KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 275
Pisali smo vec o dropu legendarnih, povecali su procenat da bi mogli da dobiju sto vise povratnih informacija.
Uđi u "book of death" pa aktiviraj i magove (3 kom za početak) pa će ti vojska biti još veća, a posle i golemaMeni deluje da niko od developera nije ozbiljnije testirao nekromansera, ovo mi je laganica, kosturi su za sada prejaki, ja još dobio legendary koji mi dozvaljava da prizovem još dva dodatna pa ih imam sedam. Vojska.
Očistio sam dungeon gde me je mučio bos sa varvarinom, sa nekromanserom se nisam ni zadihao.
I šta je sa drop-rate, samo padaju legendary, do lvl 14 sam već dobio 4, otišao sam da probam sreću kod onog curiosities vendora, dobio još 4 iz prve.
Pa može, ali će i dalje crashovati.Haha pa ovo je predivno, problem sa alt+tab su resili tako sto vise ne moze da se izabere dedicated fullscreen![]()
Osim Necro i Druida koji su ovaj put odkljucani sve ostalo je isto.Je l ima neki novi feat of strength u open beti osim ona dva postojeca iz early bete? Brdo obaveza ovih dana pa ne stižem na OB osim ako ima neki missable FOS![]()
Zato sto prave igrice za ciljnu grupu, a ne za nas 40+Da, odlicna je grafika i animacije su isto odlicne. Ali... prica, ja ne kapiram kako im vise ne dosadi da toliko neke stvari banalizuju. Zar moraju toliko da se spustaju na taj neki "klinacki" nivo, da svima bude jasno. Otprilike 20 puta su pomenuli "Lilith mother of Sanctuary" samo u jednom kvestu, ok skontali smo, jel ima jos nesto da nam otkrijete o glavnom negativcu, ajde dajte sve.
Bukvalno sve su vec rekli o njoj i sta ostaje do kraja, pa klise naravno.
Startuje prilicno kul, lagano i misticno, mracano, ali cim su krenuli da ubacuju sporedne tinejdz likove koji traze otete roditelje, sve je toliko pocelo da me podseca na nesretnu pricu iz trojke. Izgleda da sam se uzalud nadao da Blizzard mogu neku ozbiljniju pricu da napisu.
Prvi put kada sam igrao keca bio sam u prvom srednje, dvojku sam igrao 2 godine kasnije. Obe te igre su u poredjenju sa D3 na nekom mnogo ozbiljnijem nivou prezentacije, hororolika atmosfera, nacina na koji je prica ispricana, morbidna grafika, zvuk... Sve mi je djelovalo kao nesto za starije generacije, nesto sto ne smiju mala deca da igraju.Zato sto prave igrice za ciljnu grupu, a ne za nas 40+![]()
to je samo u open world delu, questovi i dunegons su soloDa li je moguće igrati D4 u single player modu? Tj, da se ne vide drugi igrači? Probao sam betu i smorio se čim mi neki random lik uleteo u borbu van grada. Ajd u gradu i da ih istrpim, ali van nikako.
Boldovano i meni je bilo WFT "zar opet kao D3" moment u priči.Da, odlicna je grafika i animacije su isto odlicne. Ali... prica, ja ne kapiram kako im vise ne dosadi da toliko neke stvari banalizuju. Zar moraju toliko da se spustaju na taj neki "klinacki" nivo, da svima bude jasno. Otprilike 20 puta su pomenuli "Lilith mother of Sanctuary" samo u jednom kvestu, ok skontali smo, jel ima jos nesto da nam otkrijete o glavnom negativcu, ajde dajte sve.
Bukvalno sve su vec rekli o njoj i sta ostaje do kraja, pa klise naravno.
Startuje prilicno kul, lagano i misticno, mracano, ali cim su krenuli da ubacuju sporedne tinejdz likove koji traze otete roditelje, sve je toliko pocelo da me podseca na nesretnu pricu iz trojke. Izgleda da sam se uzalud nadao da Blizzard mogu neku ozbiljniju pricu da napisu.