Šta je novo?

Diablo 3

Kako su dobri klanovi, konacno covjek ima osjecaj da je u online igrici :)

Ps ogroman broj balkanaca, u samo danu 110 ljudi u klanu. Jos ih ima u request... Treba veci broj mjesta.

Sarkastičan post, šta vam je. :D

Nervira me kada neko upadne samo da "podbada" (da ne kažem troluje), ali, dobro, to je internet forum...:)

Ja samo da se javim,sinoc sma igrao sa momcima iz klana i puce mi net.Do jutros ga nije bilo :S.Falični mts kao po obicaju :).Ne mogu da se setim imena al pomagao sam decku da izleveluje lika.Sry jos jednom sto sam samo nestao,visa sila ***.Nego jel jos neko primetio il se ja samo tripujem da legendary itemi mnogo vise padaju na Master tezini nekgo na Torment?I jel se meni cini il torment I-III nije nesto pretezak?Tj laksi nego mp10.Sinoc sam upao u grupu sa momcima iz klana igrao se T3 i nesto smo ih lako ubijali i nismo neki damage primali.
Nisam probao kakvi su na Torment IV ali ako ovako ostane i kad izadje expanzija mislim da ce biti prelako.

Ja samo da se javim,sinoc sma igrao sa momcima iz klana i puce mi net.Do jutros ga nije bilo :S.Falični mts kao po obicaju :).Ne mogu da se setim imena al pomagao sam decku da izleveluje lika.Sry jos jednom sto sam samo nestao,visa sila ***.Nego jel jos neko primetio il se ja samo tripujem da legendary itemi mnogo vise padaju na Master tezini nekgo na Torment?I jel se meni cini il torment I-III nije nesto pretezak?Tj laksi nego mp10.Sinoc sam upao u grupu sa momcima iz klana igrao se T3 i nesto smo ih lako ubijali i nismo neki damage primali.
Nisam probao kakvi su na Torment IV ali ako ovako ostane i kad izadje expanzija mislim da ce biti prelako.

Pa sada ti se cini da je lako ali sve ce se to promenuti u expanziji jer ces tada ici do lvl 70 a samim time i monsteri ce da budu lvl 70 sto znaci da ce biti puno teze nego sada. Svi koji misle da ce moci da igraju laganini tor 1 kada izadje ros ce se iznenade kada budu videli sta ih ceka!

i neki leg itemi padaju samo na torment tezini u RoS

i razlika izmedju T3 i T4 je velika

PC Difficulty Levels

Normal: 100% Health, 100% Damage, 0% extra gold bonus, 0% extra XP bonus
Hard: 200% Health, 130% Damage, 75% extra gold bonus, 75% extra XP bonus
Expert: 320% Health, 189% Damage, 100% extra gold bonus, 100% extra XP bonus
Master: 512% Health, 273% Damage, 200% extra gold bonus, 200% extra XP bonus
Torment I: 819% Health, 396% Damage, 300% extra gold bonus, 300% extra XP bonus
Torment II: 1311% Health, 575% Damage, 400% extra gold bonus, 400% extra XP bonus
Torment III: 2097% Health, 833% Damage, 550% extra gold bonus, 550% extra XP bonus
Torment IV: 3355% Health, 1208% Damage, 800% extra gold bonus, 800% extra XP bonus
Torment V: 5369% Health, 1752% Damage, 1150% extra gold bonus, 1150% extra XP bonus
Torment VI: 8590% Health, 2540% Damage, 1600% extra gold bonus, 1600% extra XP bonus

Poslednja izmena:
.Nego jel jos neko primetio il se ja samo tripujem da legendary itemi mnogo vise padaju na Master tezini nekgo na Torment?

Meni je palo 4 lega i dva leg plana za oko 4 sata igranja na Master tezini.
Za sada na T1 nista(oko dva sata igranja).
Generalno mi se svidja patch, taman da prekratim ovih mesec dana do RoS-a.

Ima sam barba lvl 17 ili 21 tako nesto... Par puta pokusavao da vidim da li ce me igra ponovo "kupiti" ali bez uspeha :(
Nisam ni znao da dolazi patch, ali usled nenormalne dosade rekoh ajd da probam jos jednom, vidim klijent poce da mulja, skida i procitam da je patch u pitanju. I tako ja krenem da lvlujem i sad sam lvl 55, 50k hp-a i 21,5k dps na ovom lvlu o_O Inace imam monka i dh-a, koje sam girovao davno ali postojao je para lvl, pa mi je to dosadilo. Poenta je da mi dh ima 28k hpa, a monk 40,5k xD Da li je ovo do barba ili sta? DPS je specovan, i girovan kroz igru bez AH.... Inace mnogo je bolji rewarding sistem i ceo taj osecaj progresa, da je samo ovako bilo do pocetka... Cekamo taj ROS da vidimo sta on ima da kaze :)

Ukratko, uzeo sam u obzir da nisi igrao više od 100h na osnovu tvoje priče, ako te ni sada ne privlači igra neverujem da će te oduševiti ni RoS nešto posebno.

Poslednja izmena:
Da li postoji /played kao u wowu ili nesto slicno?
Igrao sam ga od samog pocetka, kada se radio pravi progres i kad se nije moglo dalje od prvog akta, zatim i posle, do uvodjenja paragona, koji me nije odusevio i tu sam stao...
Ne znam da li si me dobro shvatio, ali trenutna situacija mi se svidja u odnosu na ono sto je D3 pre pruzao... End game mi je bio jednostavno drljanje do besvesti gde legendary uopste nije bio legendery nego sa nekim odvratnim afixima, sto me je odbilo, a paragon 100 me bas i nije toliko interesovao... Sve u svemu igracu i ros kad izadje, ako bude interesantan kao sto mi je trenutno barb ja sam zadovoljan ;)

Ne treba sebe siliti da igras samo zato sto vecina hvali neku igru na sva zvona!Diablo 3 je takav tip igre koji mrzis ili obozavas,nema izmedju!
Batalio sam WD-a i presao na Wiz-a sa "frozen orb" buildom-nema vise 1,2,3,1,2,3,1,2,3!

Poslednja izmena:
Možeš da vidiš u profilu koliko si igrao sa svakom klasom ali trenutno baguje, objavio je blizz da će da srede.

U principu sada nakon 2.0.1 fali samo još advanture i rift da imamo prave end game runs.

Batalio sam WD-a i presao na Wiz-a sa "frozen orb" buildom-nema vise 1,2,3,1,2,3,1,2,3!

Interesiting? Sta si igrao sa 1,2,3,1.. ?

Moj build za WD je ostao isti. 1: zombie dogs, pritisnem 2 puta za celu partiju, D: Soul Harvest na 5+ neprijatelja, E: Mass Confusion na elite pack, A: spirit walk ako zagusti slucajno.
Levi klik: samo drzim i bacam pauke skakace a desni klik Acid Cloud sa DoT na gomilice.

1,2,3 je cuveni CM Wizz build. :)

i ja na wd (cloud of bats build) stalno koristim 1,2,3.
pasivna smanjuje cd svaki put kada ubijem nesto i tako non stop spamujem.

solo mi je t4 prelak, ubijem elite za 2s, a t5 taman.
Ako je dobra ekipa moze t6 ali je monk skoro pa obavezan da puluje dok ja stojim u mestu. Ako tim ima dobru sinergiju wd je prakticno uvek u spirit walku i spamuje harvest (koji sada radi 650% dmg) a cesto i mass confusion. U sustini ja soul harvestom 1-shootujem trash mobove.
Ovo je za delove gde ima puno kripova (cursed chest ili ranije crypt run). Obican farm je druga prica.

