posle ponoc oko 3/4 valjda krece maitance pa tek sutra posle 11 se moze pika
Ja necu sada ni da pokusavam nego lepo kada izadje 2.1.2 e onda cu da jurim kurki ovako nema smisla, kada nije do sada pao onda da ga j*bem.
Meni je samo smanjio brojeve. Vitality mi je sa 120k sa istim gearom i skillovma opao 20x, a sunwuko clone damage je 3x manji tako da je ionako jadan monk postao jos jadniji. I do sada sam bio zaglavljen na 30lv griftu... hvala im za anciente, zaista, nije trebalo.
Vratio sam umesto Flying Dragona stari dobri Decimator![]()
@Alister zasto su brojevi toliki problem ? Da su mali brojevi onda ne bi osecao neko poboljsanje kada se levelujes i ne bi bila veliak razlika izmedju leg itema i obicnih a tu treba da bude velika razlika.
Sta se promenilo posle ovog patcha ... NISTA ! samo su veci brojevi,tu je moj problem"preboleo" bih i vece brojeve, ali neka promene/dodaju nesto drugo
![]()
Promenili su DH-ov set na bolje, promenili su monkov set, za ostale likove ne znam sta su menjali ali znam da su menjali neke stvari.
Oni hoce da balansiraju sve heroje da budu jaki kao dh ali ne zele da nerfuju dh-a.
Igram sa Crusaderom, ne interesuje me DH (zapravo ne igram sa range klasama uopste) ...crusader nema ama bas nikakve promene
pa crusader je range klasaIgram sa Crusaderom, ne interesuje me DH (zapravo ne igram sa range klasama uopste) ...crusader nema ama bas nikakve promene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari