Šta je novo?

Diablo 3

Ja necu sada ni da pokusavam nego lepo kada izadje 2.1.2 e onda cu da jurim kurki ovako nema smisla, kada nije do sada pao onda da ga j*bem.

da

Au, ja bas van tokova :D

Ancient time!

Moracu se ponovo aktivirati,cak ne znam ni sta menja ovaj patch,ali nema ni veze!:D

Nista ne menja... samo brojeve, sad su jos veci i zovu se ancient :)

Prilozi

• 95XJJ9CPS4YX1415242923518.png
    95XJJ9CPS4YX1415242923518.png
    355.9 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
To je valjda da bi se povecao level Grifta!Meh,ali dobro,probace se u svakom slucaju!

Meni je samo smanjio brojeve. Vitality mi je sa 120k sa istim gearom i skillovma opao 20x, a sunwuko clone damage je 3x manji tako da je ionako jadan monk postao jos jadniji. I do sada sam bio zaglavljen na 30lv griftu... hvala im za anciente, zaista, nije trebalo.

Vratio sam umesto Flying Dragona stari dobri Decimator :D

Poslednja izmena:
Kako to mozes da kazes za monka, sada moji belovi diluju preko 300 milki, moze i preko 450 mill a belove spamujem po ceo dan.
Naravno da je stari buiold sada los ali imas novi build, trazi na YT 2.1.2 monk build i videces koji ti itemi trebaju.

@Alister zasto su brojevi toliki problem ? Da su mali brojevi onda ne bi osecao neko poboljsanje kada se levelujes i ne bi bila veliak razlika izmedju leg itema i obicnih a tu treba da bude velika razlika.

Meni je samo smanjio brojeve. Vitality mi je sa 120k sa istim gearom i skillovma opao 20x, a sunwuko clone damage je 3x manji tako da je ionako jadan monk postao jos jadniji. I do sada sam bio zaglavljen na 30lv griftu... hvala im za anciente, zaista, nije trebalo.

Vratio sam umesto Flying Dragona stari dobri Decimator :D

kako moze ti opadne kad su povecali hp po 1 vit poen od 67 na 70...

Pa ne znam. Standardni gear, innas + aughilds + sunwukos, RoRG, Flying Dragon... haos koliko su pali "brojevi". Doduše igram na PS4. :S: ali patch je stigao isto kad i na PC i potpuno su iste statistike.

Belove jako ne volim, ali mora se...

@Alister zasto su brojevi toliki problem ? Da su mali brojevi onda ne bi osecao neko poboljsanje kada se levelujes i ne bi bila veliak razlika izmedju leg itema i obicnih a tu treba da bude velika razlika.

Sta se promenilo posle ovog patcha ... NISTA ! samo su veci brojevi,tu je moj problem :) "preboleo" bih i vece brojeve, ali neka promene/dodaju nesto drugo :D

Jel se meni čini ili su promenili način respawnovanja u griftu, tj sada možeš da se oživiš direktno na mestu smrti isto kao u običnom riftu?

Goblini su fenomenalni.Pogotovo blood goblini. Njam njam :D 300 shardova po kill-u. Instant respawn je odlican.
Ancienti su odlicni, taman malo da se napreduje u griftu.

Sta se promenilo posle ovog patcha ... NISTA ! samo su veci brojevi,tu je moj problem :) "preboleo" bih i vece brojeve, ali neka promene/dodaju nesto drugo :D

Promenili su DH-ov set na bolje, promenili su monkov set, za ostale likove ne znam sta su menjali ali znam da su menjali neke stvari.
Oni hoce da balansiraju sve heroje da budu jaki kao dh ali ne zele da nerfuju dh-a.

Promenili su DH-ov set na bolje, promenili su monkov set, za ostale likove ne znam sta su menjali ali znam da su menjali neke stvari.
Oni hoce da balansiraju sve heroje da budu jaki kao dh ali ne zele da nerfuju dh-a.

Igram sa Crusaderom, ne interesuje me DH (zapravo ne igram sa range klasama uopste) ...crusader nema ama bas nikakve promene

Poslednja izmena:
Ne znam koliko ce da me drzi ovaj patch, ali ne verujem predugo.

Zanimljiv je novi Mara DH extra za igru, ali sumnjam da cu previse vremena uloziti u jurenje novih Ancient itema.

Ne znam sta im je trebalo da menjaju stari shards sistem, stvarno je smesno da za full stack uzmem celih 6 oruzja od Kadale.

To sa shards je doneo još predhodni patch, cilj je bio da se ne juri do blacksmith na salvage tri puta.

Znam, samo kazem sta mi bas smeta. Super im je sistem sada, postrosim svih 500 shards u celih 6 slotova. :D

:d
bwE7Mn9.jpg

klub P800 :)

cestitam

Darn :F Congrats.
A ja se patim da zavrsim solo 39 grift XD
Inace od danas dupli goblini do 23.-eg januara za pc igrace, a konzolasi dobijaju 200% leg drop i nesto sitno.

Nazad
Vrh Dno