Ova 2 dana dok se farmao chest, uspem 3 puta da bacim voodoo svaki put :)

Poslednja izmena:
Pa vecina buildova se svodi na 1, 2, 3 :D
Mislim da je bro82 mislio kako Wizz napokon vise nije ogranicen na CM build (i archon, ali uglavnom je bilo ili ili zbog geara). :)

WD definitivno nije normalan sa tim pasivom u Chest eventima (uz pomoc monka), ali ni jedna klasa u normalnoj igri srecom ne mora da lomi prste vise.

Patch je skroz nice, ja recimo ne znam da li bi sada pre igrao sa Wizzom, Monkom, WD-om...

Nije los ovaj novi patch :D. Ja bas bas odavno nisam igrao tako da mi je barb stuck na 55k dmga :D haha. 63k buffed. Taman za normal :D

brzo ces naci upgrade onda :)

Sarkastičan post, šta vam je. :D

Nervira me kada neko upadne samo da "podbada" (da ne kažem troluje), ali, dobro, to je internet forum...:)

Vidis, potpuno pogresno si protumacio moj post, ali kao sto kazes, ipak je ovo internet forum. Po meni je stvarno problematicno sto im se ovakve stvari ponovo provlace iako su prethodni patch izbacili pre koliko, godinu dana? Pa nekom testeru je valjda palo napamet da isproba ovakav exploit? Neko je jos za vreme Blizzcona napisao da po prezentacijama moze da se vidi da je Diablo tim ubedljivo najlosiji. Nazalost postali su kompanija kojoj je jedini cilj zarada i izgleda su procenili da na Hearthstone-u i Wow-u mogu da "zgrnu" mnogo vise nego na ovome.

tldr
14. Maja 2012. sam 3 sata kisnuo po onom pljusku ispred game-s a da bi dosao do svoje kopije Diabla, i jos uvek sam razocaran time sto sam dobio...

Poslednja izmena:
A ja igrah tu betu pa nisam naisao na chest..
Ali opet tu postoje MVPovi, tako da to treba neko da obrati paznju..nego se narod vise fokusirao na ActV, koji je barem po meni, savrsen..

kakve veze imaju MVP-ovi ?
Mislis da su oni duzni da nalaze bugove i exploite ?

A desi se da nesto promakne, makar se igra testirala i 6 meseci.
Bug da kraftovani legendary nisu acc bound, da cursed chest mobovi daju 10 x vise expa nego sto treba itd..

Jedino me fascinira kako neko uopste ne pridaje veliku paznju tome, obicna igra je u pitanju, bice popravljeno.. A opet, neko voli da zapljune pa makar pod mikroskopom trazio manu :D

ps. samo da dopunim da uopste ne mislim na brugijev komentar, vec generalno

Poslednja izmena:
Meni je sad super, jer me bas nerviralo sto kad sam stigao do 100 paragona da nisam mogao vise da napredujesm sa WD i morao sa da krenem sa nekim drugim(Wiz, Arcon).

Jer ipak mi je WD najzanimljiviji i nikada se nisam osecao primoran na jedan build. Mislim da sam promenio bukvalno na stotine WD skill builda i skoro svaki je bio ravnopravan.

Vidis, potpuno pogresno si protumacio moj post, ali kao sto kazes, ipak je ovo internet forum. Po meni je stvarno problematicno sto im se ovakve stvari ponovo provlace iako su prethodni patch izbacili pre koliko, godinu dana? Pa nekom testeru je valjda palo napamet da isproba ovakav exploit?...

To, prosto, nije nikakav ozbiljan propust. I nisu samo njihovi testeri isprobavali patch, već hiljade PTR/Beta igrača, koji, očigledno, nisu podigli buku oko toga, jer nikoga nije briga za power levelovanje.
Pa, oduvek si mogao za sat vremena da nabudžiš lika na lvl60, ovo je bio samo ekstreman oblik toga...

ne, to ispada iz chestova

mislim da nije bug, mada nisam 100% siguran
Padaju i shieldovi i flailovi za crusadera, i dosta nekih stvari koje bi trebalo da se pojavljuju samo u ekspanziji.

I ja sam dobio takva 2 materijala, cuvam ih naravno :)

Nazad
Vrh Dno