E to će i meni jednom trebati, nadam se da ću uspeti lvl 100. Mislio sam da mora solo da se ubije Uber Lilith.Moze li neko pomoci sa Uber Lillith? Trebace mi za achievement za sezonu iz onog zadnjeg tier-a.
Diablo 4 has confirmed that it is working on loot filters and an elemental resistance rework.
Zar računica za idealan tier spram levela nije tvoj level minus 51?Ja igram solo tier 52, to je 106 lvl, ja sam 83. Palo mi je dosta bolje opreme nego kad sam igrao manje tier-ove. Moze biti slucajnost, a mozda i nije. Max farm ti je 10 levela od tvog.
Zar računica za idealan tier spram levela nije tvoj level minus 51?
Znači ako si npr. 65 level igraš tier 14 (65-51).
Players can easily determine the Tier that will produce that result by subtracting 51 from their character's level. This is recommended because monsters that are three or more levels higher than the player character will award 25% bonus XP when slain.Gdje si ti našao 51? I što oduzimaš level od 51? Prvi level mobova je 54, tj minimum. znači na mom levelu 82 moraš ići sa tier-om 38 (kako bi dobio 15% XP).
To je max XP. Sve preko nema razlike. Nemas idealnog tier-a, smor je igrati na malom tier-u i nije zanimljivo. Ti igraj 3-4 levela veći od tebe pa ceš vidjeti kada ćeš nabiti level.
- Monster is 10 or more levels above character: +15.0%
Ne moraš, ali ne dobijaš ništa više XP što igraš tier 52 (bar sam ja tako skontao), osim veće težine i satisfakcije da ti je build dobar čim možeš da guraš i više od predviđenog...E svasta majke mi. Ovo je izmijenjeno zadnjim patchem onda da sprijece "pushanje". Znaci trebam ici na ancestral tier 32. Zanimljivo
Smanjili su znači sa 10 levela na 3 i digli sa 15% na 25% XP.Ne moraš, ali ne dobijaš ništa više XP što igraš tier 52 (bar sam ja tako skontao), osim veće težine i satisfakcije da ti je build dobar čim možeš da guraš i više od predviđenog...
To je glupost najveca. Da se sacred dobije za kraj dungeona. I meni se cesto desava. Bas su sugavi dropovi. Cekao penitent greaves do 83 lvl-a i kad sam ih dobio, palo mi jos 4 puta za 3 sana.😂Ja mogu samo da potvrdim da farmanjem T100 se ne dobija nista znacajniji drop u odnosu na recimo T75.Testirao sam ova 2-3dana, Farmao sam 15 x T100 i 15 x t75 Ima 1-2itema veceg item levela al sve ostalo je manje vise isto.Nije vredno utrosenog vremena, u smislu brzine ciscenja ND-a.
Jedinu korisnu informaciju mogu da dam je da T75 sve sto padne je ancestral gear.Cak i beli itemi koji random ispadnu kad krsite surrounding(Namestaj/police za knjige/shrine-ove itd).
Jedini sacred pazi sad ovo, na tom levelu moze da padne na kraju kad dobijate ona 4itema za predjeni Dungeon
Upgradeom će se ovaj afix povecati za 10%, a ako upgrade prebaci Item Power na sledeći breakpoint koji definiše novi range affixa prvo će se affix random rollovati u tom novom range + biće povećan za 10%.Molio bi za jedno objasnjenje za afix, kada pise dmg reduction 9.5% [9.5% - 16.5%], da li cu upgradeon opreme povecati broj ili moram da rolam da bi dobio veci broj?
Ne znam šta čekaju, rekli su da je prvi DLC bio gotov još pre koji mesec ako se ne varam. Valjda se igra i dalje prodaje odlično pa ne žele da žure, ali očigledno opada interesovanje.Mogu i sad ubaciti sve to. Kakve budaletine.
@Proday Skroz slabo sam XP-a dobio sinoć, još smo nas trojica bili u party, nisam ni trećinu glyph-a levelovao, dobio cca 40-50 XP na glyph. Više dobijem kad idem sam, 100+. Trebate ganjati dungeone sa skučenim prostorom (tipa uldur's cave, sarat's lair, domhainne tunnels), a hoarfrost demise mi je isto jedna od boljih iako nije skučena. Tu rogue-om dominiraš. Meni jedan ovaj dungeon donese skoro pa četvrtinu levela - 1 paragon, a glyph levelujem brzo. A za baš veliki XP odvojim vremena i odigram Garan Hold, Iron Hold, Mercy's Reach. Inače odradio sam od tier 60-68 bez problema, kako napreduje build i paragoni, vidim da je rogue sve jači i jači. Kontam da će ga nerfovatiZato mi deremo svako veče sat-dva 😇😁 Jeste dosadno uvek sve iznova al bar ima društva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari