jasno mi je zašto se ljudi bune.
Da li ima ili nema dovoljno contenta, to je već individualna stvar. Ponoviću, ko je očekivao da će igrati deset sati dnevno, svakog dana, nema igre koja će mu to omogućiti.
I dalje verujem da je ovo početak, da će se stvari popraviti, ali videćemo.