Šta je novo?

Diablo IV

Ni sa prvim nisam stigao do 100 (87 mi rogue), sa ovim sumnjam i 60 da ću. Inače mi najgori bug kad ne mogu konverzacije da ubrzam pa moram da upalim gamepad i onda se to nekako odšlogira kad krenem A da stiskam!

Ni sa prvim nisam stigao do 100 (87 mi rogue), sa ovim sumnjam i 60 da ću. Inače mi najgori bug kad ne mogu konverzacije da ubrzam pa moram da upalim gamepad i onda se to nekako odšlogira kad krenem A da stiskam!
Dosadilo igrati? I meni je. Bzvz je skroz, sve se ponavlja. Nema nista novo, pvp ne postoji. Jedino lud covjek moze ovo igrati svaku sljedecu sezonu ispocetka… raditi questove, renown ganjati i ostalo.

Par stranica u nazad sam rekao da je diablo čista grinderska igra. Kad se završi main story onda jedno te isto do ludosti. To sam prošao kroz 3 diabla pa sam ovaj preskočio. Verujem da je pocetak lepa priča.

Par stranica u nazad sam rekao da je diablo čista grinderska igra. Kad se završi main story onda jedno te isto do ludosti. To sam prošao kroz 3 diabla pa sam ovaj preskočio. Verujem da je pocetak lepa priča.
Nije problem u grindanju.
Problem je šta se grinda.
Terati ljude da iznova svaku zonu rade za renown, skill i paragon poene je travestija...
Druga stvar, sezonska pričica koja se završi za dan, dan i po je glupost.
Poglavlja...doslovno checklist gde treba da radiš stvari koje su beskorisne. Uradi 10 podruma, uradi 5 Strongholda, nemojte me zaje.avati... Nedostatak novog loota, malignant kocke koje su manje-više ništa posebno, ubije bilo kakav smisao za dalje igranje. Levelovanje koje traje kao gladna godina...
I na kraju, šta čovek da radi tri meseca...
Ako će im ovako svaka sezona izgledati...
Šteta, jer igra nije loša, ima ogroman potencijal, ali trenutno je sve to džaba.

^ moja poenta je bila to grindanje. Šta već ne mogu da kažem posto nisam igrao. Ali generalno će biti takva igra stalno nebitno koja je sezona posto je takav koncept igre. Neko moze to da prihvati a neko ne.

Nije problem u grindanju.
Problem je šta se grinda.
Terati ljude da iznova svaku zonu rade za renown, skill i paragon poene je travestija...
Druga stvar, sezonska pričica koja se završi za dan, dan i po je glupost.
Poglavlja...doslovno checklist gde treba da radiš stvari koje su beskorisne. Uradi 10 podruma, uradi 5 Strongholda, nemojte me zaje.avati... Nedostatak novog loota, malignant kocke koje su manje-više ništa posebno, ubije bilo kakav smisao za dalje igranje. Levelovanje koje traje kao gladna godina...
I na kraju, šta čovek da radi tri meseca...
Ako će im ovako svaka sezona izgledati...
Šteta, jer igra nije loša, ima ogroman potencijal, ali trenutno je sve to džaba.
Say hello to my little friend

Argp igre su vazda bile grind fest, negde je ti bolje upakovano, negde lošije...

U D4 je to vrlo ogoljeno...
Moraće se dobrano potruditi da igra zaliči na nešto vredno utroška vremena nakon prvih par desetina sati igranja, prelaska kampanje (koja stvarno nije loša) i sl...

Say hello to my little friend

Argp igre su vazda bile grind fest, negde je ti bolje upakovano, negde lošije...

U D4 je to vrlo ogoljeno...
Moraće se dobrano potruditi da igra zaliči na nešto vredno utroška vremena nakon prvih par desetina sati igranja, prelaska kampanje (koja stvarno nije loša) i sl...

Taj tvoj amater. 😂😂😂😂
Vidiš protiv ovakvih stvari nemam ništa, mogu da farmam dungeon, raid, bossa, šta god hoćeš.
Al' da grindam sporedne misije i gluposti tog tipa, to mi vala nije gušt nikada bio.

zasto da grindas sporedne misije?

Ja nemam nista protiv grindanja, ali broj beskorisnih dropova je nenormalan… bolje da ih smanje a povecaju kvalitet, ja vise vremena provedem da ih proverim pre prodaje nego u samoj igri…
Pazi, svaka klasa moze da potera po 2-3 dobra builda, pa shodno tome moze dosta dropova da se stavi sa strane.Izmedju potrebe za aspectima sa gira da se dischantuju(tj skinu), gde Ancestral(dobar roll aspecta) skidanje sa itema kosta 450.000golda (recimo jedan pun inventar sa vecinom ancestral itema), rerolovanje statsa koja posle 5-10 reroll-a vec kosta po 800.000 golda.Respec na level 100 kosta ko 3.5mil+7. x = oko 11miliona golda.
Racunaj da od svakog aspecta za klasu koji koristis mora da imas u steku bar 2-3dobra rola, jer kad naleti novi bolji item, mora da ga napucas do max levela/rerolujes stats obicno i zakacis aspect nazad.I to je opet spaljivanje gomile golda.

