Šta je novo?

Diablo 3

Bilo bi zaista lepo da patch 2.0.1 stigne ranije, da se malo zanimamo isčekujući RoS, barem mi koji nemamo betu. :)

Gledah patch notes, mana gain je smanjen dosta za esencijalne skillove

Smanjili su generisanje resursa na svim klasama, jer je postalo toliko lako održavati ih dostupnim, da su ljudi potpuno zanemarivali taj segment gameplay-a (u čemu je poenta postojanja potrošivog resursa, ako ti je gotovo uvek dostupan).

Nešto slično kao slučaj sa Archon, gde prolazi gotovo ceo run sa par aktiviranja, sada vidim da su ga totalno izmenili.

opasan farm je pao danas prepodne, uzesmo Freeman i ja ravno po bilion expa :)
jos sam dobio i fin natalija prsten 9-6, dex, vit, arcane res, ode za gajbu piva na rmah

Poslednja izmena:
Par sati, party je bio skroz lud. :)

Odlicni runovi stvarno, taman da se uzme jos jedan p100 pre nego nerfuju Crypt sledecim patchom.

Par sati, party je bio skroz lud. :)

Odlicni runovi stvarno, taman da se uzme jos jedan p100 pre nego nerfuju Crypt sledecim patchom.

Jel se zna kada ce te pravite sledeci run da se ucicakam u grupu da malo poguram ovog mog wd-a vec danima stoji na p15 i nemam volje sam da grindam.

u RoS ide jako brzo exp :)

bio sam P219 kad sam kopirao char-a sa live servera

Prilozi

• Screenshot087.jpg
    Screenshot087.jpg
    721.3 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:

To sam video ali ako mogu da udjem u RoS sa bar malo vecim paragonom od trenutnog sto da ne, cisto da mogu u pocetku da aktiviram malo vise onih dodatnih skilova. Ne trazim 5 likova na p100 ali ako bih mogo ovog jednog sto da ne, ali ako ne uspem ni ovog jednog da doteram do p100 nije kraj sveta posto ce se RoS ocigledno igrati puno vise pa onda nece ni biti toliko problem da sustignem ostale po paragonu jer cu ja mnogo brze da se levelujem od ostalih jer cu biti mali paragon.

bio sam P219 kad sam kopirao char-a sa live servera

Ja ionako da sam dobio RoS betu igrao bi samo cisto da proverim koji build, i da napravim plan kuda cu i kako cu kad izadje :)

Kakve sam srece pao bi neki uber item, pa bi se posle nervirao sto ga nemam u "pravoj" verziji. :D

@lisicajekurava: nema pravila, ali kad pravimo party uglavnom jurimo ko je online.. tako da ako se potrefimo picimo. :)

uber item su padali u prethodinm verzijama ros bete :) sada je dosta toga nerfovano, tako da nije greota :D

meni je sam gameplay mnogo dinamicniji u RoS, jednostavno ne mogu sad da nateram sebe da pokrenem vanila d3 crypt run :D

povecali su pacova, nije vise onako mali.. ali i dalje je sranj3 :)

lepe vesti za krila !

znaci jos 2 nedelje za igranje crypt runova i odose u proslost :D i onda 20 dana zagrevanje za Rosa..

ovde se mogu vide krila

zute boje su izgleda

http://www.inven.co.kr/webzine/news/?news=104585&site=diablo3

5R2kmPH.png

Poslednja izmena:
A šta će ovo biti? :)

There will be some kind of XP boost before RoS went live. Details to be revealed soon.

Takođe mi nije jasno kako će ići loot 2.0 sa AH istovremeno.

Poslednja izmena:
A šta će ovo biti? :)

Takođe mi nije jasno kako će ići loot 2.0 sa AH istovremeno.

pa mocices da prodajes zuto sto ti padne u loot 2.0 na ah ocigledno

al dzaba kad bez expanzije ce i dalje padati samo lvl 60 itemi tj nista bolji nego trenutni

a exp boost sigurno ce biti buff kao za 1godinu d3v kad smo bili dobili onaj 25% bonus exp li bese

meh, ipak su najlepsa death wings

a sta ce biti sa onima koji su preorder preko recimo g2play?

Znaćemo kada izdaju zvanično obaveštenje, ali nešto ne verujem da će krila dolaziti uz standard verzije igre (mada, onaj korejski blue post nagoveštava da možda i hoće).

Nema veze sa vašim gejmerskim pričama, ali ipak da okačim ovo ovde jer će možda nekoga zanimati.

Dakle, reč je o sledećem artiklu (Diablo III - Fan ART contest) pa ko voli nek izvoli i neka se oproba...

Pozdrav i srećno! :D

title.png

Poslednja izmena:
Prije bih kupio za 60e Deluxe Edition onoga SW, da dobijem Bone Krila. Najljepsa :)

Torment I postao lagan :D

Prilozi

• Screenshot090.jpg
    Screenshot090.jpg
    611.7 KB · Pregleda: 101
Nazad
Vrh Dno