Šta je novo?

Diablo 3

Ja 37 solo igrao vise od pola sata juce.

Monk nikada jači... Milina je igrati sada. :)

Ja igram sa svim klasama. Menjam ih na svakih par dana, nekad i svaki rift drugi lik. Pomaze da ne dodje do monotonije

Gde je najbolje levelovati paragon? Gde farmati ili sta? Riftove ili bountije? I jel pada ovaj unity jos uvek? Paragon sam 516 u sezoni i nema ga uopste pa to ti je.

high level Greater Rifts daju najvise expa po satu, naravno ako imas opremu

A imam marauder set, krider shot, bombarider ruksak, nekako mogu do 32-33 i tesko to ide dalje :)

koji ti je battle tag? da te dodam pa mozes sa nama :)

daj mi battle tag :)

Dajem Thasker And Theo gloves, Mask Of Jeram, Uhkarpian Serpent mojo i Starmetal Kukri za jedan The Witching Hour belt

Dajem Thasker And Theo gloves, Mask Of Jeram, Uhkarpian Serpent mojo i Starmetal Kukri za jedan The Witching Hour belt

The Witching Hour nikada nije vise padao nego sada od kako je izasao ovaj update! Samo igranje i igranje dok ne utrne pedu a kada utrne e onda se ne mices i igras dok ti oci ne pobele! To ti je recpet za bilo koji item drugaciji nema i da kockanje kod kadale.

Dupe utrnulo, oci bele ali njega jok

da li neko od vas slucajno ima legacy homunculus mojo ,treba mi lvl 60 verzija iz vanile koja moze da rola do 20 sec cooldown na zombie dogs

Za koju kombinaciju ti to treba? Gine kuce na 40+ griftu?

Da li je neko zainteresovan za grindanje kljuceva za infernal masinu? Treba mi ekipa za sledeci vikend pa dok svi ne dobiju ono sto zele. Na runove bi se islo svakog vikenda

Da li neko ima BattleNet timeout problem, code 3007?

Diskonektuje me u sred igre.

Imao sam i ranije taj problem, verovatno sam resio nekako, ali mi se sad posle instaliranja svezeg windowsa na novom hardu problem vratio.

Imao sam i ranije taj problem, verovatno sam resio nekako, ali mi se sad posle instaliranja svezeg windowsa na novom hardu problem vratio.

Probaj na netu da ukucas tvoj problem, ja jesam ali dobijam suvise puno raznoraznih resenja o tvom problemu pa pogledaj na google ima ih dosta pa mozda sa nekim od njih resis i ti svoj problem.

Diskonektuje me u sred igre
Nisi jedini i ja tu muku mucim od izlaska patch-a!Nema sta nisam radio,ali jednostavno me zeza da poludis!Nekad prodje cak i 3h da se ne desi nista,a nekad svakih pola sata!Stvarno ne znam sta moze biti!Imaju i drugi takvih problema,ali smo verovatno u manjini pa se Blizz ne trza previse na kuknjavu i zaljenja!

Poslednja izmena:
Probaj na netu da ukucas tvoj problem, ja jesam ali dobijam suvise puno raznoraznih resenja o tvom problemu pa pogledaj na google ima ih dosta pa mozda sa nekim od njih resis i ti svoj problem.

Probao sam sve sa googla

Probajte pisati blizzardu da vidite sta ce da vam odgovore. Probajte svako resenje koje nadjete na google jer nekada najludje ideje ma koliko ludo zvucale mogu da vam rese problem, znaci probajte ali bukvalno sve pa da ga je*em nesto mora da vam pomogne.

Izgleda da sam resio sam problem. U firewall-u Eset Smart Security-a sam napravio new rule sa ovim portovima i stavio na allow.

Za sada za 3,5 sata igre nema 3007.

Poslednja izmena:
Update: Ceo dan bez 3007

A da si obrisao eseta siurno da ne bi imao ni tada nego je garantovano on uzrocnik problema pa tek kada si u njemu sve ispodesavao da ne cacka igru sada radi normalno. Mozda i nije u tome caka ali tako mirise.

Vrh Dno