Šta je novo?

Diablo IV

Kako nije, gledam neke strimere vec igraju. Za mene nekih 30 min cekanja.

I meni se vreme smanjilo na 30 min, bas me cudi da su pustili server ranije da ide a da to nisu nigde najavili.

Pazite ko igra u dedicated fullscreen, alt+tab obara igru. Nesto su zeznuli u nekom patchu, proslog vikenda to nije bio problem.

Nema alt+tab na SP5 :p

Nije bilo strašno čekanje. Više sam vremena proveo pogađajući stari password.

Puca ona i bez alt-tab.:confused:

Prošlo 57 minuta i opet me ubaci u red...13 minuta

1679678345355.png

Dok cekam, ne spusta igru i otvorim browser, srecom spusti klokove gpu/cpu ...dok je otvorena sama igra, povuce k'o da sam u najzescoj borbi :)
1679679948224.png

1679679991364.png

Poslednja izmena:
Na kraju dobio neki error...odustajem do 22:00

Ja kako sam usao u igru sve sljaka. Inace Druid je OP. Mnogo je bolji osecaj igranja sa njime nego sa Barb.

Jos 24 minuta kod mene... Predlog, kada se javljate u temi, ostavite i Battle.net da se dodamo. Ja sam zeko#21658

Bnet tag: slayer#28684

***. ja još razmišljam da odložim teretanu za sutra u 11:00.
I ovo u minut zasednem da igram.
I sad imam rekordno vreme čekanja, 140 minuta nadam se da će kao prošli put brže da odbrojava.

A alt+tab hoće da crashuje igru ako je neki overlay aktivan (Rivatuner od MSIAfterburner, Discord itd.).

EDIT:
We are expecting exceptionally high player volume during Diablo IV's Open Beta Weekend. Loging queue times may be longer during peak playtimes this weekend.

Za razliku od ove igre D3 kako se sećam nikad nije imao Open Betu, delili su ključeve kolko imali mesta na serverima.

Sad kod D4 će da vide kolko serveri vrište i kolko mogu da očekuju igrača pa da nema onaj crni fijasko sa Error 30.

Ništa tamam lagano da jedem, odremema i posle laganica.

Da ga ne ureknem od kad sam usao nije mi puklo ko prosli put. Nego hoce li me kikovati igra ako sam afk u gradu? Mora nesto da se pojede :D

Ako neko ima problem da mu kresuje igra na alt-tab.Neka izbrise LocalPrefs u Diablo 4 folderu(documents).

Na PS sam vec 4 puta sacekao red i javlja da serveri niau aktivni. Jel ima jos neko problem sa Playstationom?

Ako neko ima problem da mu kresuje igra na alt-tab.Neka izbrise LocalPrefs u Diablo 4 folderu(documents).
Pokušaću to.
Inače drugi put mi crashovala dok sam čekao u redu.

Prvi put sam ostavio alt+tab.
A sad drugi put ugasio sam monitor dok čekam i opet crashovala.

Pomaže brisanje glupog textualno fajla LocalPrefs.txt sa putanje"
Nije mi jasno kako odmah ne prsne, ali tokom kad vrtim queue, jer to je običan neki settings fajl iz kojeg valjda jednom treba da pročita.

"C:\Users\{user}\Documents\Diablo IV\LocalPrefs.txt"

Jel moze ovo da se igra private/solo?

Mene sad "izbaci", network error. Vratio me da napravim novi karakter. Izašao sam, sad čekam da se konektujem i vidim da li mi je stvarno izbrisao dosadašnji progres u igri ili je ipak sve sačuvano.

Koji klan,jel naši,ili stranci?

Naši breeee, kakvi bre crni (ili beli) stranci. :LOL:

A to testiramo samo kako "izgleda" klan u beti,
mada ne vidim mu neki svrhu osim da vidiš ko je online iz igre.

Dizajn iteme je sick, kolko detalja. I ladno Druid su debeljuce, imaju medveđe velike kosti :D

Screenshot000.jpg

Igrao sam meele Druida do 22 nivoa i mogu reći da je bolji tenk od Barbariana. Ali mi i dalje meele deluje sporo da ne kažem dosadno.
S druge strane Nekro je više OP nego Sorc. Corpse explosion kao da nije prošao kroz balans.

Necromancer lvl 25. Da corpse explosion def deluje OP, ne treba ni jedan drugi skill, cak brze ocisti nego Ultimate skill kad bacim neki. Vracam se na Sorceress od proslog vikenda, dinamicnija mi je za igru, barem ne spamujem jedan skill.

Upravo sam i ja imao takav osecaj sa Druidom, moze da se bori ali jako spor se odvija borba, ono jeste da pravi tonu dmg-a ali sto kaze Alex sporo i dosadno, e sada mozda se to promeni kada bude max lvl i odkljucaju se paragon lvl ali sada je takav utisak.

Upravo sam krenuo Necro da igram i mnogo je bolja situacija ali malo mi vec dosadilo jer vec 5x radim jedno te isto.

Haha pa ovo je predivno, problem sa alt+tab su resili tako sto vise ne moze da se izabere dedicated fullscreen :ROFLMAO:

Meni deluje da niko od developera nije ozbiljnije testirao nekromansera, ovo mi je laganica, kosturi su za sada prejaki, ja još dobio legendary koji mi dozvaljava da prizovem još dva dodatna pa ih imam sedam. Vojska. :LOL:
Očistio sam dungeon gde me je mučio bos sa varvarinom, sa nekromanserom se nisam ni zadihao.
I šta je sa drop-rate, samo padaju legendary, do lvl 14 sam već dobio 4, otišao sam da probam sreću kod onog curiosities vendora, dobio još 4 iz prve.

Prilozi

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    657.7 KB · Pregleda: 29
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    562 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno