Šta je novo?

Diablo 3

Wizz sa novim Tal Rasha set armorom: :)

dva zanimljiva itema :)

blackfeather.png
spaulders_of_zakara.png

Jos kad bi ranije pustili igru da nemoramo toliko da cekamo gde bi nam bio kraj :D

Idi bega da je puste ranije, pa batalio bih sve da je igram ali ovako D3 nemam volje da igram. Ajde da nemam opremu pa covek da kaze ali ovako je smoreno.

Sada svi željno isčekuju RoS uključujući i mene ali kada stigne plašim se da će da smori žestoko nakon par meseci. :)

Par meseci zabave za 40e (u preorderu 27e) i nije loša ponuda ;)

Mada ja očekujem mnogo više od par meseci. Ovo je sad druga igra.

Ma opet, ako end-game ne bude poboljsan...bojim se da ce to biti upravo par mjeseci..

Ma sta vam je nece ni krenuti RoS, prodali su nam igru koju nisu ni napravili!!! :D

Ko je vreme provodio vise na AH-a nego u igri njemu ce biti dosta i 3-4 meseca,a za ostale tipujem da ce igrati i godinu dana bez da ubacuju novi sadrzaj!Moje neke prognoze!

Ma sta vam je nece ni krenuti RoS, prodali su nam igru koju nisu ni napravili!!! :D

Razmišljam, Pre-Order uvek bude jeftiniji ili se dobije neki poklon kao Beta ili neki in-game bonus, a mi koji smo pazarili sa blizz-a digitalnu kopiu ništa. Ali stvarno, dobiše ljudi pare unapred da obrću, a ništa za uzvrat.

Ko je vreme provodio vise na AH-a nego u igri njemu ce biti dosta i 3-4 meseca,a za ostale tipujem da ce igrati i godinu dana bez da ubacuju novi sadrzaj!Moje neke prognoze!

Biće tu i dodatnih stvari u patchevima.
npr. Wyatt Cheng, pre par dana, reče da razmišljaju o posebnom riftu, koji bi bio isti za sve, trajao 7 dana, i onda postojala neka vrsta leaderboard-a za njega.
Takođe, neki budući PvP će sigurno biti u PvPvE obliku...

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=LK_uVrFIuCw

Pa i ja verujem da ce ubaciti neki dodatni sadrzaj!Samo mape da ubacuju,mislim da ce igraci biti i sa tim zadovoljni!Da ne govorim sto si ti pomenuo,neki PvP ili tome slicno!Mislim da ce biti zabavno!

rift runs su odlicni, random mape, random mobovi, random elite, na kraju se pojavi rift guardian, uvek bude zanimljiv drop.
enchanting je extra, tera te da igras i skupljas materijale.
legendary crafting takodje, planovi bas padaju, ali specijalni materijal za legendary se jako tesko dobija, svaki dropa od nekog odredjenog bossa, champion packa ali je totalno random, nema zagarantovan drop.
bounty je takodje zanimljiv, svaki act po 5 bounty i dobije se torbica sa lootom, bude svega unutra, moze da bude legendary medju itemima, a moze da bude i health potion.

za level 70 tornment mora da se budzi toughness, velik dps tesko da moze pomoci, life steal je 0, mora da se dobro odmeri na itemima sta koristiti. takodje dosta znaci respurce cost reduction, pogotovo ako se zeli igrati neki odredjeni build gde se treba spamovati odredjeni spell koji kosta dosta resource.

elite mogu da budu zeznute, nisam jos probao vece tornment tezine, ne znam koliko su jaci.

igram sa DH i mogu reci da je za razliku od vanila d3 moguce igrati sa njim, odlican damage dealer, jos uvek ponekad koristim shadow power, ali idem da to da ga ibacim, fali jos samo malo life regen i life per hit pa ce biti moguce izbaciti i shadow power. bitna stavka kod DH je resource cost reduction i hatred regenereation, postoje i itemi koji na odredjeni skill zamenjuju da umesto trosenja hatred generise hatred, samo sto mi jos nije pao takav item :)

Vidim ja da ce ovo biti pun pogodak sa ovom ekspanzijom!Samo jos da onaj debeli Vilson nije bio direktor,ovo bi verovatno jos od pocetka islo kako treba!Jedva cekam 25-ti!

@illidan ima li starih legendary i set planova da padaju?

Momci drug i ja smo krenuli da farmamo kljuceve za Hellfire Ring. Sta trebamo da radimo sa kljucevima(tj kako da ih sastavimo) i sta mogu da ocekujem od samih bosova posto sastavim kljuceve?
Da li su ti portali koji se otvore od Infernal Machine tezi od Act 1/2/3(onih delova gde su keywarden-i)? Nisam siguran da li da probam portale na MP7, 8 ili 9(recimo Breached Keep sa Grom-om i Keywarden-a u tom Act-u farmam lagano na MP9).

Poslednja izmena:
Momci drug i ja smo krenuli da farmamo kljuceve za Hellfire Ring. Sta trebamo da radimo sa kljucevima(tj kako da ih sastavimo) i sta mogu da ocekujem od samih bosova posto sastavim kljuceve?
Da li su ti portali koji se otvore od Infernal Machine tezi od Act 1/2/3(onih delova gde su keywarden-i)? Nisam siguran da li da probam portale na MP7, 8 ili 9(recimo Breached Keep sa Grom-om i Keywarden-a u tom Act-u farmam lagano na MP9).

Treba svaki od vas da ode u act 2 ako se ne varam i tamo na pocetku ce te imati jednu devojcicu kod koje ce te kupiti plan za hellfirering a pored kljuceva koje pokupite treba vam jos jedan deo koji se nalazi u act 4 kada sve to prodjete onda morate pokrenuti act 1 zadnju mapu koja se nalazi u onom cudu za biranje i tu ce te u jednoj kuci pored onog matorog sto mu porajte crap opremu razbiti vrata i tu otvarate portale do uber boseva. To je ono sto se secam jer dosta nisam dugo igrao ali usustini to je to!!! Imas dole u podpisu moje ime pa me dodaj pa cu vas sprovesti gde i sta se uzmima.

@illidan ima li starih legendary i set planova da padaju?
ima naravno, samo sto se drugacije zovu i imaju drugacije set bonuse

evo i novi echoing (imao je attack speed 7%, enchanted u socket)

echoing_fury.png

Prilozi

• Screenshot073.jpg
    Screenshot073.jpg
    630.7 KB · Pregleda: 89
  • Screenshot074.jpg
    Screenshot074.jpg
    626.1 KB · Pregleda: 78
  • Screenshot076.jpg
    Screenshot076.jpg
    635 KB · Pregleda: 81
  • Screenshot077.jpg
    Screenshot077.jpg
    644 KB · Pregleda: 78
  • Screenshot078.jpg
    Screenshot078.jpg
    632.2 KB · Pregleda: 75
@illidan

Lepo izgleda, nije kao sto je vanila... ovde ce biti mnogo zanimljivije i dinamicnije igrati i koliko vidim nece bas tako brzo dosaditi jer ce biti potrebno dosta igrati da bi se skupili materijali za kraftovanje. Bice ovo zanimljivo i drago mi je sto sam se predomislio pa ponovo poceo da igram i naracuo oba dela.

Meni je drago sto sad kad budem igrao znam da cu praviti sigurno neki progress na item-imam (dal' iz dropa ili kraftovanjem), a ne u vanili samo se molim da je roll dobar i da upecam nesto na AH.

Imas ovde sve objasnjeno
http://www.diablowiki.net/Infernal_Machine

Kad se ocekuje patch?

Vrh Dno