Šta je novo?

Diablo 3

ja radim do 18h :) evo stizem polako

To je izasao Loot 2.0 patch ??

Opa ako je to istina vreme da se skine prasina sa ove igre :)

Cekaj bre sta se desava kad ste se svi izlozili opet da igrate? Citam zadnjih 5,6 strana i ne kapiram sta je u pitanju
Novi itemi ili su dodate ove tezine?

sve :)

Još kad se doda RoS ispadne totalno druga igra.

zing :) imam svog gobca :)

Prilozi

• Screenshot009.jpg
    Screenshot009.jpg
    559.7 KB · Pregleda: 106
Dal je moguce da su patchevi na osnovu verziju igre sa diska oko 15-20GB?
Celo posle podne mi svalci update i jos nije gotovo...

Kako dobijate krila ili pet-ove?Sad sam igrao sa par francuza,jedan ima krila,a drugi nekog psa!

Angelic Wings se dobijaju kada kupis vanila d3 collectors edition
Death Wings se dobijaju kada kupis star craft 2 heart of swarm digital deluxe edition
Pet se dobija ako si preorder digital deluxe ros

Valor Wings jos niko nema

Hvala
Ja nemam nista od ponudjenih!Kod mene je sve standardno:D

mislio sam da ce mi narednih mesec dana biti dosadan d3, da necu imati sta da radim u igri do ekspanzije..
da je patch dobar za one koji dugo nisu igrali pa se vracaju..
O, kako li sam pogresio :)

Prosto ne verujem da ovako moze da bude dobro, sto nije od samog starta bila ovakva... mislim da mi ne bi trebala ni jedna druga igra u racunaru!

Pade lep belt monku (upgrade od WH), pala i dva set plana, sve u svemu zanimljiv patch day :)

Thundergood.jpg

Pozdrav svima,vec dugo pratim temu pa rekoh da se registrujem :).Igrah I ja sinoc nekih 3 sata I nadjoh 5 legendary itema,jedan je bio set item Immortal King irons.Od tih 5 itema 2 su bila upgrade,jedan za WD-a jedan za Barba.Za sad sam zadovoljan patchom,ima neceg sto me vuce da ga igram.Upascu popodne u klan ako ima jos mesta,tag je Pyrrhus#1427.Takodje sam primetio da mnogo vise itema pada na Master tezini nego na Torment I,i zapazih jos jedan bug koji se resave ponovnim ulazenjem u igru.A to je da padaju itemi na kojima pise da su 59lvl,60 lvl a zakljucani su,pa posle reloga Ili menjaja heroja budu otkljucani.Cudna stvar je sto kad linkujem nekom da ih pogleda likovi mi kazu da su lvl 61.Evo slika tog bug-a.Screenshot015.jpgScreenshot014.jpg

Meni uleteo neki leg medaljon juce. Pored toga sto ima kilo STR i VIT, ima sansu da privuce hrpu neprijatelja oko mene. Da zante samo samo ovo dobro funkcionise sa whirlwindom - samo uvlaci meso u masinu :d

Kakvu Magic Find sada ima ulogu? Koliko sam ukapirao može biti samo od ajtema?

mislio sam da ce mi narednih mesec dana biti dosadan d3, da necu imati sta da radim u igri do ekspanzije..
da je patch dobar za one koji dugo nisu igrali pa se vracaju..
O, kako li sam pogresio :)

Ja sam igrao nesto malo sinoc, nemam bas vremena. Koji su razlozi da se trenutno igra? Ja vidim samo jedan razlog to je exp... Itemi koji sad padaju su low lvl itemi i svi ce se menjati kad izadje ros. Jel sam upravu ili negde gresim?

Gde se nalaze oni paragon poeni koji se rasporedjuju? Prvo se pojavi onaj krstic ali ima fora kako da se dodje iz profila tamo a ja sad to ne mogu da provalim. :wall:

Nazad
Vrh Dno