Šta je novo?

Diablo 3

dzaba cuvas, gloves su junk :d

booster pakovanja karata u hearthstone, onaj demon hunter u heroes of the storm, ovo sto ste nabrojali..

nista epohalno, ja sam prizeljkivao malthaelova krila

videcemo kako izgledaju ti transmog itemi, mozda iznenade :)

booster pakovanja karata u hearthstone, onaj demon hunter u heroes of the storm, ovo sto ste nabrojali..

nista epohalno, ja sam prizeljkivao malthaelova krila

videcemo kako izgledaju ti transmog itemi, mozda iznenade :)

helmovi nista posebno video sam u beti

1h mac skin mozes da vidis na prvu sliku crusedera sto sam stavio par stranica nazad

da lice na druge iteme

3 exkluzivna helma i par 1h wep skinova

A ta 3 helms su to neki posebni sa nekim nadrndamin starsima ili samo za to bojenje i preslikavanje kao i ta oruzija? Ako je samo za to onda nisam nesto na gubitku sto sam uzeo obicnu verziju, bar se nadam?

crusader star nekoliko sata :d

sj2e.png

Nije bas bilo nekoliko ali nasao sam ga. Da se ne lazemo sve ovo lepo izgleda ali *** malo su naduvali cenu deluxe verzije zbog tih par stavki ko je ce te imati vise. No dobro, svako zna koliko moze da se pruzi i koliko ima para na racunu i novcaniku.

Poslednja izmena:
dobijes i onog malog pacova :)

Dali neko slucajno ima neko 1h oruzije sa life steal-om na pozajmicu,a da ga nekoristi!Olaksao bi mi posao na Wiz-u,trenutno koristim Skorn,ali ima mali AS!

imam ja, vidi mi mac na monku :)

ju zlo :)

ako si kraftovao prva 2 dana patcha (tada kraftovani legendary nisu bili acc bound) baci pogled na ah..
krecu se od 500 do 800mil

isto i seven sins, 200-300 mil za solidan roll

ko je imao srece da provali ili cuje to, lezi na brdu zlata kao smaug :D

to je pitanje za te koji kupuju :)

Iskraftah i ja jedan fin za leveling Crusadera: :)

GrieswoldsMasterpiece.jpg

^Ne razumem sta hoces da kazes. :)
Od 15tak kraftovanih, jedan je bio ovaj sa level reduce, 2 sa socketom, ostalo junk.

why you broke my dreams :( :D

upravo uzeh i Shobotu digital deluxe verziju, ako treba jos nekome RoS neka se javi na pm, ostalo mi je jos 265e na akauntu

Nisam bas pratio po temi, pa me interesuje koliko trazis za tu kombinaciju? moze i pm sve jedno ;0

ja sam moj dobio od 4 crafta :)

Gledam onu listu ajtema na d3 oficijalnom sajtu i dalje su stari ajtemi, dajte listu novih ako neko ima.

EDIT: Pronašao sam na US.

Poslednja izmena:
ako na lvl60 rola 500inta, koliko li je na lvl70 ?
verovatno 800+

Vrh Dno