Šta je novo?

Diablo 3

Koliko vidim, na EU serverima je sve ok.
Bice zanimljivo pratiti sta ce da urade sa US, nemaju osnove da banuju bilo koga, jedino rollback

Pa za kakave gluposti su prethodno banovali ljude, sumnjam da nemaju osnove.

a i rollback nije bas lako odraditi na tako velikoj player base

Koliko sam ja shvatio, bug na US serverima je bio taj, da kad stavis gold na RMAH i odmah cancel-ujes vrati ti se duplirani iznos koji si stavio, to je naravno prouzrokovalo ogromnu kolicinu golda i pokupovali su se Mempo CC/emerald GEM i ostali vredni itemi i ekonomija se raspala :d

Ja danas isprobao Akt 1, nije lose uopste, toliko su blizu mobovi da kao range, WD, cim pridjem da pokupim drop od jedne grupe vec vidim sledecu na 5m. I to su grupe po 10-20 mobova. Elite na svakih 10 sekundi.

Pokusacu da farmam tipa naidjem na legendari u aktu jedan i igram do kraja igre da vidim koliko komada mogu da nadjem.

Kakva gamad, pa koja je poenta ovih nedeljnih maintenance ako se brinu da ljudi nece moci igrati neko vreme zbog rollback-a. Dobro je sto ne igramo na US. A jos ovaj njihov izgovor da nije uticalo previse i da je samo "par" ljudi koristilo dupe, pa sam inigomontoya je pokupovao >100 legendaries, posebno Echoing Furies i tu mora da su milijarde i milijarde prosle. Njegovim banovanjem nisu uklonili i gold sto je on potrosio.

Poslednja izmena:
Rollback je prilično zeznuta stvar, jer bi pogodio i onih 99% nevinih ljudi, koji su ceo dan igrali, jer je izašao novi patch...verovatno zato gledaju da ga izbegnu.

Puca njima ona stvar za 99% nevinih ljudi, realno ako tim ljudima smeta sto ce da izgube jedan dan igranja zarad iole normalne ekonomije na AH, onda ne bi ni trebali da igraju. Njih brine cinjenica da ako rade rollback, morace da rade rollback i RMAH sto znaci da ce pare morati da vracaju ljudima sto realno niti jedna kompanija na svetu ne zeli da radi.

EDIT: Da ne spominjem da Paypal se uopste ne bi obazirao na njihovo vracanje para, nego ce zadrzati svoj deo tako da Blizzard moze samo biti u minusu. Activision im nikad to ne bi dozvolio, zato rekoh gamad.

Poslednja izmena:
nema nista od rollback-a.. da se to desilo kod nas prvi priznajem da bih otkinuo igru za 400 biliona i bolelo bi me dupe.. delio bih gold shakom i kapom.. godinu dana te leraju za rng za gomilu gluposti i sada im se obilo o glavu..tj nije ali su na us-u unistili igru i to je to .. kao i na azijskim serverima kao sto je situacija sa dupliranim manticore-ima i gemovima.. sada ce gomila ljudi da predje na eu..ne znam sta da mislim o tome iskreno :D

na kraju krajeva to je prosto njihov fail a ne igraca..

ali koliko vremena su imali na ptr da sve provere i opet su zasrali :D

Zar postoji RMAH na PTR-u?

EDIT: Sad jos vidim da su likovi kupovali Radiant Stars na AH i prodavali za 2 dolara na RMAH.

Poslednja izmena:
^Ne postoji, zato se i provukao taj bug...

EDIT: Sad jos vidim da su likovi kupovali Radiant Stars na AH i prodavali za 2 dolara na RMAH.
Rad star su vredeli 110+ mili...

Poslednja izmena:
Eto bar jednom da imamo koristi sto je EU zadnja rupa na svirali u odnosu na US :)

Dobar je patch skroz, mnogo su dobri runovi na ostalim actovima... fala ti Boze da ne gledam vise Keep Depths II neko vreme.

Kakav to sofisticirani sistem za pracenje ingame transakcija, analizu i generisanje izvestaja mora da bude, da bi mogli da rollback-uju tu "izolovanu grupu od par ljudi". Ceo mesec kad bi smisljao takav sistem ne bi ga smislio ni 1%.

Ja prvi da skontam takav dupe svima bi delo, i jos bi sve zvao da upale D3 i da sire dalje.

I bas su imbecili sto bar interno nisu testirali AH :d.

ako banuju jednog jedinog igrača zbog svoje greške ispašće izuzetno nefer, kao i arena net što su banovali hiljade gw2 igrača koji su iskoristili njihovu grešku, a posle su im vratili naloge kad su se pobunili.

ko radi taj i greši i to je apsolutno ok. ali kad su u pitanju pravi novci, kad su se petljali sa rmah, onda nije ok.

koji je act1 ludnica sada :D ko na traci, ubijes jednu grupu dolazi druga :) finally true diablo :)

koji je act1 ludnica sada :D ko na traci, ubijes jednu grupu dolazi druga :) finally true diablo :)

Igrao ja veceras, samo menjao drustvo, ko ode offline nekog drugog ubacimo, 4 igraca oko 3 sata cela igra predjena na MP1 oko 25 legendarija (od toga 7set itema). Mobova koliko hoces, sto ti rece kao na traci, dok pridjem da pokupim loot aktivira se sledeca grupa. Jos lakse mi sad povratim sa WD 2,3 puta na njih i patosiram 30 mobova.

Ja igrao 3 sata juce ni jedan legendary item nisam dobio...... Jel ima veze koji act igram i na kojem MP lvl-u sa padanjem legendary i set itema. Ja u glavnom igram na act 3 ili 4, na mp5, jer je to max za mog trenutnog heroja :D

Ja igrao 3 sata juce ni jedan legendary item nisam dobio...... Jel ima veze koji act igram i na kojem MP lvl-u sa padanjem legendary i set itema. Ja u glavnom igram na act 3 ili 4, na mp5, jer je to max za mog trenutnog heroja :D

Pa sto vecu tezinu igras veci ti je MF sto bi trebalo da doprinese vecem broju legend dropova.

Probao sam 1,2,3 act. Neki moji utisci:

act1: Veliki broj mobova manji broj elita, odlican za farmanje exp-a.
act2: Malo manji broj mobova(ali mnogo veci nego sto je prethodno bio narocito u oazama) ali mnogo veci broj elita, odlican za farmanje demonic essenca.
act3: Povecali broj elita

Act 4 nisam probao jos, pa ako neko jeste neka iznese utiske :)

Poslednja izmena:
Act 4 nisam probao jos, pa ako neko jeste neka iznese utiske :)

Dosta vise obicnih mobova, pogotovo onih sto padaju s neba ko meteori. Nekoliko dodatnih elit packova, ali realno sa 3-4 igraca ceo akt se predje za 15tak minuta na MP1.

Ortak usao u igru posle 6 meseci, poslednji put se logovao krajem novembra i u jednom run-u samo mu je palo 12 legendary itema od kojih jedan ok inna radiance za monka.. vazi sto je igra rng.. hoce da ga navuku kao na dop.

Ortak nije igrao 2 meseca, sad smo pikali neka 2h, ni jedan mu nije dropovao, tako da... :)

Book of Cain Identify ALL je najbolja stvar patcha:) ... ubi me alt bug

Nije bug, to su iskljucili opciju da stoji prikazan loot, samo nisu uklonili iz settings

patch je sjajan, monster density i multiplayer bonusi za exp su super odradjeni ! kad se skupi dobra ekipa za mp10 exp se ludacki brzo dobija, juce smo nas par sa foruma bas fino peglali :)
Ponovo mi se igra, a drop mi nije toliko bitan, zanimljivije mi je da budzim p100.

patch je sjajan, monster density i multiplayer bonusi za exp su super odradjeni ! kad se skupi dobra ekipa za mp10 exp se ludacki brzo dobija, juce smo nas par sa foruma bas fino peglali :)
Ponovo mi se igra, a drop mi nije toliko bitan, zanimljivije mi je da budzim p100.

Ja sam tu od pola 11

bicemo online pa se vidimo u igri

Nazad
Vrh Dno