Šta je novo?

Diablo 3

Nesto mi nije jasno, sa 6%ls...

ls 6% lvl(60) - ostaje isto bez obzira na nivo tezine (PTR, patch 2.01)?
ls 5.4% lvl(61) - ROS...
ls 4.8% lvl(62)
ls 4.2% lvl(63)
ls 3.6% lvl(64)
ls 3% lvl(65)
ls 2.4% lvl(66)
ls 1.8% lvl(67)
ls 1.2% lvl(68)
ls 0.6% lvl(69)
ls 0% lvl(70) - bez life steal-a

Untitled.jpg

Koji mu je sada djavo? Ne mogu da se ulogujem na sajt da skinem ona dva andraka da bih mogo da krenem da skidam igru. Ili ako neko ima u racunaru ta dva fajla za Diablo 3 i battle net neka zapakuje pa mi sibne na neki cloud pa na private pusti da skinem. Hvala

Nesto mi nije jasno, sa 6%ls...

ls 6% lvl(60) - ostaje isto bez obzira na nivo tezine (PTR, patch 2.01)?
ls 5.4% lvl(61) - ROS...
ls 4.8% lvl(62)
ls 4.2% lvl(63)
ls 3.6% lvl(64)
ls 3% lvl(65)
ls 2.4% lvl(66)
ls 1.8% lvl(67)
ls 1.2% lvl(68)
ls 0.6% lvl(69)
ls 0% lvl(70) - bez life steal-a

pa sta nije jasno ls ne radi uopste na lvl 70

zamenio ga je life on hit i life regeneracija (oba imas u paragon poene) kao i na iteme

takodje cinimi se da i kolicina vite takodje utice na healing stat

Poslednja izmena:
a life on hit? sta onda? mislim dodje ti reflekt boss neko izdrkavanje a ti nemas hp regen koji ce biti na nivou LS-a i sta ? opet se gine kao degen ??

a life on hit? sta onda? mislim dodje ti reflekt boss neko izdrkavanje a ti nemas hp regen koji ce biti na nivou LS-a i sta ? opet se gine kao degen ??

u beti nisam imao problema uopste sa reflekt imao sam malo preko 3000 loh i i isto toliko life regen, healing mi je bio 13k
verujte mi necete uopste osecati potrebu za LS

Poslednja izmena:
Pa dobro ali jel si naleteo na nesto bas veliko sto udara kao car i da ima premnogo hp-a?
Pricam za najtezu tezinu ne ove boranije...tu naravno da nece biti potrebno..

Zanima me kako ce se resavati ti problemi tj kako su osmislili? Tipa veze ti 3-4 neka ****** plus reflect.. kako to onda na najtezoj tezini?
prosto je jasno da ako imas veci dmg, vise ces da pijes isti sto znaci da ces morati da imas i hp-a milion LOL

pa ti igraj na easy ako ces cesto da gines i ako ti je tesko :)

igrali smo nas cetvorica t1/t2 bez problema od bilo kakvog afixa kao sto je reflekt arcane itd

tu i tamo je nego zaginuo ofc :d al to se desava i na live sa LS tako da isti racku

da si igrao nekada samnom znao si da nismo znali sta je easy :D

mozda on ne zna ali ja znam kada smo igrali sa cetiri monka i smejali se kako se elite tope na mp10. to su bili dani, prosto je bilo takmicenje ko ce pre da ubije elitu ili ce ima jaceg monk-a. secam se oki da si malo malo pa isprobavo neke konbinacije sa skilovima pa cak i sa opremom.

mozda on ne zna ali ja znam kada smo igrali sa cetiri monka i smejali se kako se elite tope na mp10. to su bili dani, prosto je bilo takmicenje ko ce pre da ubije elitu ili ce ima jaceg monk-a. secam se oki da si malo malo pa isprobavo neke konbinacije sa skilovima pa cak i sa opremom.

Kakve baje od ljudi :D Axaxaxaxa....

Ja sam igrao uvek samo MP 1 i totalno mi je bila truba cela ta prica sa MP jer ovo ipak nije Segina igra za neku konzolu iz 1990 godine da se tezina igre podesava tako sto se neprijateljima samo da vise Hp-a da bi igra bila teza.

EDIT: Ustvari i te igre na Segi nisu bile tako glupe, nesto tako je bilo ranije na Tetrisu...

Zašto blizz nije oficijalno objavio novost da dolazi 2.0.1 sutra već preko twita, takođe nema notifikacije nigde da će biti maintenance noćas...

Uvek je maintenance utorak na sredu, ali ni ja ne razumem zasto jos nisu postavili objavu.

ovde su potvrdili donekle...

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/9863516261#15

WPNpjOT.png

nekima je igra vec pachovana iz preload download-a , ako citate temu sa link sto sam stavio u zadnji post (svi su iz eu valjda posto je eu forum)

kod mene jos nista battlenet client jos ne pokrece pach proces

i naravno kao i uvek imaju neke probleme :d

UYuwXUv.png

Jeste sitnica ali ovo mi se nije dopadalo još dok sam igrao PTR;
Item labels for Gold piles are no longer displayed
This is to reduce visual clutter; values are still displayed when gold is picked up
Barem da su ostavili opciju on/off... Tipa 4k bih pokupio, a za 200 se ne bih vraćao...

prebacio sam na America i pokrenuo igru reklo mi da je patch dostupan , izaso sam i sada battlenet client pachuje igru iz preload-a

FeP8nLH.png

da, moze to, samo imaj na umu da kada pachujes igru neces moci veceras da udjes u igru na EU, znaci tek sutra posle 11 kad se zavrsi odrzavanje

da, moze to, samo imaj na umu da kada pachujes igru neces moci veceras da udjes u igru na EU, znaci tek sutra posle 11 kad se zavrsi odrzavanje

neam razloga ionako da ulazim do 25og :d

mada na eu forumu vidim ljudima se pachuje igra bez da su menjali na us itd

Poslednja izmena:
http://us.battle.net/d3/en/game/guide/gameplay/game-difficulty

Normal: +0% Health, +0% Damage, +0% Gold Find, +0% Experience

Hard: +200% Health, +130% Damage, +75% Gold Find, +75% Experience

Expert: +320% Health, +189% Damage, +100% Gold Find, +100% Experience

Master: +512% Health, +273% Damage, +200% Gold Find, +200% Experience

Torment I: +819% Health, +396% Damage, +300% Gold Find, +300% Experience

Torment II: +1311% Health, +575% Damage, +400% Gold Find, +400% Experience

Torment III: +2097% Health, +833% Damage, +550% Gold Find, +550% Experience

Torment IV: +3355% Health, +1208% Damage, +800% Gold Find, +800% Experience

Torment V: +5369% Health, +1752% Damage, +1150% Gold Find, +1150% Experience

Torment VI: +8590% Health, +2540% Damage, +1600% Gold Find, +1600% Experience

Za reflect nema vise veze koliki je dps, uvek ce reflektovati istu vrednost damage-a.

Reflects Damage:
No longer reflects a portion of incoming damage.
Now reflects a fixed amount of damage per attack.

update su i bazu itema pod game guide i izlistali sve nove legendarne i set iteme i statse koje imaju

Nazad
Vrh Dno