Šta je novo?

Diablo 3

i meni smeta sto ce maknuti ah bas iz tog razloga jer ne volim da visim po forumima trazeci u bilion tema neki zanimljivi item ili kaciti slike mojih
to ce kostati previse vremena

jeste da je ah i rmah upropastio ekonomiju igre al to sto je nudio tj i trenutno nudi je brzo nalazenje upgrade-a za one koji ga zele bez da farmaju, oni bas sick itemi su ionako uvek bili po forumima prodavani za vise od 250eu ili 2bill al takvi mene nisu zanimali ionako iz prostog razloga jer nemam te pare/gold :d

posle ce nam trebati puno vremena i palimudjenja da bi skupili nesto obicno kao tomes i flaw squares za craft gemova ><

Vrlo jednostavno resenje za gemove. Neka dropaju od elita gemovi max level.

Posto vise nema AH nema ni razloga da samo dropaju srednji level. To ce ujedno srediti i problem sa manjkom knjiga za JC.

Pa to nek pomere maksilmalni lvl. gema koji moze da dropa, pa makar iz elite.

Ali meni iskreno fali ona end game kolicina itema kao iz D2, ovde korisne leg/set iteme mozes da izbrojis na prste.
Morace da porade na itemizaciji drasticno.

Ulazem nade u ekspanziju i definitivno je kupujem, makar bas nemam vremena da igram D3 više.

Uklanjanje AH je super stvar, apsolutno podrzavam tu odluku. Sad ce igra imati vise smisla i konstantno ponavljanje i igranje igre ce imati vecu vrednost. Ovako, nije bitno da li sam presao igru jednom ili 5 puta, uvek mogu da kupim ludilo na AH za neke smesne pare, cime se ubija draz igre.

Pa to nek pomere maksilmalni lvl. gema koji moze da dropa, pa makar iz elite.

Ali meni iskreno fali ona end game kolicina itema kao iz D2, ovde korisne leg/set iteme mozes da izbrojis na prste.
Morace da porade na itemizaciji drasticno.

Ulazem nade u ekspanziju i definitivno je kupujem, makar bas nemam vremena da igram D3 više.

Mislim da ce se dosta promeniti po tom pitanju, u pozitivnom smislu naravno :)

Samo za Zokocx-a novi legendary itemi :)
lvaSVYe.png

Po meni su trebali da ostave trade gemova i nekih potrosnih stvari i da uvedu jos AC bound itema... Ali nikako da ugase AH. Na ovaj nacin ce oterati i ovaj broj igraca koji je ostao, a to su zaljubljenici u AH.
Druga stvar je puno itema koji ce dropati bez iole normalnog truda. Svi cemo cistiti sve i bice dodatno olaksana igra. A mislim da je do sad i previse olaksana.

sick itemi su ionako uvek bili po forumima prodavani za vise od 250eu ili 2bill
Ajde ako nekog ne mrzi neka okaci par uber itema koji se prodaju za grdne pare ili golde!Jednostavno mi nije jasno koji su to uber itemi koje bi prodao u roku od odmah!

nemam vremena da ti trazim slike sad ali npr :
EF : soket, 1300+, 90+ cd
nat ring: 9%as, 5,5-6%cc, 40+cd i dobar avr dmg, recimo 35-65 i vise
dobri amuleti i rukavice su isto spadali u ovu kategoriju, ali su se srozali uvodjenjem acc bound kraftovanja istih
scorn 1450+, 5,5+ life steal, int, 195+cd
i sigurno jos dosta drugih

ili je mozda kupio od nekoga :D

znam tog lika sa taj rasha amulet imam ga u frends,da lik je samo preprodavac

njegov drug je kupio taj amulet sa jos par legnedary sve unid za sitne pare mislim da je amu platio bio oko 4/5 mill

i taj lik je id i boom no.1 rasha amu u svetu pa je prodao ako se ne varam za 20bill na leona

a on kasnije za 50/60bill ili tako nesto na nekog od prva 3/4 wizza u svetu

i da najzad sam dobio moj rmah item posle 12 dana cekanja da se pojavi u completed ><

2 evra :d
trVhkgt.png

Poslednja izmena:
eto :) vidis da ti ne treba AH/RMAH u D3 :)

cestitam na dropu :)

nemam vremena da ti trazim slike sad ali npr :
EF : soket, 1300+, 90+ cd
nat ring: 9%as, 5,5-6%cc, 40+cd i dobar avr dmg, recimo 35-65 i vise
dobri amuleti i rukavice su isto spadali u ovu kategoriju, ali su se srozali uvodjenjem acc bound kraftovanja istih
scorn 1450+, 5,5+ life steal, int, 195+cd
i sigurno jos dosta drugih
Hvala za info!Moram malo da procesljam sta cega ima maksimalno za svaki item,ako mi nesto padne kvalitno(u sta cisto sumnjam) da ne prodam za sicu!

Samo za Zokocx-a novi legendary itemi :)
lvaSVYe.png

Lepo, lepo, samo što samo jedan fist weapon a 12 jednoručnih mačeva :). Mislim da je ovo samo neki deo.

Btw. nisam nešto pratio šta se tačno dešava, ali odakle ove silne informacije o RoS, to se sprema neka beta već ili onako leak-ova klijenta samo ?

da je meni to palo ja bih to brimstonovao :D

cestitam stvarno na prodaji!

wow opet gase AH :d

od jutros sve nailazim na neke pokvarene elite. plagued- nisu pustili zeleno go*no ni jednom, frozen- nisu bacili led ni jednom, samo tako bleje i gledaju me... nije da se nešto bunim....

Poslednja izmena:
imam ja, pogledaj na mom profilu, mogu da ti pozajmim jer ne igram sa monkom.
ali mi je marquize gem u njemu

Vrh Dno