Šta je novo?

Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8182159578

interesting :)

edit: plakali su da se ugasi AH, sada placu sto se gasi :)

ne, zadovoljni igraci nisu plakali po forumima vec igrali, i sada se po prvi put bune.
Moje pitanje je : zar stvarno mislis da ce igraci koji navodno ne igraju D3 zbog AH da se vrate i igraju dugo kao ti, Oki, Shobot, Freeman, i jos nas nekolicina.
Ja mislim da nece. Igrace par meseci kad izadje ekspanzija i to je to. Ostace isti oni ljudi koji i sad igraju u narednim godinama..
Zivi bili pa videli.

Poslednja izmena:
ne, zadovoljni igraci nisu plakali po forumima vec igrali, i sada se po prvi put bune.
Moje pitanje je : zar stvarno mislis da ce igraci koji navodno ne igraju D3 zbog AH da se vrate i igraju dugo kao ti, Oki, Shobot, Freeman, i jos nas nekolicina.
Ja mislim da nece. Igrace par meseci kad izadje ekspanzija i to je to. Ostace isti oni ljudi koji i sad igraju u narednim godinama..
Zivi bili pa videli.

Slazem se. Par meseci maximalno i onda ista ekipa kao i sad.

nije trolovanje, cista radoznalost kao neko ko je odigrao sa tri chara do max levela i na hardu presao, sta vi sada toliko u igri radite? iste mape, isti questovi, runovi su isti, razumem samo ako lovite te elite ili sta vec. mozda i paragone. ali opet, sve je isto i sve je rotacija istih desetak mapa

tri char-a na p100 ili tri char-a do 60? mislim, od 1 do 60 je jedno popodne, tako da to i nije nešto :D

družimo se :) eto šta radimo :) lepo nam :)

jooj, 10 mapa :Klanjanje
u zadnje vreme ni toliko, 4 standardne i 2-3 dungeona i to je.
Ali ne razlikuje se nesto od BF3, kantera, dote i ostalih igara ako tako pogledas.
farmas paragon levele, kao do 99 u Diablo2 sa cookie cutter buildovima, u grupi, prodajes i kupujes iteme.
I neko se jos bakce sa achievementima kao ja :D Ponekad peglamo uber bosove.

najveci problem je sto fali end game sadrzaj, ali po najavama za ekspanziju upravo ce tu igra najvise napredovati

Poslednja izmena:
@ed
3 na 60lvl, sigurno ne na paragon kada vec postavljam ovakvo pitanje :)

@dbravez

aha, znaci to je prakticno kasnija poenta kada se dogura do maksimuma. nije mi padalo sve to na pamet pa zato pitam :)

e da. koliko je pristojna svota novca sada da se ima u AH stashu? posto vidim da se milioni i milijarde obrcu, a kada sam ja igrao, velike brojke su bile samo stotine hiljada :)

nije trolovanje, cista radoznalost kao neko ko je odigrao sa tri chara do max levela i na hardu presao, sta vi sada toliko u igri radite? iste mape, isti questovi, runovi su isti, razumem samo ako lovite te elite ili sta vec. mozda i paragone. ali opet, sve je isto i sve je rotacija istih desetak mapa

Nesto mi nije jasno, sta podrazumevas pod max lvl i to jos na hard :D

sad vidim ...hehe

@gospodar vremena :
recimo da za 500mil - 1bil mozes fino da se opremis za mp10, mada zavisi i koji je heroj u pitanju.
treba imati i malo srece u kraftanju, od 13 delova opreme 4 se kraftaju, ako racunamo hf ring onda 5.
ali ako imas ekipicu onda i manje.
Nas nekoliko ovde je toliko overgeared da ako igramo sa nekim slabijim u ekipi ne oseti se.

onda mogu da vas vicem ako se vratim u igru? da me samo malo pogurate, mozda se i aktiviram opet sa wizardom :)

Ja sam neko vreme igrao sa Time-ovim accountom (nekih 100-120 sati gametime-a, prvo na USA serverima, a kasnije na EU serverima od početka). Igrao sam sa nekima ovde. Illidan mi je čak davao i opremu za DH-a (sa kojim sam najviše i igrao).

Danas sam dobio drugi account da igram, tako da ću videti koliko se izmenilo za ovih 4-5 meseci. Nemam puno vremena za igru, ali mogli bi nekad da se okupimo. :)

naravno !
trebace vam vremena da se opremite za najvece tezine, mada su cene dosta pale od kad su najavili ekspanziju.

...

1233414_10151630606891641_395330165_n.jpg

Let's Talk About Paragon 2.0
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10025092427

Ovo je novost:
When you gain a paragon level in the new system you will receive a paragon point to spend, what category that point can be spent in is determined by what paragon level you earn. Paragon level 1 gives you a point to spend in a core stat, Paragon 2 gives you a point in the offensive category, 3 is defensive, and 4 is utility, each level past that folows the same pattern. At present all categories other than core stats (Str, Int, Dex, Vit) have a cap on the number of points that can be allocated to them which also means there is a cap to the total number of points that 3 of the 4 categories can have. If you reach paragon 800 you will have maxed the number of points that can be allocated to the offense, defense, and utility categories and all future paragon levels will grant you a point in the core stat category.

Logicno da ne bi sve spucao na dex recimo ako si monk.. kao sto bi mnogi voleli :D Ovako ce koliko toliko biti "jednako", naravno onaj pajser sa svim p100 ce biti u startu overpowered ali dobro.. ako mu je pisha vecja - gg.

mislim da je to fake, rekli su da nikad nece ugasiti AH

salim se malo :) vest je od pre 3 dana, ispisali smo par strana o tome, ali te mrzelo da prelistas :smackbum:

ajd da naspamujemo do nove stranice pa da opet neko okaci :D

salim se malo :) vest je od pre 3 dana, ispisali smo par strana o tome, ali te mrzelo da prelistas :smackbum:

Nije me mrzelo. Ne listam uopste D3 topic jer ga nisam igrao sigurno 2 meseca. Samo sam se logovao pre nekih nedelju dana da vidim jel sve u redu. Probao da igram manje od 5 min i izlogovao se. Uspeo sam dovucem monk-a na p92 i vise nisam imao zivaca jer nema svrhe traciti vise vreme oko D3. :)

ajd da naspamujemo do nove stranice pa da opet neko okaci :D

'ajde :)

Poslednja izmena:
Dobro, hvala sto si podelio tvoj mejl sa nama, iako ocigledno ne citas temu.
Ako stigne jos nesto zanimljivo javi.

@twister
Mogao bi malo da prelistaš, pošto je dosta zanimljiv stvari otkriveno (datamining RoS test klijenta), posle predstavljanja RoS-a...:)

Zaista nemam strpljenja da se vise bavim Diablom. Igrao sam ga od 15. maja prosle godine (znaci od kada je izasao) pa sve do pre 2 meseca. Odavno mi se smucio. Sve klase sam nasvirao do 60 nivoa. Od toga mi je DH negde na P25, Wiz na p55 i monk na p92. Cak sam, secam se, igrao i hardcore sa monk-om i dosao do p15. I udjem u dungeon, kao 'jos samo ovo da ocistim pa da gasim'...i ...ugasise oni meni monka-a. :)

Najava za 'Reaper of Souls' mi je interesantna, ali sam skoro siguran da blizz nece od mene ponovo dobiti 60 eur.

woooow p92 !!
Pa i verujem da ti se smucila igra, nije to malo.

Ako imas neku opremu da nije losa bili bi ti zahvalni, ima nas dosta na forumu koji se mucimo na infernu. Mislim, posto ne igras vise.

Nazad
Vrh Dno