Dajem Thasker And Theo gloves, Mask Of Jeram, Uhkarpian Serpent mojo i Starmetal Kukri za jedan The Witching Hour belt
koji ti je battle tag? da te dodam pa mozes sa nama![]()
Za koju kombinaciju ti to treba? Gine kuce na 40+ griftu?
Da li neko ima BattleNet timeout problem, code 3007?
Diskonektuje me u sred igre.
Imao sam i ranije taj problem, verovatno sam resio nekako, ali mi se sad posle instaliranja svezeg windowsa na novom hardu problem vratio.
Nisi jedini i ja tu muku mucim od izlaska patch-a!Nema sta nisam radio,ali jednostavno me zeza da poludis!Nekad prodje cak i 3h da se ne desi nista,a nekad svakih pola sata!Stvarno ne znam sta moze biti!Imaju i drugi takvih problema,ali smo verovatno u manjini pa se Blizz ne trza previse na kuknjavu i zaljenja!Diskonektuje me u sred igre
Probaj na netu da ukucas tvoj problem, ja jesam ali dobijam suvise puno raznoraznih resenja o tvom problemu pa pogledaj na google ima ih dosta pa mozda sa nekim od njih resis i ti svoj problem.
Da li neko ima BattleNet timeout problem, code 3007?
Diskonektuje me u sred igre.
Imao sam i ranije taj problem, verovatno sam resio nekako, ali mi se sad posle instaliranja svezeg windowsa na novom hardu problem vratio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari