zokocx
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2007
- Poena
- 465
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5900X & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte X570 AORUS Ultra
- RAM
- G.Skill Trident Z Neo DDR4 2x16GB 3600Mhz 16-16-16-36 1T
- GPU
- MSI RTX 4080 16GB Suprim X
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, 970 Evo Plus 1TB, Intel 545s 512GB SSD, Seagate 2TB HDD
- Zvuk
- Creative Inspire 5.1 P580
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- Fractal Design Torrent RGB (Black TG Light Tint)
- Monitor
- LG 38GN950-B
- Miš & tastatura
- Logitech G402, ASUS ROG Strix Flare II Animate | Glorious Model O
- Mobilni telefon
- Realme GT2
- Pametni uređaji
- Kindle Paperwhite 11th gen.
- Pristup internetu
- Optički internet
Pa i ja nisam imao srece sa tim ilvl 62 ringovima, skupljao sam 2 meseca pun stash njih, identifikovao i ni *****. Ali dobro, zuti itemi jeste da rollaju brdo nepotrebnih statsova, ispada ih brdo i moze se nace par pristojnih da se prodaju na ah. Ja vecinom na zutim trazim -lvl requirement, kombinaciju gold find + mf + pickup, i GF/MF na ringovima i to se isto lepo prodaje. Ovi ostali stvarno slabo. A ispadaju i legendary itemi, ne mogu da se pozhalim, ali opet dzabe on kad ispadne kad treba ja da ga zarolam like a boss da bi on vredeo neshto. Jedino shto sam dobio za sebe je neki Chantado Will, vredeo je 200m pre jedno 3-4 meseca, kontam da je i njemu cena spala. I nashao sam fin lacuni sa 100 vitalitija i 5% crita, on je oko 60-70m. Ovo sve ostalo shto sam nashao je sve ispod 20m, nisam nishta vrednije nashao. Ali opet sam nashao tih brdo i mogu da ih prodajem za 1m, 500k, 10m sve zavisi, taman da uzmem gear neki za sebe. Sad trenutno kraftujem rukavice, jedno 400 komada sam napravio dobio jedne decent, moracu josh da pravim. Ima da ih pravim sledecih godinu dana dok ne dobijem neshto brutalno. Ali ne svidja mi se ovo shto planiraju da naprave kao odredjeni boss da ima shansu da ispusti odredjeni item, nije Diablo wow pa da imash spisak luta na bossu, ne bih zeleo to da vidim stvarno.
I opet će da pobiju svoju izjavu "necemo da stavimo boss specific drop, jer posle cete opet farmati samo boss-eve kao u D2"... ili je ovo bila izjava onog detenceta Jay-a Willsona.
More nek ih onda naprave +400% više bosseva, sto se mene tice nek je na kraju svake mape.