Šta je novo?

Diablo 3

real life demon hunter :D

[youtube]BEG-ly9tQGk[/youtube]

btw. Season 2 startuje 13. februara

Poslednja izmena:
Ne mora da brine ako pocne treci svetski, imace sta da jede :D

Zanimljiv mi je deo sa pozicijom strele levo ili desno od luka, izgleda moderna takmicenja nemaju mnogo veze sa izvornim streljastvom.

da tako je charge radio pre sa raekor setom. sada ne mozes da ih vuces. sto je i bolje, pogotovo kad naletis na fire chain elitu :D

Da ali je bilo bolje za odrzavanje gustine kako on kaze

sad su GR dovoljno gusti, nema potrebe

Ne znam za druge,ali ja ne vidim poentu igrati sve ispocetka!Dali je upitanju leaderboards ili novi itemi,stvarno ne znam?!Ovo je odlicno za nove igrace koje tek pocinju,ali za nekog ko ima 2000h...Nije mi malo jasno kada se zavrsi sezona,sta se desava sa paragon poenima?Nisam nikada obracao paznju na sezonce,pa nisam upucen!
Edit:Saznao sam sta se desava,izgleda da sav exp posle 70-tog levela se prebacuje na starog heroja,tako da povlacim ovo sto sam napisao
ja ne vidim poentu igrati sve ispocetka

Poslednja izmena:
Sakupljeni XP se prebacuje u običan profil ja sam sa 175 skočio na 220 a na sezoncu sam imao nekih 130 lvl-a, relativno se za razumno stigne na 100 lvl posebno kad kreneš da cepaš riftove i bountije na većem T lvl-u.
A sve što si imao u stash-u stigne ti u in-game mail-u i lepo zadržiš šta ti treba, a i čini mi se da sezon heroji kad pređu u non-sezon ne zauzimaju slotove.

Ništa ti ne nestaje sve se samo sabere :).

Meni je super sezona jer kao da sam kupio novu igru i imam onaj neki end game progress feel, a ne pihhhh BS, JW i Mistic na max lvl-u i svi gemovi već tu, nema ona jurnjava za goblinima i kuburenje sa goldom, samo još da malo mape dodaju i randomizaciju povećaju bilo bi super.

Iskreno ja ne jurim najveći T lvl i najveći GR, igram kad imam vremena i dokle stignem, diablo mi je za opuštanje mjuz + rokanje demona = priceless :)

Poslednja izmena:
Iskreno ja ne jurim najveći T lvl i najveći GR, igram kad imam vremena i dokle stignem, diablo mi je za opuštanje mjuz + rokanje demona = priceless :)

Jedino tako i moze da se igra:).

Iskreno, voleo sam D2, D3 onako, nije da ne igram, mada sam uvek bio vise za prave RPG i potezne strategije.
Medjutim, kako idu godine sve vise hvatam sebe kad dodjem kuci s posla i pozavrsavam sve sto imam, da mi treba nesto uz sta mogu da sibnem mozak u PM, a ne da razmisljam o igri. E tu Diablo sija punim sjajem :D

+1

Tačno to :D

Slažem se takodje. Ništa bolje posle posla za opuštanje.
Najviše muzike sam preslušao uz D3 :)

Ja upalih igru posle vise od 2 godine i vidim da ima milion novina... Ono sto sam ja igrao ni ne lici na ovo novo (sto je vrlo dobro po meni :) ). Imam par pitanja za iskusnije:
-Sta se desava sa Hardcore Sezonskim herojima kad se zavrsi sezona? Jel oni i dalje ostaju Hardcore?
-Jel imate neki leveling tip za novu sezonu? (igram HC na Hard za sada)
-Gde moze da se najpovoljnije nadje ROS? Ne daje mi se 40$ za expanziju...

Ja upalih igru posle vise od 2 godine i vidim da ima milion novina... Ono sto sam ja igrao ni ne lici na ovo novo (sto je vrlo dobro po meni :) ). Imam par pitanja za iskusnije:
-Sta se desava sa Hardcore Sezonskim herojima kad se zavrsi sezona? Jel oni i dalje ostaju Hardcore?
-Jel imate neki leveling tip za novu sezonu? (igram HC na Hard za sada)
-Gde moze da se najpovoljnije nadje ROS? Ne daje mi se 40$ za expanziju...

Ako me secanje dobro sluzi nakon HC sezone heroji ostaju ti hc automatski. Samo sto moras ponovo od 0 da pocinjes novu sezonu. Nisam igrao ovo skoro godinu dana, a taman sam se uhoda nakon 100-tine sati. Totalno zaboravljena igra ne znam kako.

A sezone only itemi iz prve sezone sada normalno padaju u non season igri?

Tako bi trebalo.

da

Au što me smorila jurnjava za hellfire amuletom. Kraftao sam 7 komada do sada i ni jedan ni približno da kažeš da je dobar. Jel vredi juriti ovaj amulet ili ne?

samo 7?

mozda dobijes jedan ok od 1000

Dižem ruke od njega. To je skroz bezveze.

usralo te

Po meni HF amulet usput samo, radiš bounty je jer iz horadic cache-a može da dobiješ neki specifični item.
Kao što je bio onaj ring što smanjuje potrebni broj itema na setu za bonus.

Inače:
- HC sezonac ako preživi sezonu ostaje HC
- Svi itemi koji su bili season only sad su u standardnom drop set-u, tj. svugde.

Lepo deluje ovaj patch,barem na prvi pogled!Drago mi je da dodaju nove iteme i gemove!Ima jos nade za D3!

Izgleda zanimljivo, ali ko zna kad ce to. Tesko da ce pre kraja sezone 2. Mozda ga mladji medju nama i docekaju :)

Nazad
Vrh Dno