Šta je novo?

Diablo IV

Izgleda i Raxx-u je 3080 isao do maltene 80C i to bez streamovanja tokom bete.
Nadam se da ce optimizovati igru malo vise kada bude full release.

Mora 3080ti nije presla 86C Tjunction temperature, tako da je sve cakum pakum, core je bio mislim max 72-73.

To je sa DLSS-om, native 4k je core isao do oko 75-76, Tjunction oko 90-92. I to je prihvatljivo, ali s obzirom da moje oko ne vidi razliku izmedju DLSS quality i native 4k, nema razloga da forsiram native 4k.

Ne znam, meni ove temperature uopste ne izgledaju cudno. Mada zbog g-sync-a svaku igru ogranicim u drajveru na max 117fps.

Na PS vec moze da se preloaduje. Izabere se samo free open beta kao verzija igre.

Ima i na battle net....u koju uru kreće?

Dobro je. Neće prštati uniqe itemi u finalnoj verziji.

I nvidia je izbacila D4 drajvere.

Bas mi je drago da nece biti bas toliko intezivan drop legendarnih itema, za vreme beta test sam dobio sigurno jedno 30 legendarnih itema a mozda i vise. Nije da se zalim ali bih voleo kada padne legendarni da se odusevim i da bude bolji item od onog kojeg nosim. Voleo bih da to znacenje jedinstven stvarno nesto znaci.

Jos sam primetio da neki legendarni izgledaju isto ali imaju drugaciji naziv.

Slazem se skroz.
Kako su u D3 povecavali i povecavali drop rate, svaki put mi je igra bila sve gora.
Bude ti interesantno prvih par dana i onda sve postane besmisleno, svako ima sve..
Nego lepo ko hoce da budzi magic find na ustrb drugih stvari, da to bude jedan viable pravac u izgradnji lika i opreme koju nosi dok farmuje.

Ali ne verujem da je to vise moguce, previse je razmazene publike, a ovo je igra koja treba da se proda u milionima kopija.
Mislim da ce vremenom da pljuste ledendary i unique itemi

@KovacTibor mislim da naziv Legendary zavisi od aspecta ako je isti base item, ili je obrnuto. Znam da posledni deo je od aspecta.

Ja nisam stigao da testiram da ubacim u drugi rare aspect vec koji imam, jedan sam vec napravio u 2H slashing sword a drugi bi probao u 2H slashing axe koja je za isti slot.
Cisto da vidim kakva ce biti razlika, da li ce bar istu texturu dobiti i 2H sekera kao sto je mać već ima.

@DBraveZ ma biće posle par godina sigurno i neki Galactical Godlike typ itema.
A to i meni u D3 bilo smešno, dropa ti leg. i dok ga ne indetifikuješ da vidiš da li je top tier nema ništa bukvalno korisno ako je običan.
Očekujem i možda dodatne slotove za iteme, možda za neki jewelry kao Badge i ko će ih znati ako ne ubace i Charms.

Više me brine koliko će kod Unique ili bar Sacred Unique da budu fixni statsi, ili UVEK će ići na foru veće brojke i od većeg rollaju u odnosu na legendry a uvek će moći jedan da se rerola a to će koštati Inariusova muda resursa.

Neko će da se igra a neko ide da gleda Džon Vika 4....sšmrc za mene nekro tek od sutra.

John Role GIF

aj malo da angažujemo i AI

Prilozi

• New creative video (1).mp4
    1.6 MB
Screenshot (143).png

Ja reko ajde da udjem da vidim jel odpocelo odbrojavanje i imam sta da vidim.

Jos su kao napisali da su popravili to da nece biti toliko cekanja, ali su isto tako rekli da ce biti neverovatan broj igraca koji ce da nagrnu bas veceras da igraju. Tako da ovo ni ne cudi jer sigurno ce bude par miliona igraca na open testu.

Mislim da je iz razloga što još nije krenuo server

Vrh Dno