Šta je novo?

Diablo IV

ja nikako da ugrabim vremena da udjem u igru :)
 
@zokocx Da, slazem se - nemanje PTR-a je veliki minus D4ci.
Toliko stvari je tokom lifecycle-a D3ke bilo pronadjeno na PTR-u da kada bi uzeo od prve sezone da evidentiras to, imao bi word dokument reda velicine 150 strana. :D
 

Blessings Aplenty: Earn Increased Experience and Gold​

From September 1, 10 a.m.– September 5, 10 a.m. PDT, all players will earn XP and Gold at a 25% increased rate. The Mother blesses all of her children, as this bonus applies to both Seasonal and Eternal Realms, and all World Tiers.

For those curious where to attribute this newfound boon, look for the new in-game icon beside your potion count that signifies the increased rate of earning Gold and XP.

ORIGINALNI TEKST
 
Zadnjih par dana videh gomilu klipova - zbog D4 otkrio sam PoE... od ljutog konkurenta, do besplatne reklame :)
 

Blessings Aplenty: Earn Increased Experience and Gold​

From September 1, 10 a.m.– September 5, 10 a.m. PDT, all players will earn XP and Gold at a 25% increased rate. The Mother blesses all of her children, as this bonus applies to both Seasonal and Eternal Realms, and all World Tiers.

For those curious where to attribute this newfound boon, look for the new in-game icon beside your potion count that signifies the increased rate of earning Gold and XP.

ORIGINALNI TEKST
Ovo je zamka najobicnija.Od 1-5 sept Starfield ima early access, pa su se malo ukakili da umesto 10% sezonskih igraca ne ostane 1%.Znaju oni sta rade ne brinem se ja.
 
Ako neko zeli da proda igru/nalog nek mi javi :) odavno nisam igrao, nisam probao d4, ali sam 1997. igrao prvi d1, pa dugo godina d2 a d3 ne treba spominjati :) d1 i d2 su mi najbolji, a tek d1 kad sam igrao na battle.netu i us robotics modemom s drugarom :)
 
Mogu ja da ti pozajmim akaunt na 10 dana da cepas diablo. Do 11og i posle chicha mora da cepa. Javi se u dm akp hoces
 
Poslednja izmena:
Gotovo...dostigao 100, instant uninstall! Probao sam Lilith, oprala me samo tako! Broj 1 bug koji me ubio (ako sve drugo stavim na stranu) je kad udjem u stash i stavim misa na item, legenda treperi (pali se i gasi)...onda kad odem na neki sledeci i vratim, uglavnom bude ok. Mozda za god dve upalim opet kad izadnje naki nastavak i utegnu par (miliona) bagova!
Takodje, filter za iteme je preko potreban. Zatrpali su nas gomilom svakakvih affixa, treba mo pola zivota da pregledam sta je sta i sta mi odgovara. Do sledeceg puta Diablo, BB
 
Ovi planiraju godišnje ekspanzije :eek:

In our interview, we asked Fergusson how long is the team planning ahead with Diablo 4. In the exchange, Fergusson referenced “quarterly seasons” and “annual expansions” giving us a glimpse into how Blizzard is considering the Diablo calendar.

 
Isto tako ja mislim da je WoW rupa bez dna . Obrnuli celu priču par puta.

Ko je ispratio šta je sve bilo predstavljanje kroz koncepte da će biti u igri nije ni čudo da imaju materijala za godišnje DLC ekspanziji. Mislim na npr. runeword sistem, set items neke druge endgame aktivnosti, khm zanimljiviju progresiju do lvl 100.
I zašto bi izbacili DLC za 30$-40$ sa recimo 2 nove klase i 30 sati nastavka glavne priče ako mogu da to razbiju na 2 DLC-a i imaju potencijalno dupli profit.

Lično mislim da možda imaju materijala za DLC sledeće godine, ali baš za sledeće 3 godine svake godine mora da budu baš efikasni i jako kreativni.
Lako oni mogu da prate uspeh igre na finasijskom nivou i popularnosti ako krene da opada samo produže produkciju dodaju još stvari, ispeglaju i pojačaju marketing i poguraju igru.

Mada prvo neka odrade domaći zadatak a to je da učine itemizaciju i endgame zanimljivijim koliko je moguće.
 
Isto tako ja mislim da je WoW rupa bez dna . Obrnuli celu priču par puta.
Godinama pokušavam da shvatim kako su uspeli da ubede ljude da pored toga što igru moraš da kupiš, trebaš i da plaćaš mesečnu pretplatu da bi zapravo mogao i da je igraš.
Misterije organizma. 😁

Što se Diabla tiče, iskreno posle početnog oduševljenja, sve mi je nekako kao izduvani balon....
Šta god da urade, izbace, zamene, poprave, teško da ću se vraćati igri.
 
bump bump bump :p
 
Jel neko već rekao "bump" ili mi se čini ?
 
hey arnold nicksplat GIF
 
Ja sam isto prestao.Grindao sam T100 jedno 7-8dana (cisto da vidim dal ce neko cudo da se desi(i nije zamisli) za recimo 3% damage upgrade-a i to je to.Krenuo sam Starfield da igram.Ovaj mesec ima i Lies of P i Cyberpunk2077 DLC izlazi.Tako da ima sta da se igra do S2 (17oktobra). Do tad ga ne palim.
 
@madafak pa to su ti Diablo igre nemaju "hard" endgame ono da ti igra kaže "Bravo završio si sve dalje nemaš šta da radiš u igri".

Za D2(R) ljudi su izmislili svoj endgame
  • Lvl 99
  • Holy grail (nađeni svaki unique item, set item i svaka runa)

I usput što bolje iteme tj. BiS a to juriti je ne moguće, jer ultra teško je craftovati neki dobar caster amulet, rare ringove sa dobrim statsima čak i naći eth. armor sa 4 socketa sa što većim Def za recimo Fortitute je baš teško tj. zahteva strašno puno vremena.

U D4 su učinili lvl 100 pristupačnijim, i moguće je stići po T100 dungeon ostaje Pinnacle Boss kao finalni izazov i to je po meni endgame.
Jurenje BiS i da heroj bude jači za 0.2% je mučenje posebno ako moraš da rovariš po smeću itema gde 70% affixa ti nisu korisni i nikad neće biti za tvoj build.

Exponecijalno počinje da bude teže da se poveća Dmg. HP i Defense (ako si već na lvl 100) što si jači, i tako se približava skoro ne mogućem jer sve više vremena treba.
 
Jel moguće da nema još 100 strana ?
 
Možda sa sledećim postom.
 
U pravu si, nikad se ne zna
 
Nazad
Vrh Dno