Šta je novo?

Diablo 3

Krenuo i kod mene Reconfiguring game files ali tek jutros, traje razbija, nemam ssd.

Inače, da li neko ima ovakav problem na interfejsu same aplikacije, nije od jutros nego već duže vreme?

Prilozi

• app.jpg
    app.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 74
Kod mene je jos oko 5 ujutru krenuo da izmenjuje fajlove, takodje nemam ssd pa je malo trajalo pa posle je islo brzo sto se tice skidanja samih fajlova koji su mu trebali za update! Sada se ceka 11:00 da vidimo kakvo je stanje? A sto se tice problema sa slike to mi se ne desava. Jesi brisao nesto iz racunara, cackao pa da se tako poj*be?

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Izgleda do 15h nista od igranja?

Poslednja izmena:
ja cu napraviti, ako ne napravi neko pre mene :) a ko hoce join dobrodosao je

zavrsio mi je rekonfiguraciju i download za ravno 30min, koliko volim SSD :D

ja cu napraviti, ako ne napravi neko pre mene :) a ko hoce join dobrodosao je

To nisam video da je neko pitao ili je mozda i bilo ali ja nisam video, jel ti klanovi koji se sada prave imaju neko ogranicenje po pitanju koliko igraca moze da bude u njemu ili ne? Ako bude mesta ja bih se prikljucio pod uslovom ako budete hteli da me primite u isti? :)

120 ljudi moze u klan, ima mesta za sve..
mene jedino nervira sto igrac moze da bude u samo jednom klanu (ako hoce u drugi mora da napusti trenutni)

Ne moze edit:

Skida mi samo 1GB, a configuring je zavrsio za 20 minuta i to dok sam igrao Stronghold :)

Mislio sam da ce doooosta duze trajat

Ne moze edit:

Skida mi samo 1GB, a configuring je zavrsio za 20 minuta i to dok sam igrao Stronghold :)

Mislio sam da ce doooosta duze trajat

ne skida 1gb nego toliko ti ostalo da pachuje

nista ne skidas posto je sve vec skinuto sa preload

pM9n8rA.png

zavisi koliko je kome odradio preload ranije, evo Oki je gore okacio 12Gb da mu je ostalo
Ja sam ranije odradio ceo preload i sad mi je skidao nesto minimalno samo par minuta

Jbm ga, ja sam skinuo jednom onih 12GB..mislio sam neka vise :D

zavisi koliko je kome odradio preload ranije, evo Oki je gore okacio 12Gb da mu je ostalo
Ja sam ranije odradio ceo preload i sad mi je skidao nesto minimalno samo par minuta

ne moze 12gb jer je preload bio oko 5.61 on je najverovatnije naleteo na bug ko sto imaju neki da mu skida iznova celu igru

btw 10+ for stupidity :d murica :d

q8vhiOE.png

Poslednja izmena:
*** koji tenkre

nije problem, dobice on item kad se srede problemi sa AH, ocigledno je bug..
ali koji mozak treba da budes da das 2b za item koji ces za manje od mesec dana da zamenis, vec prvi dan kada izadje RoS, nekim lvl70 itemom

pogotovo sto je 2b do pre par dana bilo oko 160$ na US ah (50mil je bilo preko 4,3$)

Sto niko vise ne pise? :p

Svi igraju. :) Tome of Secret iz stash zamenjen za Demonic Essence. :)

Novi Seven Sins shoulderi su crazy.

Ajde onda bolje da se okupimo svi u Balkan klan,nego da se pravi Bench klan i da budemo rastrkani na sve strane!

Ima nas u Balkanu vec solidan broj :)

Dako bude ukupno full broj popunjeni balkanci :)

Nazad
Vrh Dno