Šta je novo?

Diablo 3

Loot comaprison PC vs Console

http://www.youtube.com/watch?v=WoucbpGKb3M

Naravno da ce na konzoli da sevaju legandari i rare sa statima za tvoju klasu NA itemu za tvoju klasu kad nema AH da se zbog nje kontrolise loot, da ne bi slucajno pala cena retkim i jakim itemima.

Povraca mi se od tebe Blizzarde!

pa ako se dobije taj isti loot patch kad budu izbacili ah na pc verziji ja sam zadovoljan i rado ću kupiti expanziju. u stvari kupiću je kako god :d

edit: ma ovaj lik igra low lvl, mene interesuje kakvi su inferno mp10 dropovi na konzoli

Poslednja izmena:
pa ako se dobije taj isti loot patch kad budu izbacili ah na pc verziji ja sam zadovoljan i rado ću kupiti expanziju. u stvari kupiću je kako god :d

edit: ma ovaj lik igra low lvl, mene interesuje kakvi su inferno mp10 dropovi na konzoli

Pa jos bolji naravno. Imas okaceno na netu. Padaju im set i lege sa perfektim statima za klase ko kruske.

mi i ovako ljustimo mp10 ko od sale i nekad se sprdamo da bi mogli da uvedu mp11 i mp12.
Ne znam sta ce nam to.

slazem se da wand ne treba da rola dex i str, ali jos jaci itemi od ovih koje imamo su nepotrebni.
Drugo je za ekspanziju kad dodju lvl70 monsteri.

DBraveZ oni hoce da svi mi imamo imba iteme jer se decica zale na forumima kako im nista ne ispada. Sad cemo imati svi sve i obrisacemo igru nakom 15 dana igranja.

Grešiš, cilj je da dobiješ sve BiS iteme već tokom prvog prelaska Act-a V, kakvih crnih 15 dana igranja, možda 15 sati...cheers

Dajete bre ljudi, ne rade u Blizzardu retardi, verovatno teže nekom D2 drop rate-u...

Poslednja izmena:
mi i ovako ljustimo mp10 ko od sale i nekad se sprdamo da bi mogli da uvedu mp11 i mp12.
Ne znam sta ce nam to.

slazem se da wand ne treba da rola dex i str, ali jos jaci itemi od ovih koje imamo su nepotrebni.
Drugo je za ekspanziju kad dodju lvl70 monsteri.
pa vidi ovako, ja imam munka na p67 trenutno i imam jako bednu opremu, mp10 ne mogu da igram kako valja. da ne bi illidana, shobota, okija da mi udele neke iteme i tebe da mi pozajmiš wkl mislim da bih se smorio veoma. koliko sati imam u igri i najvredniji drop su mi bile trifektne rukavice koje sam prodao za 50 miliona. prodajem legendarije koji mi padaju za po 100-200k i tako skupljam po milion/dva dnevno ne bi li iskraftovao nešto.

nije to igra koju želim da igram. drop po meni mora da se sredi malo definitivno. niko ne traži bis perfektne iteme nakon 15 sati igre, ali treba malo da se popravi.

Poslednja izmena:
Ja sam nasao 2 BiS itema za skoro 2000 sati. To je totalni BS!

Za to vremena sam trebao da nadjem kompletnu BiS opremu za jednog Barbara, jednog Dex i jednog Int lika.

Treba taj drop josh da smanje, za 2000 sati nishta da ne dobijesh. Ionako ispadaju legendari ko ludi, ne znam shto povecavaju drop istih.

Ok, prihvatam da bi ste jos bolji drop. Ali ja bi onda vecu tezinu.
Trenutno je mp10 jako lagan i nije nikakav izazov osim u HC.

Ok, prihvatam da bi ste jos bolji drop. Ali ja bi onda vecu tezinu.
Trenutno je mp10 jako lagan i nije nikakav izazov osim u HC.
Zato što imamo AH, a i pored toga dosta igrača može samo da mašta o opremi za efikasno igranje MP10 (uglavnom oni koji neće\ne umeju da flipuju po AH)... :)

Videćemo kako će tunovati težine, trenutni MP-ovi neće ostati.

Ja sam nasao 2 BiS itema za skoro 2000 sati. To je totalni BS!

Za to vremena sam trebao da nadjem kompletnu BiS opremu za jednog Barbara, jednog Dex i jednog Int lika.
i sta bi onda radio sledecih 2000h?
koliko bi ti trebalo vremena da ti padne bolji item od toga?

videcu nekoga sa 2000h gameplay na konzoli kakav mu upgrade pada

^Mislim da svi zaboravljate da je glavna akcija na ladderu (ako pogledamo D2, PoE...), koji se resetuje jednom godišnje, možda čak i češće...:)

Cekam da paypal uvede opciju receive u Srbiju, inace nema poente :)

salu na stranu, na twitteru je mnogo veca sansa da dobijete odgovor nego na d3 forumu ?

@atomi : tvoji youtube klipovi ce vecno ostati neprevazidjeni !

Poslednja izmena:
ne vole svi ladder, ostace deo igraca i u klasicnom modu.

da slazem se ali nabolji itemi za trejd/prodaju ce biti u ladderu xD

taj ladder je mnogo dobra stvar samo ako naprave da non ladder i ladder igrači mogu igrati u istom party-ju. ti ladder nek se takmiče među sobom, a non ladder igraju za svoju dušu. ne bih voleo da pati druženje ako jedan ortak hoće da igra ladder, a drugi non ladder....

ed_hunter, to nikad nece biti tako. 'Em sto te mogu boostovati "non-ladder" igraci, em sto bi ti mogli davati iteme, da ne spominjem jos 15 razloga zasto takav sistem nikad ne bi radio.

no no, ne bi smelo da se menjaju itemi... e sad to za boostovanje mi nije ni palo napamet. oh whell, ako bude bio ladder onda cemo morati da se podelimo u tabore :/

Echo u main ili off hand? Nisam vise pametan sta da radim. Predlozi i razlozi,molim

u main hand sto veci damage u offhand sto veci as

Može li neko da mi objasni šta je to ladder? :)

Ovako je bilo u Diablo 2

http://classic.battle.net/diablo2exp/faq/ladder.shtml

http://classic.battle.net/diablo2exp/basics/charactertypes.shtml

ukratko - teze, izazovnije.. resetuje se posle odredjenog vremena sve sto si do tog momenta imao.. i moze se shvatiti kao "prestizh".. tipa ko je u toj izolovanoj situaciji "najbolji" kao govori koliko ko zna da igra i naravno koliko je imao srece da bude tu gde jeste : ) kada mislim na faktor srece mislim na drop .. e sada u d3 kako bi to izgledalo pojma nemam.. ali recimo ladder traje 6 meseci.. ili 12 meseci.. i stvoris tu karaktera i tezi su pack-ovi i championi ali kao i drop je bolji.. kapiram da kraft je uvek RNG tj kako koga ukenja..ali poenta je kao neki score table ko je koliko ubio pack-ova i championa i kakvu opremu ima..nije kao HC da ako umres cao sve ali ako izbrises karaktera namerno-slucajno ispada iz tog ladder sistema.. imaginarni ladder bi bio recimo diabloprogress sajt jer kao tu mozes da vidis ko je koliko jak, "dobar" i sl..

Poslednja izmena:
Vrh Dno