Ako furas klasu i jedan build, zavrsices sa 100miliona golda i jedini cilj ce ti biti da maxujes statsove, sto ume da bude bas otupljujuce, ali svako igra kako zeli..

Naravno ovo pricamo ako znas sta radis, i ne koristis third party sajtove tipa https://www.d4craft.com/ , gde tacno mozes da saznas, kad ti item padne koliko re-roll-ova ti je potrebno da dobijes stats koji ti fali.Tj tacno da saznas dal je taj super item koji si dobio "brick", tj nije vredan rerolovanja statsa koji ti treba.

Sve u svemu na kraju ovo je RPG igra gde vlada formula koja se koristi skoro 40godina u ovom zanru : 10% itema je OK 5% itema je super 1% je perfect = 16% itema je u RPG igrama korisno, sto da potvrdjuje donekle tvoju izjavu..ja napravih samo malo digresiju sa "ali" :D
A ima tu malo i poslovnog modela, da prsti sve da pada loot bogato da ti sija u ocima, da ti radi dopamin..Da ostajes u igri duze, da se lozis ko pubertetlija.Naravno kako ides kroz levele, broj korisnog dropa se svakako smanjuje jel juris da max-ujes build.

@Proday malo poigrasmo neki NM zajedno, vidim druid ne bije loše :D

Pisao već ranije da mi je zanimljiviji od Rogue-a za igru. Još ga ništa posebno budžio nisam, vidim da ima neki lightning bruka build al mi cimanje da grindam šlem i ostalu opremu do besvesti (mada je još i rano, tek sam 58).

E ma ide ti fino, znam za taj šlem što ga svi druidi jure hehe, valjda ga nađeš uskoro :D

Samo jedan mali warning : Sezonski buff koji se kupuje Smoldering Ashesom URN OF BARGAINING je (zamisli) izbagovan, pa hoce da povecava trosak golda potrebnog kad re-rollujete stats nekog itema kod Enchantera.
Tako da se odaljite od njega..
Mozda ste vec videli culi/mozda niste, pa rekoh da postujem za svaki slucaj.

ja imao dva komada za sada i utrošio ih na veći exp kod rokanja mobova
sad imam +5% muahahaha

imas jos 76 dana :D

idem sad na godisnji malo bajs pa kada se vratim :) ako jos budes online :D

Bice ovo ludnica, cak i Quin69 koji strimuje najvise sati D4 i ima najgledanije video-e, na konto probanog PoE2 press build-a kaze da je u boljem stanju od D4.Kripparian-u su isto jako zasijale oci na PoE2 a vidim da imaju isto podrsku "top-streamer" MMO mase.
Ili ce Blizz sabani da teraju svoju pricu kako su oni "passionated and dedicated" i da ubiju Diablo naslov totalno, ili ce da urade 180stepeni skretanje pre sezone 2 , jer ja stvarno ne vidim izlaz iz ovog horora u kom je trenutno igra.

Tesko, mozda tek od sezone 3 ili 4.

Moja procena da ćemo tek sa ekspanzijom videti neke značajne promene.

Elon igrao Tier 1 možda do 20 nivoa čisto da bi mogao da se hvali na Twitter-u kako je cool.

Sylvester Stallone Facepalm GIF

Dajte neki rogue build za ranged da je dobro , igram trentuno twisting blade, dash , shadow imbuement, shadow step , concelement i kida naravno , do sada me samo Butcher dobro slomio. Znam da moze fino sa Barrage da se kombinuje . Tek sam poceo 27 sam lvl pa ako zeli neko, neka podeli iskustvo . Tnx

Interesantno, kao i komentari drugih igrača ispod članka. Šta vi mislite?
Mislim da ni jedan APRG i jos neki "tezi" zanrovi ne mogu da postanu "veliki"( u smislu kolicine prodatih jedinica) ako ne odu Casual u svakom smislu.
Tu bih stao.Ima gomila primera, Uzmi najgluplji Dark Souls => Elden Rings. A i terminologija "Todays Modern Gaming" koja se zasniva na tome da posle 5dana imas sve buildove/setup-ove na tacni samo kliknes play dugme na Youtube-u, doprinosi prodaji istih naslova.Casual je popularan, zato sto ide sa ovom sada de-generacijom.Sve sada i odma no matter what.
Procitajte u novom izdanju Trece Oko.

Nazad
Vrh Dno