bearsstorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2012
- Poena
- 170
Hehe cestitke i od mene a sto se termina tice...da vidis malo kako je meni ....
Krenuo sam monka, da sam znao da je ovoliko OP igrao bih ga od pocetka.. boze boze koliko je samo luda klasa..
Cek, a sta to znaci? Jel znaci da je snjim lakse igrati nego sa drugim klasama ili je samo zabavnije ili...?
Pitam jer sam i ja mislio da krenem sa monkom ili sa wizard.
Ono sto me smara i sto sam primetio danas jeste koliko zaista glupavi paragon utice na drop a to znaci da za 22 paragon lvl-a koja sam nabio za 3 dana igranja [ imao boost-ove u vidu marquise gema na glavi i tako to ] je sto sa cm wizardom na mp10 dobijam i dalje neverovatno visok broj lvl 63 itema i legenda dok na monku do sada od pocetka igranja svega 5.. mislim 5 legenda i svi su naravno bili ******.
Dakle dok mi monk dodje do p100 ima da umrem sto puta ali da je interesantnije igrati - meni sada jeste.
Sa ovim si sve rekao!Ja sa monkom i sa trenutnom opremom ili imam visok DPS pa lako ginem ili mali DPS pa nema sanse da zaginem,ali se zato onda exp. vuce!Nema sredine!Jos kako je op, samo mu treba malo survivale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari