Šta je novo?

Diablo 3

Pa i ja nisam imao srece sa tim ilvl 62 ringovima, skupljao sam 2 meseca pun stash njih, identifikovao i ni *****. Ali dobro, zuti itemi jeste da rollaju brdo nepotrebnih statsova, ispada ih brdo i moze se nace par pristojnih da se prodaju na ah. Ja vecinom na zutim trazim -lvl requirement, kombinaciju gold find + mf + pickup, i GF/MF na ringovima i to se isto lepo prodaje. Ovi ostali stvarno slabo. A ispadaju i legendary itemi, ne mogu da se pozhalim, ali opet dzabe on kad ispadne kad treba ja da ga zarolam like a boss da bi on vredeo neshto. Jedino shto sam dobio za sebe je neki Chantado Will, vredeo je 200m pre jedno 3-4 meseca, kontam da je i njemu cena spala. I nashao sam fin lacuni sa 100 vitalitija i 5% crita, on je oko 60-70m. Ovo sve ostalo shto sam nashao je sve ispod 20m, nisam nishta vrednije nashao. Ali opet sam nashao tih brdo i mogu da ih prodajem za 1m, 500k, 10m sve zavisi, taman da uzmem gear neki za sebe. Sad trenutno kraftujem rukavice, jedno 400 komada sam napravio dobio jedne decent, moracu josh da pravim. Ima da ih pravim sledecih godinu dana dok ne dobijem neshto brutalno. Ali ne svidja mi se ovo shto planiraju da naprave kao odredjeni boss da ima shansu da ispusti odredjeni item, nije Diablo wow pa da imash spisak luta na bossu, ne bih zeleo to da vidim stvarno.

I opet će da pobiju svoju izjavu "necemo da stavimo boss specific drop, jer posle cete opet farmati samo boss-eve kao u D2"... ili je ovo bila izjava onog detenceta Jay-a Willsona.
More nek ih onda naprave +400% više bosseva, sto se mene tice nek je na kraju svake mape.

Poz, svima.
Da ne bih morao da citam svih 775 stranica, moze li mi neko dati neki savet ili link gde mogu da vidim kako bih trebao da igram i da se razvijam sa demon hunterom. Igru sam pazario pre 5-6 dana, trenutno sam lvl 51 i uvek sam najslabiji u grupi, tj. najmanje doprinosim pa bih zeleo sto se kaze malo da se napucam :D Dosao sam do hell lvl-a, ali naravno nisam sam ubijao glavne bossove, nego su to za mene odradili saborci :D Evo sad igram Chapter 1 na Hell i Zombiji me traumiraju :D
Takodje me interesuje da li legendary iteme mogu da dobijem tek tako na Hell difficulity ili ima neka posebna procedura za njih. I ako ima neki guild gde ima nasih ljudi bilo bi lepo da se ubacim :D

pozdrav, napisi ovde battle tag pa te mozemo dodati u friends listu i mozda ti nadjemo neki upgrade. takodje i ako ti treba power leveling do lvl60 javi se
sto se tice dh pogledaj ovaj tread na oficijelnom forumu, ima dosta korisnih informacija, http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/7211572007

ako te nesto specificno zanima oko dh slobodno pitaj, mozes me i dodati u friends listu, battle tag mi je u signature

Poslednja izmena:
od nas sa foruma ne, svi igramo na EU

^To su samo leak-ovani string-ovi iz PTR verzije, još se ne zna koliko će da traje i koliki će buff da bude, ali bi trebalo da krene 15. maja. :)

Jel neko od vas uspeo da proda gold po ovom trenutnom unitu od 0.25? Cini mi se da je sad nemoguce prodati gold direkt za Eur.

ko bi jos kupio po tim cenama :)

Jel ima jos neko problema sa logovanjem na D3?

Screenshot015.jpg

Evo slika, malo pre sam ponovo usao i doslo je do ove druge stavke i tu stoji, kao da je nesto usporeno logovanje a malo pre sam se izlogovao isto je izlazio iz igre kao da imam pentium 2... nesto mi je mnogo usporeno logovoanje i izlazak. A to mi se sada prvi put desava.

edit: problem otkriven pre nego sto je objavljen!

Screenshot016.jpg

Nego izgleda da je jos uvek onaj bug sa WD aktivan, koliko mi se cini izgleda da ga nisu popravili:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8728112885?page=1

Ajde neko ko se malo bolje razume iscita ovo pa vidi da li vredi se cimati oko ovoga. Cisto da ovog mog WD-a na 93 paragon lvl konacno zavrsim posto me je smorio za medalju.

Poslednja izmena:
Stavi 5 aukcija za redom, sa razmakom po 10tak min... Ili svih 10 ako nemas nista drugo, tako je najveca sansa da ode.

A na svaku mi skida 'porez'? :)

maintenance :D

Bash sada kada sam se opario - nista.. *** pa petak je :D fazon.. svi bi da igraju bas sada i bas sada ne moze hahaha

Ako iko hoce da farmuje paragon lvle na low mp (1-2), addujte ScroWly#2982. Ja sam na 30tom atm (WD), mislim mozemo i infernal machine/uber runove za hellfire ring; prolly je dosta manja sansa tako, ali w/e :)

Za ubere ti je najbolje da ides u grupi sa ljudima koji mogu da igraju mp8-9 da bi osigurao 80-90% sanse da ti padne deo za hellfire ring, nadam se da imas plan za pravljenje hellfire ring-a ako ne poslao sam ti zahtev pa prihvati pa ce odemo u act 4 po plan.

koliko da trazim za:

opet mi se cifre na ah cine prepumpano...bilioni kamioni :D

prvi dobar drop posle amlueta koji je pao pre skoro mesec dana...

nego,
imam 7 infernal-a, a bice 10-ak uskoro, pa ko je za pwn ubera nek se javi, mp10

koliko da trazim za:

opet mi se cifre na ah cine prepumpano...bilioni kamioni :D

prvi dobar drop posle amlueta koji je pao pre skoro mesec dana...

nego,
imam 7 infernal-a, a bice 10-ak uskoro, pa ko je za pwn ubera nek se javi, mp10
Ja sam za Dead man legacy (ima ga na nekoj od prethodnih strana) dobio 400m,tako da nista nije prepumpano:D

Atomi jel igras ti Diabla uopste ili si prestao ?
kako ti je btag ?

lep je dlm, ali steta nema max discp 10

sto se tice ubera imam ja 3 masine, a mislim da je i freeman spominjao da bi mogli da ih obrnemo koji put ove nedelje :)
mada ja ih igram cisto iz razonode :D

ubers.png

Vrh Dno